Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çocuk sahibi olmam için dua edermisiniz:( (2 Kullanıcı)

sumeyyye

Kayıtlı Kullanıcı
abla bildiğim kadarıyla ALlah Teâlâ'nın 99 isminden bbiri olan El-Musavvir çocuğu olmayanlar için.
aklımda kaldığı kadarı ile çocuğu olmayan kadın 7 gün boyunca oruç tutarak her gün bu 3 tane ALhha'ın isimlerinin " Ya- Halik, Ya- Bari Ya- Musavvir" 21 defa okuyarak bir bardağa üfler ve bu suyla orucunu açarsa onun çocuğu olacaktır.
Yine de araştır abla sen .

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
kimseyide dinleme sakın onlar söyle söyler Allah korusun bişey oldumu da geri dururlar ortada sen kalırsın insanlar böyle yapıcı olmak lazım

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim ne güzel anlatmışsın canım yüreğiine sağlık sabır çok önemli güzel kardeşim annemde çok sabırlıdır pervane olur babanemlere çok huysuzudur babanem yapmadığı klamadı anneme ama annem yinede saygıda kusur etmedi şükür ben kayınvalidemden bişey görmedim eve bile bişey lazım oldumu önce ona söylerim ikiletmez bile Allah razı olsun insanız bazen sabredemiyoruz sabret kuzum inşallah herşey düzene girer yenisiniz daha 7 ay dediğin neki een za 2 sene bi geçsin bak görürsün Rabbiminde izniyle senin çabalarınla nasılda düzelecek herşey

aynen canım inan babannem ki 35 yaşında dul kalmış evde 3 görümce bir kayın annem bitmiş bir eve gelmişte.. ne yaşamış ne yaşamış
halam kanser di 22 yaşında vefat etti üç ay yattıda annem baktı...
sonra da 3 sene oğluna baktı halamın 2 yaşında yetim kalmıştı yavricakta bi an of demedi..
sabır sabır valla sabır kızıyorum diye alınıyor kardeşimiz ama kızılır demi,,, huzur ne demek varya kaybeden bilir..
benim kaynananmda... çok iyidir ALLAHA şükür kimse dört dörtlük değil ama biz kötüleyince KİMSE KKÖTÜYÜ ALIP BİZE İYİYİ VERMEYECEK..
biz evimizin huzuruna bakmak zorundayızzzz

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
gülkoksam kuzum takıl buraya ayrılma bu siteden.. başın sıkışınca.. burdayız inan herkes sana yardıma koşar ama kimseden sakın kötü ögüt bekleme biz huzurun için dua ederiz evladın olsun diye dua ederiz ama sana git kaynanana şunu de eşine şunu yap diyemeyiz:(
diyenlerede bakma öle kalırsınki orta yerde yanlızzz... inan huzur ne bağırıp çağırmada ne tavır yapmadane başka bişeyde sadece İSLAMDA....

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
tamam baba beraber gidelim beğen de.. bende bi bakayım de.. gül belkide senin tepkilerine karşı tepkilerdir...önce sen iyi ol... o wc ye konulmaz denince sende wc güzel koksun diye ne koyalım diye sor.. inatlaşma.. benim annem öleydi.. bişey denildimi ağlar susardı.. yıprattı kendini birkere bile bağırdığını görmedim annemin..
perdemi bişey dediklerinde baba burası benim de evim ben beğendim aldım de.. sen evin olduğunu kabullendir onlara... ama önce sen kabul et kendi odandan başla değiştirmeye.. sorma insan kendi evine bişey alırken sorarmı haberdar et tabiki ama şunu çok beğendim aldım de..

işte canım sinirleniyorum bu tarz şeylere..susuyorum kızıyorum içime atıyorum sonra patlıyorum..ya düşünmeleri lazım değilmi..benim gelinim olsa perde beğenip almış olsa hiç sesimi çıkartmazdım genç yeni evli hanım heves etmiş derdim...ya biz ayrı eve çıkıcaz zaten canım borçları ödeyip az biriktirip..oyüzden hani evin eşyasını benimsememe gerek yok gibi gelior bana.zaten bu eşya meselesini aştım..çünkü zaten allahım nasip ederse ayrılcaz onlarda biliyor bunu

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
bak profilimde mail adresim var oradan ekleyebilirsin beni...
bence sakin ol.. yine söylüyorum herşey senin elinde...
arkadaş olmaya çalış herkesle.. zor değil..
yarın kalk annen demeden yap yapman gerekenleri sonra deki hadi çıkıp gezelim ne bileyim bi pazar yapalım azcık hava alalım.. ısrar et.. senle ortak bi nokta bulmaya çalışıyorlar bence.. bişey almak istediğin zaman eve anne şunu almak istiyorum bi bakalım beğenelim alalım olurmu de.. bir iki o sana bırakır.. en kötü ihtimal güzellikle burası benim evim olsun istiyorum bunun içinde biraz alışmam ve kabul etmem lazım azcık kendime çevireyim evi de .. emin ol sen iyi oldukça herşey iyi olacak

canım bu dediklerinin hepsini yapıyorum..pazara beraber gidelim diyorum gidiyoruz oturmalara falan sorun yok şuan...tek sorun aynı evin içinde yaşarken herkezin birbirine batması...ben bunu aşıyorum yavaş yavaş onlarda aşar inş.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
gülkoksam kuzum takıl buraya ayrılma bu siteden.. başın sıkışınca.. burdayız inan herkes sana yardıma koşar ama kimseden sakın kötü ögüt bekleme biz huzurun için dua ederiz evladın olsun diye dua ederiz ama sana git kaynanana şunu de eşine şunu yap diyemeyiz:(
diyenlerede bakma öle kalırsınki orta yerde yanlızzz... inan huzur ne bağırıp çağırmada ne tavır yapmadane başka bişeyde sadece İSLAMDA....
canım ben bu siteye ölürüm 2008 den beri burdayım ben huzur buluyorum...dini şeyler öğreniyorum imanım tazeleniyor burda...evlat için ne yapmam lazım bildiğin mübarek dualr varsa paylaşırmısın canım benimle..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
işte canım sinirleniyorum bu tarz şeylere..susuyorum kızıyorum içime atıyorum sonra patlıyorum..ya düşünmeleri lazım değilmi..benim gelinim olsa perde beğenip almış olsa hiç sesimi çıkartmazdım genç yeni evli hanım heves etmiş derdim...ya biz ayrı eve çıkıcaz zaten canım borçları ödeyip az biriktirip..oyüzden hani evin eşyasını benimsememe gerek yok gibi gelior bana.zaten bu eşya meselesini aştım..çünkü zaten allahım nasip ederse ayrılcaz onlarda biliyor bunu

GİT sana kimse herşeyi değiş demiyor tatlım ufak tefek hoşuna gidecek o evi seninde evin yapacak.b... senin zorlamadan sevmeye ihtiyacın var.. sen sev yeterki yine kendi evin olsun yine gelip gideceksin güzel anıların olsun kin besleme içinde...
zorlandıkça aklına şunları getir PEYGAMBERİMİZ NELER YAŞADI... NELER NELER.. NE ACILAR ÇEKTİDE BİZ HİÇ BİRŞEYE KATLANAMIYORUZ...
insanlar bir yılı iki yılı hastane odalarında yatağa bağımlı geçiriyorlar, sucsuz yere hücrelerde kalıyorlar hapishane kapıları kapanıyor üstlerine.. ve dahası.. düşün sevdiğinin yanındasın.. mutluluk senin elinde... hadi bismillah iyi olsun herşey inşallah dua edelim bizde...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım bu dediklerinin hepsini yapıyorum..pazara beraber gidelim diyorum gidiyoruz oturmalara falan sorun yok şuan...tek sorun aynı evin içinde yaşarken herkezin birbirine batması...ben bunu aşıyorum yavaş yavaş onlarda aşar inş.

canım ben bu siteye ölürüm 2008 den beri burdayım ben huzur buluyorum...dini şeyler öğreniyorum imanım tazeleniyor burda...evlat için ne yapmam lazım bildiğin mübarek dualr varsa paylaşırmısın canım benimle..

batmasın canım sana kimse batma sende kimseye aş mutlu ol.. nolursun yapma eşinide kendinide bitirirsinde kendi evine hiç birşey kalmaz...
bu site benimde huzur kaynağım,, yukarda sümeyye kardeşiimiz bişeyler yazmış yap dene, hz zekeriyanın duası var onu yap,,,
furkan suresi 74. ayet
araf suresi 189. ayet
saffat suresi 100. ayet bol bol oku.. inan .. yüreğini arındır kirden fenalıktan.. sen mutlu olacaksın yeterki iste...
bu akşam başla ama olurmu ... giyin kuşan sofrayı hazırla hep beraber oturun sofraya geçmişi sen unut unuttur hatırlatma... bi kahve yap herkes otururken birerde lokum koy yanlarına tatlı yiyip tatlı konuşalım de.. bak ne güzel olacak...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
batmasın canım sana kimse batma sende kimseye aş mutlu ol.. nolursun yapma eşinide kendinide bitirirsinde kendi evine hiç birşey kalmaz...
bu site benimde huzur kaynağım,, yukarda sümeyye kardeşiimiz bişeyler yazmış yap dene, hz zekeriyanın duası var onu yap,,,
furkan suresi 74. ayet
araf suresi 189. ayet
saffat suresi 100. ayet bol bol oku.. inan .. yüreğini arındır kirden fenalıktan.. sen mutlu olacaksın yeterki iste...
bu akşam başla ama olurmu ... giyin kuşan sofrayı hazırla hep beraber oturun sofraya geçmişi sen unut unuttur hatırlatma... bi kahve yap herkes otururken birerde lokum koy yanlarına tatlı yiyip tatlı konuşalım de.. bak ne güzel olacak...

tamam canım...
bu dediklerini hereye rağmen son 3 gündür yapıyorum..güzel şimdilik herşey ..inşallah bozulmaz. da bi evladım olsaydı

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
abla bildiğim kadarıyla ALlah Teâlâ'nın 99 isminden bbiri olan El-Musavvir çocuğu olmayanlar için.
aklımda kaldığı kadarı ile çocuğu olmayan kadın 7 gün boyunca oruç tutarak her gün bu 3 tane ALhha'ın isimlerinin " Ya- Halik, Ya- Bari Ya- Musavvir" 21 defa okuyarak bir bardağa üfler ve bu suyla orucunu açarsa onun çocuğu olacaktır.
Yine de araştır abla sen .

bunu duydum canım yapıcam saolasın

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
41 meryem suresi okudum ,,41 yasin okudum,,,,,4444 tefriciye okudum.....beliyorum allahım nolursun ver bi evlat nolur ain deyin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım...
bu dediklerini hereye rağmen son 3 gündür yapıyorum..güzel şimdilik herşey ..inşallah bozulmaz. da bi evladım olsaydı

bak yapınca oluyor hemde güzel oluyor... bozulmaz emin ol.. demekki sen bir adım gidince onlarda geliyor.. hadi devam biz burdayız unutma tamam mı bu ayetleride oku

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
41 meryem suresi okudum ,,41 yasin okudum,,,,,4444 tefriciye okudum.....beliyorum allahım nolursun ver bi evlat nolur ain deyin

amin amin amin... allahım hepimize nasip etsin... bende bekliyorum ama bir yıldan önce korkma çok normal olmaması...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
bak yapınca oluyor hemde güzel oluyor... bozulmaz emin ol.. demekki sen bir adım gidince onlarda geliyor.. hadi devam biz burdayız unutma tamam mı bu ayetleride oku

bazı şeyleri yiyip yutmak zor ama olsun allahın rızasını gözteiyorum
okuyucam canım zaten dualar olmasa kuranı kerimimiz olmasa ne yapardık şükürler olsun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bizimki biraz karışık benim bi kızım var şükürler olsun ikinciyi istiyoruz uzun zamandır olmadı.. hayırlısı ALLAHTAN..

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende evliliğimin 8.ayı gitmiştim doktora bebeğim olmuyo diye 1 yıl olmadan gelme demişti. gittim eve 2 ay sonra filan bi ara banyoda abdest alırken nolur rabbim bi evlat ver bana kucağımı boş bırakma yemin ediyorum onu senin yolunda senin inancınla yetiştiricem dedim sonra nefes egzersizleri vardı onu yaptım istersen özelden anlatabilirim sonraki ay bi baktım sürpriz gibi hamileyim şimdi bebeğim 5 aylık :) sende 1 yıl dolmadan korkma lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt