Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cin hakkında bilgi. (3 Kullanıcı)

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Huyele o kadar kapilma bu cinlere onlari kotu tanitma benden sana tavsiye onuda allah yaratti kardesim

Yazıyı tamamen okuyun ondan sonra görüşelim. Biz bütün cinler kötütür filan demedik. Yazıda cinler hakkında geniş bilgi var onu paylaşmak istedik. olumlu olumsuz yer yanı anlatılmış.

l_ahsen_l

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum guzel kardeslerim .

ilk once boyle bir sayfa actiginiz icin size cok tsk ediyorum.
yazdiginiz dualari Allahin izniyle okumaya calisacagim.
bende zor donemler yasiyorum, karabasan bana da musallat oldu .
onceleri sadece agirligini hissederdim ustumde kirmasamazdim.
daha sonralar beni dovmeye basladi , bu dovmek oyle yumrukla girismek gibi degil bu daha farkli sanki elektrik carpiyormus gibi bir aci oluyordu o an bedenimde ve simsek cakmasi gibi goruntuler gordum.
daha sonra ki gunlerde yanimda bir kurukafa yattigini gorurdum.cok korkardim o an bagirirdim sesim cikmaz kirmasamazdim.ama yanlizca sadece hafif bir sekilde gozumu acabiliyordum.
ve bir gun oncede yine oldu bu sefer bir agirligin sol yanima oturdugunu hissetim daha sonra sanki dirsegiyle bogazima dogru bastirmaya basladi ve beni bogmaya basladi.
ben bunlarin hepsini hissediyorum ve ruya olmadigini da biliyorum , dualar okudum Allahtan baska ilah yoktur diye tekrarladim surekli gitmedi beni boguyor sanki butun kemiklerimi bir birine geciriyor gibi bir agri vardi uzerimde . daha sonra hayal meyal kendimi gordum o anki aci cektigim halimi .
daha sonra kelime sehadet getirmeye basladim artik kesin oluyorum diye kabullendim cunki.
ve daha sonra yavas yavas beni rahat birakti . o kalktiktan sonra hemen bende yataktan firladim.
halbuki yatmadan once ayetel kursi okumustum.
cok sukur Allah kabul ederse ibadetimdeyim.
aceba nerde bir yanlis yapiyorum diye dusunuyorum ama bir sey bulamiyorum

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olur insallah

bende bunu sizlerle paylasmak istedim

selametle guzel kardeslerim

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum guzel kardeslerim .

ilk once boyle bir sayfa actiginiz icin size cok tsk ediyorum.
yazdiginiz dualari Allahin izniyle okumaya calisacagim.
bende zor donemler yasiyorum, karabasan bana da musallat oldu .
onceleri sadece agirligini hissederdim ustumde kirmasamazdim.
daha sonralar beni dovmeye basladi , bu dovmek oyle yumrukla girismek gibi degil bu daha farkli sanki elektrik carpiyormus gibi bir aci oluyordu o an bedenimde ve simsek cakmasi gibi goruntuler gordum.
daha sonra ki gunlerde yanimda bir kurukafa yattigini gorurdum.cok korkardim o an bagirirdim sesim cikmaz kirmasamazdim.ama yanlizca sadece hafif bir sekilde gozumu acabiliyordum.
ve bir gun oncede yine oldu bu sefer bir agirligin sol yanima oturdugunu hissetim daha sonra sanki dirsegiyle bogazima dogru bastirmaya basladi ve beni bogmaya basladi.
ben bunlarin hepsini hissediyorum ve ruya olmadigini da biliyorum , dualar okudum Allahtan baska ilah yoktur diye tekrarladim surekli gitmedi beni boguyor sanki butun kemiklerimi bir birine geciriyor gibi bir agri vardi uzerimde . daha sonra hayal meyal kendimi gordum o anki aci cektigim halimi .
daha sonra kelime sehadet getirmeye basladim artik kesin oluyorum diye kabullendim cunki.
ve daha sonra yavas yavas beni rahat birakti . o kalktiktan sonra hemen bende yataktan firladim.
halbuki yatmadan once ayetel kursi okumustum.
cok sukur Allah kabul ederse ibadetimdeyim.
aceba nerde bir yanlis yapiyorum diye dusunuyorum ama bir sey bulamiyorum

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olur insallah

bende bunu sizlerle paylasmak istedim

selametle guzel kardeslerim

ve Aleyküm selam .

Allahü teala sizdende razı olsun. ehli sünnet alimlerinin kitablarına uygun haraket edenlere hiç bir şey yapamazlar. Yukarıdada yapılacak şeylerden mühim olanları zaten belirtilmiştir. Allahü teala yardımcınız olsun. Şerlerinden muhafaza eylesin.

Dua eder dua beklerim.

Cinden kurtulmak için en iyi on çâreyi [kısaltarak] yazıyoruz:

1- E’ûzü Besmele ile Fâtiha sûresi okumalıdır. 2- E’ûzü Besmele ile iki Kul-e’ûzüyü okumalıdır. 3- E’ûzü Besmele ile Bekara sûresinin ilk beş âyetini okumalıdır. 4- E’ûzü Besmele ile Âyet-el-kürsî okumalıdır. 5- E’ûzü Besmele ile Bekara sûresinin son iki âyetini okumalıdır. 6- E’ûzü Besmele ile Ha-Mîm Mü’mîn sûresinin başından (masîr)e kadar ve Âyet-el-kürsî okumalıdır. 7- (Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr) okumalıdır. 8- Çok (Allah) demelidir. 9- Hep abdestli bulunmalı, farzları ve sünnetleri hiç terk etmemelidir. 10- Kadınlara bakmakdan, çok konuşmakdan, çok yimekden ve galabalıkdan sakınmalıdır). (Berekât) kitâbında, Muhammed Sa’îdi “rahmetullahi teâlâ aleyh” anlatırken sonunda, imâm-ı Rabbânînin “rahmetullahi teâlâ aleyh” Cinden korunmak için, (Lâ havle velâ kuvvete illâ billah-il-aliyyil’azîm) okuduğunu yazıyor. İmâm-ı Rabbânî hazretleri, yüzyetmişdördüncü mektûbunda, Cini def’ için bunu okumağı tavsiye etmekdedir. Buna, (Kelime-i temcîd) denir.

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Sevda Abla Ben Sana Yardımcı Olayım İstersen

Âyât-i hırz, şu sure ve âyetlerdir:

Fatiha,
Bekara 1, 2, 3, 4, 5 ve 163, 164 ve 255, 256, 257 ve 285, 286,

Âl-i İmran 18,19. âyetten sadece: İnneddine indellâh-il-islam kısmı,
Âl-i İmran 26, 27 ve 154,

Enâm 17,
Arâf 54, 55, 56,

Tevbe 51 ve 128, 129,
Yunüs 107,

Hud 56,
İbrâhim 12,

İsrâ 43 ve 110, 111,
Müminun 116, 117, 118,

Ankebut 60,
Rum 17, 18,

Fatır 2,
Yasin 83,

Saffat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 180, 181, 182,
Feth 27, 28, 29,

Rahmân 33, 34, 35, 36,
Hadid 1, 2, 3, 4, 5,

Haşr 21, 22, 23, 24,
Cin 1, 2, 3, 4, 5, 6,

Buruc 20, 21, 22,
İhlâs, Felâk ve Nâs sureleri.

Âyât-i hırz nasıl okunur?

Abdest alınıp, 7 istiğfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, işaretli yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [kırk gün kadar] devam etmeli. Her defası sonunda, bir Fatiha okuyarak sevabı, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buhari, Ahmed Rıfai ve imam-ı Rabbani hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur.

Allahü teala razı olsun.

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
karabasanın cinle alakası yok onu söyliyim.bunu öğrenene kadar bende öyle sanıyordum.karabasan denilen olay insanın beyninin vücüdundan saniyeler önce uyanmasıdır.5-10 saniye arası sürer.bana çok sık olurdu.bunu öğrendiğim günü yine oldu içimden panik yapmadan saymaya başladım 5. saniyede çok rahat bir biçimde hem konuşabildim hemde kalkabildim.o yüzden karabasan hurafedir cinlerle alakası yoktur.bunu bilirseniz bnm gibi bir rahat edersiniz arada bir bu durumla karşılaşırsınız ve korku hissetmezsiniz.karabasan ayrıca rüyada değildir bire bir yaşanır.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kur'an var diyor.. Yorum, var mi, yok mu bunu konusmak bana dusmez, haddim etmez..
Varlar tabii ki :)

Allah razi olsun cok yararli bir paylasim.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Cinni ler ateşe deydiklerinde hiçbir yanma etkisi hissetmezler. Cehenneme ise bu cinniler gülerler bize ateş mi azap edecekmiş pehh derler.

Cinni ler zihin okuma telepati yapma imkanındadırlar.

Sana nasıl vesvese verebiliyorsa

Mesela; Namazda filancayı filanı hatırla demeleri gibi.. beyininde ne var onu görebilirler.

lakin KALP i okuyamazlar. Kalb i melek dahi okuyamaz. O Allahındır.

meleklerde zihin okuyabilirler Allah bu yetenekleri onlara vermesinin sebebi

Cinniler için vesvese vermelerine olanak sağlamasıdır.

Biz ise vesveseye direnecez.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Cocuklarınız yürüme çağına gelmiş ise Sözlerimi iyi dinleyin ve tutun ey insanlar!

Evinizin dış kapısını her gece kitleyin. anahtarını kapıdan alın cocukların bilmediği bir yerre odanıza koyun.

Gece Cinniler bazen cocuklara zarar vermek icin onları yataklarından kaldırırlar.

Cocuk gecenin köründe " Beni filanca oyun arkadasım cağırıyor iste kapıya gelmiş " derler eger sorarsanız uyku halinde böyle derler.

Aslında o kapıdan bir cıkarsa birdaha o cocugunuzu bulamayabilirsiniz.

Ne yapacaklarını hayal bile edemezsiniz. :(

Önlem nedir peki :

cocuklar yatarken dua Ayetten birşeyler okumasını ögretin.

hiç bilmiyorlarsa Besmele yi ögretin.

Besmele ile yatarken ayaklarını kitlesinler hicbir şeytan gece onları kaldırıp götüremez.

Besmeleyi avucuna okuyup ayağına sürüyorsun.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Cinnilerin saldırısına ugradıgını duydum cok üzüldüm abuzer kardes. Gecmiş olsun.

Her gece yatarken felak ve nass surelerini avuclarına üfür bütün vucuduna sür. (herkez yapsın mümkünse sünnettir)

Peki peygamber efendimiz bunu neden her gece yapıyordu.

Şeytanlar dokunmasın mübarek vücuduna diye yapıyordu. bunu yapanın vücüduna seytan deyemez yanar iblisin elleri!!

En cok cinni düşmana sahip olan kişi efendimiz di . Hatta miraca giderken bile bir ifrit (Azgın cin) elinde ateşle Resulullahı yakmaya geliyordu. Cebrail dua ögretti kurtuldu. örnekleri coktur. Hadislerde.

Resullahın tek düşmanı Ebu cehiller mi sandınız ? öbür varlıklarda düşmandı. (şeytanlar)

size bir korunma Rükyesi ögreteyim:

Besmele ile euzu besmeleyi Hiç aralık vermeksizin boşluk vermeden bitişik olarak uzun bir kağıda Yazın.

Yastıgınızın altına koyun.

Seytan bu sebeble cılgına dönecektir. Cok canı yanacaktır. Eger bu kagıdı hic kaldırmazsanız geberecektir ızdıraptan.

en uzun 3 gün kullanabilirsiniz. yoksa geberebilir.

Kağıdın RACİM yazan kısmından yırttıgınızda hüküm gecersizlesir serbest kalır.

İnleme ve ağlamalarını dahi duyabilirsiniz. 2-3 gün acımayın kagıt dursun .

Gebermesine sebeb olmayın.

sonunda salıverin gitsin.

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Bir konu acmıştım . Rica etsem bir göz atabilir misiniz ? İman üzerine bir konu

her bir yönüyle ele aldım konuyu

http://forum.islamiyet.gen.tr/genel...ahil-kenera-birakin-temelde-ne-var-bakin.html

bu konuda da belirtildigi gibi Cİn nasılsa görmüyoz diye

Eskilerin uydura geldiği bir hikayedir gercek değil diyenler

bilmeden imandan cıkarlar SEbebi Allahın var dediğine yok demektir.

Bu konuyla ilgili bu yazıda eksik bir şey bırakılmamış gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt