Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇEYİZ NE ZOR İŞYAAAAA.. (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
YA ARKADAŞLAR ŞU ÇEYİZ İŞİ BENİM ACAYİP SİNİRİMİ BOZUYOR.KIZLAR BU YÜZDEN EVLENMEK İSTEMİYOR.KARAR VERSE EVLENMEYE HEMEN SORACAKLAR ÇEYİZİN HAZIRMI NELER YAPTIN KIZ.GİBİ SORULAR GELECEK VE BAZI KENDİNİ BİLMEZLER HEMEN KENDİ ÇEYİZİNİ ANLATMAYA BAŞLAR.BEN BÖYLE İNSANLARDAN ACAYIP KIL KAPIYORUM.BAZILARI DER GEL SANA ÇEYİZİMİ GÖSTEREYİM YA NE GÖRECEĞİM SENİN ÇEYİZİNİ BANA NE YAA.BİDE HAVA ATAR GİBİ DER YA...... YA KİM ÇIKARDI BU ÇEYİZ İŞİNİ ORTAYA SİZCE.İYİMİ OLMUŞ KÖTÜMÜ SİZCE??????

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇEYİZ NE ZOR İŞYAAAAA..

oy oy oy benim dünyalar tatlısı kardeşimi bugün ne çok kızdırmşlar...napıyoduk meftun'um takma takılma;););) sabır......biz ne anlarız çeyizdennnnnn.................aynen katılıyorum....:D:D:D

Eğer mâ'şûktan olmazsa muhabbet âşıka,
Âşığın uğraşması mâ'şûka kavuşturamaz aslâ!

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

DÜNYA MALINA TAMAH EDMEYELİM DİYORUM AMA ÇEYİZ MANTIĞI HERKESTE AYNI CANIM YA
ORTADA DAMAT ADAYI YOK ÇEYİZ TELAŞI ÇOK..
TAKMA KAFANA OLUR MU?

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,evlilik hazırlığında olan bi kardeşiniz olarak çeyiz yönünde hiçbir hazırlık yapmıyorum.ve herkesin sıklıkla sorduğu çeyizin varmı sorusuna sabrla cevap veriyorum.ama bir gün birine patlayacağım diye korkuyorum:D
benim çeyizim kitaplarım.başka şeye ne gerek varki.gereksiz şeylerin gereksiz olduğunun farkına varırsanız çeyiz diye bi sıkıntınız kalmaz.gerekli olanları hazırlarken de israfa kaçmazsanız sıkıntı olmaz.olmuşken en güzeli olsun çifter çifter olsun derseniz de tabiki zorlaşır.bu konularda çok güzel forumlar açılmıştı.onları okuyup uygulamak da en doğrusu.
Allah kurulan yuvaları cennetten bir köşk eylesin.Amin.B)B)B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞ BU SORUNU BEN BABA OLARAK YAŞIYORUM.HANIM DİYOR BEY BU KIZIN YETERLİ ÇEYİZİ YOK DİYE ,BEN DİYORUM ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ İŞİ OLAN KIZIN ÇEYİZİMİ OLURMUŞ DİYE....ANCAK HANIM BİR ATASÖZÜNÜ HATIRLATIYOR.....

K I Z Ç O C U K D O Ğ D U ,BEŞİĞE... Ç E Y İ Z S A N D I Ğ A.....

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

HİÇTE MORALİNİZİ BOZMASIN GELENEK VE GÖRENEKLERDENDİR. BİN 400 YILLIK GELENEYİ BOZMAK DOĞRU DEĞİLDİR. NİYEYMİŞ EVLENİNCE SANKİ HERŞEY ÇOK KOLAY... BU SEFERDE BEN CEYİZ GETİRMEDİM EL İŞLERİNİ ALALIM ŞUNU ALALIM BUNU ALALIM OLMAZ CEYİZİ OLMAYAN EVLENMESİN SANKİ EVLİLİK ÇOK KOLAY:D:D:D:D

Osmanlıdanda değil taaa peygamberlerden gelen bir gelenektir bu

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Valla muhammed kardeş haklısın. O kadar borca girilecek bide çeyiz borcuna giirilmesin. Hazırlayın çeyizlerinizi eşinize boşuna masraf çıkarmayın. :D:D:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

BAZEN SÖZLÜME DİYORUMKİ EVLENMESEKMİ NE.ŞU ÇEYİZ YÜZÜNDEN.YA ANNEMDE BİLMİYOR ÖRMESİNİ BENDE MUSTAFA KARDEŞ.YA ÇOK BOŞUNA VAKİT HARCANIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ONA ÖRECEĞİME ALIR Bİ KİTAP OKURUM YANİ O KADAR VAKİT BOŞA GİDECEĞİNE BİŞEYLER ÖĞRENİRİM.HAYATTA ÖRDÜĞÜM TEKŞEY SÖZLÜME YAPTIĞIM BORDO MAVİ ATKIDIR.ONUDA BANA BECERİKSİZ DİYE TAKILMIŞTI İNAT ETTİM ONDAN YAPTIM.YOKSA....:D:D:D

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

EVET HAKKATEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.:(:(

BAAAKSEEENNNNNNNN MUSTAFAYA DA.BİZ ONLARI HAZIRLARKEN NE SIKINTILAR YAŞIYORUZ.ÖZELLİKLE ŞU YATAK ODASINI KIZ HAZIRLARMIŞ YA DELİ OLUYORUM YAA.HERKES YATAĞINI YORGANINI GETİRSİN ALLAH ALLAH YAAA:****:****

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM BENDEDE AYNI DERT VAR İNSAN İÇİN İŞİNDEN ÇIKAMIYOR VALLA ALINDIMI ÖMÜRLÜK OLUYO DİYE EN İYİSİNİ ALIYORUZ ODA KESEYİ ZORLUYO ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

EVET RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.:(:(:(

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

[big]GECEM [/big] SEN NERELERDESİN GÖZÜKMÜYORSUN NE ZAMANDIR

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

aska mecnun yazdı:
HİÇTE MORALİNİZİ BOZMASIN GELENEK VE GÖRENEKLERDENDİR. BİN 400 YILLIK GELENEYİ BOZMAK DOĞRU DEĞİLDİR. NİYEYMİŞ EVLENİNCE SANKİ HERŞEY ÇOK KOLAY... BU SEFERDE BEN CEYİZ GETİRMEDİM EL İŞLERİNİ ALALIM ŞUNU ALALIM BUNU ALALIM OLMAZ CEYİZİ OLMAYAN EVLENMESİN SANKİ EVLİLİK ÇOK KOLAY:D:D:D:D

Osmanlıdanda değil taaa peygamberlerden gelen bir gelenektir bu

ASKA MECNUN KARDEŞİM BU SEN MİSİN?SEN BÖYLE DEMEZDİN.İSRAF HARAMDIR.HZ.FATMA NIN ÇEYİZİNİ BİLİYOR MUSUN,BIRAKIN ÇEYİZ İŞLERİNİ AZ VE ÖZ OLSUN,MÜSLÜMAN SADE OLUR DERDİN.ARKADAŞLAR ASKA MECNUN DEĞİLDİR BU OLAMAAAAAZ:D:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
YA ARKADAŞLAR ŞU ÇEYİZ İŞİ BENİM ACAYİP SİNİRİMİ BOZUYOR.KIZLAR BU YÜZDEN EVLENMEK İSTEMİYOR.KARAR VERSE EVLENMEYE HEMEN SORACAKLAR ÇEYİZİN HAZIRMI NELER YAPTIN KIZ.GİBİ SORULAR GELECEK VE BAZI KENDİNİ BİLMEZLER HEMEN KENDİ ÇEYİZİNİ ANLATMAYA BAŞLAR.BEN BÖYLE İNSANLARDAN ACAYIP KIL KAPIYORUM.BAZILARI DER GEL SANA ÇEYİZİMİ GÖSTEREYİM YA NE GÖRECEĞİM SENİN ÇEYİZİNİ BANA NE YAA.BİDE HAVA ATAR GİBİ DER YA...... YA KİM ÇIKARDI BU ÇEYİZ İŞİNİ ORTAYA SİZCE.İYİMİ OLMUŞ KÖTÜMÜ SİZCE??????

:):):):):)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

YAAAA FATMA ABLA NİYE GÜLÜYOSUN BANA YAAA

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
YAAAA FATMA ABLA NİYE GÜLÜYOSUN BANA YAAA
:)AGLİM Mİ.ÇEYİZLE HAVA ATIYORLAR DEDİN YA ONA GÜLDÜM.ÇEYİZLA HAVA HA ÇOK KOMİK.BEN SÖNDÜRÜRÜM ONLARIN HAVALARINI YERE ÇAKILIRLAR....

fatih_umeyr

Kayıtlı Kullanıcı

SLM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt