selamün aleyküm ben tamamen unutmuşum bu konuyu hakkınızı helal edin. inşallah daha başlamamıştır ya...
çünkü bende okumalara katılacagımda
1. listemiz ........... CUMA GÜNLERİ BAŞLAYIP..1 Hafta Sonra AYNI GÜN BİTECEKTİR..........
1.cevşen hatmimiz ......... hanife deniz
2.cevşen hatmimiz ..........mavci
3.cevşen hatmimiz ..........gülüm.se
4.cevşen hatmimiz ..........FERAHHFEZA
5.cevşen hatmimiz ..........aminenur
6.cevşen hatmimiz ..........kırıktesti
7.cevşen hatmimiz ..........lale&gül
8.cevşen hatmimiz ..........umuteden
9.cevşen hatmimiz ..........allies
10.cevşen hatmimiz .........ılgın_gümüş
1. cevşen hatmi okunacak kişi hanife deniz
1-10...... hanife deniz OKUNDU
11-20......mavci OKUNDU
21-30......gülüm.se
31-40......ferahhfeza
41-50......aminenur
51-60......kırıktesti
61-70......lale&gülOKUNDU
71-80......umuteden
81-90......allies
91-100.....ılgın_gumuş
lisrtedeki arkadaşlara özel mesaj atıp haber verebilirmiyiz belki unutmuşlardır
Selamun Aleyküm.... Hâlâ bir türlü başladığımız konu yarıya ile gelmedi. Lütfen daha duyarlı olalım.
mavci abi ben yarın ankara ya tedavi için gidiyorum bir kaç hafta kalmam gerek gittiğim yerde internet yok ama bir yolunu bulup girmeye çalışacağım. İnşallah size yük olmuyorumdur konu emaneti yüzünden. Vallaha fırsat buldukça bir yerlere girip güncelleme yapmak zorundayım... malum o yerlerde kötü karekterli şahıs çok. Kusura bakmayın sabah ankara yolcusuyum. Dualarınızı esirgemezsiniz inşallah. SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET OLUN
aleykum selam ..
cankırıkları... ben varım ..![]()
hamdolsun ..![]()
başladıgınız zaman ben unutursam bana hatırlatın olurmu güzel kardeşim ...
ALLAH a emanet olun , emanetinize sahip olun inşaALLAH ..
sevgiyle kardeşim B)
aleyküm selam kardeşim.... katılımlar olursa tabiki haber veririm inşallah....... hem uzun bir dua değildir bu bir fatiha gibi kısa zaten liste yapıp dağıtım yapacağız ki gün içinde alıp okumak daha kolay olur...... ilginize teşekkür ederim
katılmak isteyen kardeşlerim ismini listeye yazdırsın
Selamun Aleyküm.... Hâlâ bir türlü başladığımız konu yarıya ile gelmedi. Lütfen daha duyarlı olalım.
mavci abi ben yarın ankara ya tedavi için gidiyorum bir kaç hafta kalmam gerek gittiğim yerde internet yok ama bir yolunu bulup girmeye çalışacağım. İnşallah size yük olmuyorumdur konu emaneti yüzünden. Vallaha fırsat buldukça bir yerlere girip güncelleme yapmak zorundayım... malum o yerlerde kötü karekterli şahıs çok. Kusura bakmayın sabah ankara yolcusuyum. Dualarınızı esirgemezsiniz inşallah. SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET OLUN
Allah razı olsun kardeşim..... ben hatırlatma yaptım sürekli ama size ulaşamadım siz affedin beni.... Rabbime emanet olun...hayırlı yolculuklar kardeŞim ALLAH 'a emanet olnu inşaALLAH ...![]()
Selamun Aleyküm değerli site üyeleri ve listede bulunan kardeşlerim lütfen ALLAH RIZASI İÇİN listedeki kardeşlerimizin kul hakkına girmeyelim dualarımızı zamanında yapalım... şuan evimde değilim tam olarak nete giremiyorum bu yüzdende aklım sürekli bu cevşen hatminde. ALLAH RIZASI İÇİN daha dikkatli olalım okumak istemiyorsanız söyleyin lütfen