sabır imanın yarısıher yönüyle kullanılması sakıncalı bir ürün ama bizdeki avrupa özentileri varya ne söylersen söyle boşa mücadeleye devam..... teşekkürler
sabır imanın yarısıher yönüyle kullanılması sakıncalı bir ürün ama bizdeki avrupa özentileri varya ne söylersen söyle boşa mücadeleye devam..... teşekkürler
bu sorunu biraz hafifletir ancak çözmez hadis ilim çindede olsa git al<kardeşim ben önceden biliyordum ama yinede insanların unutmaması için devamlı gündemden tutmak en iyisi diye düşünüyorum.allttaki resmi ilkkez görüyorum ALLAH onların cezasını mutlaka verecektir.ben de dün pkk lıların namazla dalga geçtiklerini gördüm bir kardeşimiz göndermişti.ALLAH yardımcımız olsun kardeşim müslümanlar üzerinde çok oyunlar dönüyor,bizim insanlarımız farkında bile değil .herkumar ooyunun taşlarının sayısı 32 farza denk geliyormuş misal islamın şartı 5 ona karşı 1kumar oyunu.işte böyle bize düşen islama sıkı sıkı sarılmak sünnetlerden ayrılmamak rabbim inşallah bize gümüş yıllarını gösterir .altın yılları peygamberimizin yıllarıydı.elimden geldiği kadar türk malı alıyorum.ne alırsam alıyım karı kimlere gidiyor araştırıyorum çünlü bazı mallar var güya türk malı ortağı yabancı oluyor.araştırmacı kardeşlerimden isteğim.türk mallarının listesini sunarlarsa çok çok sevinirim .ALLAH aemanet olun mümin kardeşlerim
coco cola almakmı HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRR
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAH'A EMANET OL............