Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cevşen-ül Kebir Hatmi (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben tamamen unutmuşum bu konuyu hakkınızı helal edin. inşallah daha başlamamıştır ya...
çünkü bende okumalara katılacagımda

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
selamün aleyküm ben tamamen unutmuşum bu konuyu hakkınızı helal edin. inşallah daha başlamamıştır ya...
çünkü bende okumalara katılacagımda

Geçen hafta CUMA başladı inşalalh...
İnşallah takip edersiniz kardeşim bundan sonra...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
konu güncelleme.............. lütfen kardeşlerim okuyamadıysanız bile bildirin.... hak geçmesin yarın sınavım var ALLAH ın izniyle başarılı olurum inşallah konuyu güncelleyen mavci abimden ve hanife ablamdan ALLAH razı olsun.....

mavci

Yönetici
Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

1. listemiz ........... CUMA GÜNLERİ BAŞLAYIP..1 Hafta Sonra AYNI GÜN BİTECEKTİR..........
1.cevşen hatmimiz ......... hanife deniz
2.cevşen hatmimiz ..........mavci
3.cevşen hatmimiz ..........gülüm.se
4.cevşen hatmimiz ..........FERAHHFEZA
5.cevşen hatmimiz ..........aminenur
6.cevşen hatmimiz ..........kırıktesti
7.cevşen hatmimiz ..........lale&gül
8.cevşen hatmimiz ..........umuteden
9.cevşen hatmimiz ..........allies
10.cevşen hatmimiz .........ılgın_gümüş
1. cevşen hatmi okunacak kişi hanife deniz
1-10...... hanife deniz OKUNDU
11-20......mavci OKUNDU
21-30......gülüm.se
31-40......ferahhfeza
41-50......aminenur
51-60......kırıktesti
61-70......lale&gülOKUNDU
71-80......umuteden
81-90......allies
91-100.....ılgın_gumuş

Görevlerimizi yerine getirelim inşallah...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.... Hâlâ bir türlü başladığımız konu yarıya ile gelmedi. Lütfen daha duyarlı olalım.

mavci abi ben yarın ankara ya tedavi için gidiyorum bir kaç hafta kalmam gerek gittiğim yerde internet yok ama bir yolunu bulup girmeye çalışacağım. İnşallah size yük olmuyorumdur konu emaneti yüzünden. Vallaha fırsat buldukça bir yerlere girip güncelleme yapmak zorundayım... malum o yerlerde kötü karekterli şahıs çok. Kusura bakmayın sabah ankara yolcusuyum. Dualarınızı esirgemezsiniz inşallah. SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET OLUN

mavci

Yönetici
Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

Selamun Aleyküm.... Hâlâ bir türlü başladığımız konu yarıya ile gelmedi. Lütfen daha duyarlı olalım.

mavci abi ben yarın ankara ya tedavi için gidiyorum bir kaç hafta kalmam gerek gittiğim yerde internet yok ama bir yolunu bulup girmeye çalışacağım. İnşallah size yük olmuyorumdur konu emaneti yüzünden. Vallaha fırsat buldukça bir yerlere girip güncelleme yapmak zorundayım... malum o yerlerde kötü karekterli şahıs çok. Kusura bakmayın sabah ankara yolcusuyum. Dualarınızı esirgemezsiniz inşallah. SELAMETLE KALIN RABBİME EMANET OLUN

Allah Celle Celalühu acil şifalar versin değerli kardeşim...
Bizler güncellemeye ve takip etmeye devam ederiz inşallah kardeşim...
Siz önce sağlığınıza bakın...
Hayırlı yolculuklar...
Allaha emanet olun...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam ..
cankırıkları... ben varım .. ;)

hamdolsun ..:)

başladıgınız zaman ben unutursam bana hatırlatın olurmu güzel kardeşim ...

ALLAH a emanet olun , emanetinize sahip olun inşaALLAH ..
sevgiyle kardeşim B)

aleyküm selam kardeşim.... katılımlar olursa tabiki haber veririm inşallah....... hem uzun bir dua değildir bu bir fatiha gibi kısa zaten liste yapıp dağıtım yapacağız ki gün içinde alıp okumak daha kolay olur...... ilginize teşekkür ederim

katılmak isteyen kardeşlerim ismini listeye yazdırsın

aleykum selam ee benim güzel kardeŞim . ben hatırlat demişitim .. arada bir baktım henüz başlanmamıştı ..
..
ferahhfeza ve aminenur aynı kişi ama böyle kalsın .. bu akşam okurum kardeŞim inşaALLAH ....

30-50 kadar .. tevafuk dünzaten bura da kalmıştım vardır bundada bir hayır . :):)

bin özür kardeşim B)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım,
Allah hayırlı yolculuklar nasibetsin,şifa bulmuş olarak dönersin inş.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Bir Cuma Daha Geçti, Allah Hepinizden Razı olsun
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Yazmaya çekiniyoeum,listede adım var diye,fakat Rabbim her şeyi en iyi bilendir.Burada Allah rızası için güzel birşey başladık,devamını getirelim,Allah rızası için,
Allah hepinizen razı olsun.
Selam ve Dua ile

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm değerli site üyeleri ve listede bulunan kardeşlerim lütfen ALLAH RIZASI İÇİN listedeki kardeşlerimizin kul hakkına girmeyelim dualarımızı zamanında yapalım... şuan evimde değilim tam olarak nete giremiyorum bu yüzdende aklım sürekli bu cevşen hatminde. ALLAH RIZASI İÇİN daha dikkatli olalım okumak istemiyorsanız söyleyin lütfen

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamun Aleyküm değerli site üyeleri ve listede bulunan kardeşlerim lütfen ALLAH RIZASI İÇİN listedeki kardeşlerimizin kul hakkına girmeyelim dualarımızı zamanında yapalım... şuan evimde değilim tam olarak nete giremiyorum bu yüzdende aklım sürekli bu cevşen hatminde. ALLAH RIZASI İÇİN daha dikkatli olalım okumak istemiyorsanız söyleyin lütfen

BU böyle gitmeyecek kardeşim...
Gerçekten okuımak isteyenler tekrar açıklasın...
Kaç kişi olursak olalım...
Gerekirse 20-30 bab alarak tamamlayalım inşallah...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm mavci abi bu konuyu nasıl geri düzenleyebiliriz acaba aslında böyle olacağını hiç düşünmemiştim cidden bu durum çok üzdü beni....

mavci

Yönetici
Tekrar liste olşturalım kardeşim...
Yeni liste...
Ve bu kişiler gerçekten her daim girip okuyan kişiler olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt