mneccar yazdı:
KARDEŞİM BENDE BÖYLE BİRŞEYLER DUYMUŞTUM... MANTIKLI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDE OLMAYACAK ŞEY DEĞİL...
menekse_87 yazdı:
o resimdekiler ne ilginç yaaa..![]()
remi7781 yazdı:
ya bunlar şirketlerin uydurmalarıdır bence. bunlara inanmayın AMA BEN SİZE İNANACAĞINIZ VE BU SEBEBLE İÇMEYECEĞİNİZ Bİ SEBEP SÖYLEYİM. ÖNCELİKLE ASİTLİ İÇECEK VE İÇERİSİNDE BOYADA VAR MERAK ETMEYİN. ÇOK AZ MİKTARDA ALKALİNDE VAR. ŞİMDİ SİZ COCO COLA DEYİP SADECE ONU BIRAKMAYIN HEPSİNİ BIRAKIN. PEPSİ DANİMARKA ÜRÜNÜ İŞTE DAHA NE ALACAZ BUNU BİLDİKTEN SONRA. ULUDAĞ FALAN AYNI KARDEŞLERİM. MEYVE SUYU ALIN TAMEK İN MEYVE SUYUNU Bİ KAÇTANE DAHA VAR KENDİ ÜLKEMİZİN ÜRÜNÜNÜ ALIN. YABANCILARIN KİNİ ALMAYIN. FANTA CAPPY SPRAYT .... VS Bİ ÇOK ÜRÜN ZATEN COCO COLANIN.
AYRICA 23 YIL ÇALIŞAN ADAM BUNU AÇIKLADIYSA O NU ÖLDÜRÜLER BU TÜR FİRMA SAHİPLERİ AYNI ZAMANDA MAFYADIR. ANÇAK BÖYLE Bİ AÇIKLAMAYI PİYASYI KARIŞTIRMAK İÇİN KARŞI FİRMALAR YAPAR GÜÇ DENGESİ VARDIR. BİR ADAM ÇIKIP CESARET EDEMEZ.
KAAN ERDEM yazdı:
SA BENDE DAHA EVVEL DUYDUM BUNU.SİTEDE AÇILAN COLADA ALKOL VAR FORUMUNDAN SONRA ZATEN COLA TÜKETMİYORUM.BİRDE BUNU DUYMUŞTUM DOĞRU YADA YALAN FARKETMEZ.KULLANMIYORUM.AMA GERÇEKLİK PAYIDA VAR İSE İÇTİĞİM DÖNEMLERE ACIDIM IYYYYYY...SELAM VE DUA İLE.
Sabrinnisa yazdı:
A.S KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEK Mİ BİLMİYORUM AMA BÖYLE BİR ŞEY YAPANLARIN İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE ETMELİ.AYRICA O MENTOS DA COLAYLA TEPKİMEYE GİRMİŞ HERHALDEA.S KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEK Mİ BİLMİYORUM AMA BÖYLE BİR ŞEY YAPANLARIN İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE ETMELİ.AYRICA O MENTOS DA COLAYLA TEPKİMEYE GİRMİŞ HERHALDE
![]()
remi7781 yazdı:
ŞİMDİ SİZ COCO COLA DEYİP SADECE ONU BIRAKMAYIN HEPSİNİ BIRAKIN. PEPSİ DANİMARKA ÜRÜNÜ İŞTE DAHA NE ALACAZ BUNU BİLDİKTEN SONRA. ULUDAĞ FALAN AYNI KARDEŞLERİM. MEYVE SUYU ALIN TAMEK İN MEYVE SUYUNU Bİ KAÇTANE DAHA VAR KENDİ ÜLKEMİZİN ÜRÜNÜNÜ ALIN
KENDİ ÜLKEMİZİNKİNİ DERKEN SADECE MEYVE SUYU İÇİN DEDİM DİKKATLİ OKURMUSUN CANIM KARDEŞİM. COCOCOLA PEPSİ ULUDAG FALAN FİLAN AYNI ALMAYIN DEMEK İSTEDİM. BOYALI ALKOLLÜ
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA BENDE DAHA EVVEL DUYDUM BUNU.SİTEDE AÇILAN COLADA ALKOL VAR FORUMUNDAN SONRA ZATEN COLA TÜKETMİYORUM.BİRDE BUNU DUYMUŞTUM DOĞRU YADA YALAN FARKETMEZ.KULLANMIYORUM.AMA GERÇEKLİK PAYIDA VAR İSE İÇTİĞİM DÖNEMLERE ACIDIM IYYYYYY...SELAM VE DUA İLE.
Aleykum selam bende galiba vakit gazetesinde yanlış hatırlamıyorsam okumuştum gazozlarda alkol olduğunu.. Oranları dahi verilmişti. Çok güvenilen Türkmalı olan bir gazozda dahi alkol vardı ve oran bakımından Sprite'tan önce geliyordu..
Üstelik alkol keyfi olarak konulan bişeymiş onun yerine başka bişeyde konulabiliyormuş.
Doğrusunu Rabbim bilir kardeşimB)
remi7781 yazdı:
ŞİMDİ SİZ COCO COLA DEYİP SADECE ONU BIRAKMAYIN HEPSİNİ BIRAKIN. PEPSİ DANİMARKA ÜRÜNÜ İŞTE DAHA NE ALACAZ BUNU BİLDİKTEN SONRA. ULUDAĞ FALAN AYNI KARDEŞLERİM. MEYVE SUYU ALIN TAMEK İN MEYVE SUYUNU Bİ KAÇTANE DAHA VAR KENDİ ÜLKEMİZİN ÜRÜNÜNÜ ALIN
KENDİ ÜLKEMİZİNKİNİ DERKEN SADECE MEYVE SUYU İÇİN DEDİM DİKKATLİ OKURMUSUN CANIM KARDEŞİM. COCOCOLA PEPSİ ULUDAG FALAN FİLAN AYNI ALMAYIN DEMEK İSTEDİM. BOYALI ALKOLLÜ
desertrose yazdı:
remi7781 yazdı:
Çok haklısın kardeşim meyve suları ve ayran dururken zararlı şeyleri tüketmek kadar saçma ne olabilir..
Ben asit içiren hiçbirşeyi kullanmıyorum çok şükür.. Asit'in bile büyük zararları var..
İnşaAllah insanlar çağrınıza kulak verirler.. SelametleB)
remi7781 yazdı:
desertrose yazdı:
remi7781 yazdı:
Çok haklısın kardeşim meyve suları ve ayran dururken zararlı şeyleri tüketmek kadar saçma ne olabilir..
Ben asit içiren hiçbirşeyi kullanmıyorum çok şükür.. Asit'in bile büyük zararları var..
İnşaAllah insanlar çağrınıza kulak verirler.. SelametleB)
AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH HERKES KULAK VERİR. BİDE BEN SİGARAYI BIRAKSAYDIM.![]()
KAAN ERDEM yazdı:
GEÇEN TV DE ALKOL ÖLÇER MAKİNASI YAPMIŞ ONU HABER OLARAK VERDİLER.DAHA SONRA YOLDAN GEÇEN VATANDAŞI ÇEVİRİP TEST EDİYORLARDI.BİRİNDE ALKOL ÇIKTI BİRİNDE ÇIKMADI SON VATANDAŞ KONTROL EDİLDİ VE ONDANDA ALKOL ÇIKTI ADAM OLAMAZ ÇIKAMAZ BEN ALKOL ALMIYORUM DEDİ.DAHA SONRA FİRMA YETKİLİSİ SANIRIM NE İÇTİNİ DEDİ.330 ML KUTU COLA İÇTİM DEDİ VE ADAMDA 0,10 PROMİL ALKOL ÇIKTI .ALIN SİZE CANLI CANLI TEST.SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
Aleykum selam bende galiba vakit gazetesinde yanlış hatırlamıyorsam okumuştum gazozlarda alkol olduğunu.. Oranları dahi verilmişti. Çok güvenilen Türkmalı olan bir gazozda dahi alkol vardı ve oran bakımından Sprite'tan önce geliyordu..
Üstelik alkol keyfi olarak konulan bişeymiş onun yerine başka bişeyde konulabiliyormuş.
desertrose yazdı:
Bunu ilk defa duyuyorum.. Asın senden razı olsun kardeşim bizi uyardığın için..
İnsanlar bunları görmüyormu da hala su gibi kola tüketiyorlar anlamıyorum..
Rabbim ıslah etsin.. SelametleB)B)B)
KAAN ERDEM yazdı:
GEÇEN TV DE ALKOL ÖLÇER MAKİNASI YAPMIŞ ONU HABER OLARAK VERDİLER.DAHA SONRA YOLDAN GEÇEN VATANDAŞI ÇEVİRİP TEST EDİYORLARDI.BİRİNDE ALKOL ÇIKTI BİRİNDE ÇIKMADI SON VATANDAŞ KONTROL EDİLDİ VE ONDANDA ALKOL ÇIKTI ADAM OLAMAZ ÇIKAMAZ BEN ALKOL ALMIYORUM DEDİ.DAHA SONRA FİRMA YETKİLİSİ SANIRIM NE İÇTİNİ DEDİ.330 ML KUTU COLA İÇTİM DEDİ VE ADAMDA 0,10 PROMİL ALKOL ÇIKTI .ALIN SİZE CANLI CANLI TEST.SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL.
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı: