Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cin hakkında bilgi. (2 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Sevda Ablacım Eğer Korkuların Varsa Yani Hani Diyon ya Hocaya Gittik Ben Kötü Oldum vs Diyorsan Hala Şu Ayetleri Oku.:)

Hz. Eyyub’un duası: “Rabbî ennî messeniye’ş-şeytânu binusbin ve azâb”(Sad, 38/41). Meali: “Gerçekten şeytan bana bir yorgunluk ve işkence dokundurdu”

Hz. Peygamber’in duası: “Rabbi eûzü bike min hemezâti’ş- şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun” (Muminun, 23/97-98). Meali: “Ya Rabbi! Şeytanların vesveselerinden, onların yanıma sokulmalarından Sana sığınırım”

Allah’ın göğü koruması: “Ve hifzan min külli şeytânin marid”(Saffat, 37/7)
Meali: “Ve orayı/dünya semasını her türlü şeytandan koruduk”

.............

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Küçükken Babamın Amcası Trafik Kazasında Vefat Etmişti. Sonra Eve Misafir Geldi Ve Babam Bu Trafik Kazasını Dehşetli Dehşetli Anlattı. Ben O Gün Korkmuştum. Odama Gittiğimde Yatağıma Uzandığımda Etrafda Birden İnsanlar Belirmeye Başladı Her Yerde Bazı Varlıklar Görüyordum. Çok Korkmuştum... Yalnız Kalamazdım, Odadan Odaya Gidemezdim...Korku Hastalığı Beynime Yerleşmişti Adeta... Cinleri de Görüyordum... Bu Hastalık 19 Yaşıma Kadar Sürdü.Tabi Bu Arada Hoca Hoca Gezdik Hiç Bi Şifa Bulamadık...Babam Bir Hocaya Götürdü Sonra... Hoca Allah Razı Olsun Okudu Üfledi Beni Kurtardı... Muska Yazdı Bana Verdi. Beş Kuruş Parada Almadı... Mezarlıkta Akşam Yattım Bişi Olmadı... Korkuyu O Derece Yendim.... Cin Konusuna Gelince Hoca Musallat Olan Şeytani Cinleri de Uzaklaştırdı... Ayrıca Etrafıma da Bir Çok Rahmani İnsan Verdi.. Rahmani İnsanlar Sayesinde Kişinin Beynin den Ne Geçiyorsa Öğrenebiliyorum ve O Kişiye O Şekilde Muamele Yapıyorum... Anlattıklarım Doğrudur Arkadaşlar...

Selametle...

..............

Bu rahmani insanlar kim kardeş...merak ettim doğrusu

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
:a36:
Ben en iyisi bu konuyu sabahleyin okuyayım....:)

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Buyrun efendim.

Link aşağıdadır.

Âyât-ı Hırz .:.: Dinimiz ?slam .:.: www.dinimizislam.com :.:. :.:

huyela kardeşim ALLAH senden razı olsun bu konuyu actın vallahı:)inşallah bana faydası olacak ben cin filan görmüyorum ama işte karabasanlarla ugraşıyorum yukarıdada kürşata dedim sunu yazmayı unuttum hocadan sonra misafirlerim yine geldi:(sizi fazla sıktım bu konuyla şimdi bu yazıyı okuyupda korkanlar olur:)ben neye hayret adiyorum biliyormusun huyela kardeş aslında ben korkak biriyimdir ama anlamıyorum bunlardan hiç korkmuyorum ama artık benden uzaklaşmalarını istiyorum.tekrardan ALLAH razı olsun

Cenabı Hak cümlemizden razı olsun. o tür kişilerden uzak durmak gerekir. Çünkü Ehli sünnet alimleri kitablarında yazmadık bir şey bırakmamışlar.

Korkmamak lazım. Ehli sünnet itikatında olan salih müslümanlara bir şey yapamazlar. Yukarıdaki yazı gerekirse tekrar tekrar okunursa bütün mesele anlaşılır.

Allahü teala muhafaza eylesin.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun huyela kardeş dualarınızı eksik etmeyin hakiketen cok zor bir dönem geciriyorum:(

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
...................

Son düzenleme:

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Konu Bu Kadar Uzamasın Bence.... Yüzyillar Önce Yaşamış Evliya İnsanlar İşte. Küçüklükten Belli Varlar.... Neyse Uzatmayalım Bu Konu Hakkında Sorduğunuz Soruları Cevaplandırmayacağım....

..................

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
...................

Son düzenleme:

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim..bazen yatarken bana da oluyor..çok kötüü :(

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Konu Bu Kadar Uzamasın Bence.... Yüzyillar Önce Yaşamış Evliya İnsanlar İşte. Küçüklükten Belli Varlar.... Neyse Uzatmayalım Bu Konu Hakkında Sorduğunuz Soruları Cevaplandırmayacağım....

..................

:a24: slmlar yorumunuz dikkatimi cekti.. fakat hatalisiniz bi konuda.. bazi insanlarin baslarina boyle seyler gelebilir.. sizin hataniz bence insanlara soylemekte.. oyle seyler aciklanmaz.. dogru degildir..egerki gercekten oyle koruyuculariniz varsa ne mutlu size... ayrica arkadaslar rahmetli dedem derdi felak ve nas sureleri cinlerden ve kotuluklerden korur diye.. o yuzden ben hep okurum her gece bunlari insallah sizede faydasi olur..

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
...................

Son düzenleme:

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm MYKABUS kardeşim..
bişey sorucam acaba senin bi sitede üyeol diye bi üyelğin varmıydı ?

A.Selam Kardeşim

üyeol derken nasıl yani mykabusla islamiyet.gen.tr üyeliği gibi birşey mi ??
Anlamadım kardeşm kusura bakmayın

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
...................

Son düzenleme:

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm tekrardan kardeşim :)
sorumu net olarak anlayamamışsın bir daha soruyim iNŞ. anlatabilirim..
üyeol nickinde bir üyeliğin varmı başka sitelerde ?

A.Selam

Anladım Şimdi Kardeş. üyeol deyince bende zaten üyeyim birdaha niye üyeolayım ki orayı anladım :D

hayır yok 3 siteye üyeliğim var üçüde mykabusla.

........

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
...................

Son düzenleme:

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı

Hmm... Tamam kardeşim kusura bakma yorumlarını okudumda yarım hafızım felan diye bende bi siteden seni tanıyorum zannettim o değilmişsin :) neyse ALLAHA emanet ol...
(eğer söylemeye çekiniyosan söyle benim o sitede nickim Tarkan beni hatırladın heralde ama yine o değilsen kusura bakma)

Yok Kardeşim Galiba karıştırıyorsunuz. 3 sitede üyeliğim var ve 3 üde mykabusla.
sende Allaha emanet ol selametle iyi akşamlar

gule_vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
...................

Son düzenleme:

bayan_kuaforu

Kayıtlı Kullanıcı
Huyele o kadar kapilma bu cinlere onlari kotu tanitma benden sana tavsiye onuda allah yaratti kardesim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt