Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COCA COLA İLE "ÖLÜM FORMÜLÜ" (1 Kullanıcı)

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
RE: COCA COLA İLE "ÖLÜM FORMÜLÜ"

sigaranın sağlığa zararlarını biliyorum. Ayrıca harama yakın mekruh. inşallah bırakacam. biraz stresliyim bu aralar diyorum vesvese işte bi türlü atamıyoz. devam ediyoz. inşallah bırakacam ama :):):):p:p:p

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

remi7781 yazdı:
sigaranın sağlığa zararlarını biliyorum. Ayrıca harama yakın mekruh. inşallah bırakacam. biraz stresliyim bu aralar diyorum vesvese işte bi türlü atamıyoz. devam ediyoz. inşallah bırakacam ama :):):):p:p:p

İnşaAllah kardeşim... Allah c.c. yardımcın olsunB)B)

mneccar

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM... SADECE COCA COLA DEĞİL... BİZİM EVİMİZDE SÜREKLİ KULLANDIĞIMIZ KAHVENİN İÇİNE KAKAO VE NOHUT TOZU KOYULDUĞUNU, TOZ BİBERİN İÇİNE KİREMİT TOZU, KURUTULMUŞ DOMATES ÇEKİRDEĞİ, BİLDİĞİMİZ KIRMIZI BOYA KONULDUĞUNU, SUMAK IN İÇİNE YİNE BOYA KATILDIĞINI... BAZI ADİ MARKA ÇİKOLATALARIN FINDIK KABUĞUNDAN YAPILDIĞINI BİLİYORMUYDUNUZ... BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİN... ALLAHA(CC) EMANET OLUN...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

mneccar yazdı:
KARDEŞLERİM... SADECE COCA COLA DEĞİL... BİZİM EVİMİZDE SÜREKLİ KULLANDIĞIMIZ KAHVENİN İÇİNE KAKAO VE NOHUT TOZU KOYULDUĞUNU, TOZ BİBERİN İÇİNE KİREMİT TOZU, KURUTULMUŞ DOMATES ÇEKİRDEĞİ, BİLDİĞİMİZ KIRMIZI BOYA KONULDUĞUNU, SUMAK IN İÇİNE YİNE BOYA KATILDIĞINI... BAZI ADİ MARKA ÇİKOLATALARIN FINDIK KABUĞUNDAN YAPILDIĞINI BİLİYORMUYDUNUZ... BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİN... ALLAHA(CC) EMANET OLUN...

:eek::eek::eek: Hasbinallah.. Daha neler görücez bakalım..
Allah c.c. razı olsun kardeşimB)

mucurlu

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN . BEN BİLMİYODUM. RABBİM BU İŞLERİ YAPANLARA DA HİDAYET NASİP ETSİN

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

mucurlu yazdı:
KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN . BEN BİLMİYODUM. RABBİM BU İŞLERİ YAPANLARA DA HİDAYET NASİP ETSİN

Amin kardeşim sağolasın.. Bu arada yeni üye olmuşsun sanırım hayırlı olsun diyorum.. Hoşgelmişsin.. Selametle kal inşaAllah..

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:!:!

Biz arkadaşlarla bir deney yaptık kolanın içine eti attık et paramparça oldu ve iyice sarardı.Artık midemizi düşünemiyorum ne halde....

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
Sealmün aleyküm kardeşim bu açıklamayı getirdin için allah razı olsun çok iğrenç kola içiyorum ama çok değildi olmazsa da olur bi yararı yok ki bizim için bundan sonra içmiycem öğğğğ çok fena

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
kola tek basina bile zararliyken içinde bunlar varken düsünemiyorum ürküten bi sonuc dikkat edelim kardeslerim...rahmana emanet olun allah cc. razi olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt