Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum Kardeşlerim,
Hatme başlamadınız değilmi,ben uzun süredir yok gibiydim,kaçırmış olmayım,eksik varsa ikinci listeyede yazabilirsiniz,başlanmadıysa başlayalım inş.
Selam ve Dua ile
evet abi seninde düşündüğün gibi düşündüm bende ... bu arada senin yazmış olduğun cevşen-ül kebir linki var onu yapamadım abi onu göncellersen okuyacak olanlarada yararı dokunur..... şimdiden ALLAH hepinizden razı olsun
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah Razı olsun,Cuma gününe okuyacağız inş.değil mi,ilk 10 bab benim,Allahın izniyle yarın okuyacağım,katılım olmazsa ikinci listedende alabilirim.
Selam ve Dua ile