Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cebrail a.s. min gercek halini biliyor musunuz?? (1 Kullanıcı)

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Allah Razı Olsun...
Paylaşımın Çok Güzel....

berat05

Yönetici
ne kadar güzel bilgilendirmişsiniz.
ben hiç bilmiyordum...hiç bir bilgim yokmuş

allah razı olsun....selamün aleyküm

Yasemin_şima

Kayıtlı Kullanıcı
Cebrail a.s. min gercek halini sadece bizim Peygamberimiz Muhammed (s.a.v.) efendimiz görmüstür yine bir gün hira magarasinda ibadet yaparken birden hava kararmis sonradisari cikip bi baktiginda Cebrail a.s. i görmüs 600 kanatli bi melek bi kanadi günesi kaplyormus onu görünce hemen Peygamber Efendimiz düsmüs bayilmis ve yine Cebrail a.s. insan haline girmis ve Peygamber efendimizi düstügü yerden kaldirmis yüzünü silmis ....
Kaynak : Saffetü-l Tefsir
2005 yılını ağustos ayında ablam ameliyat olmuştu bende yanında refakatçi olarak kalıyordum.Akşam haberlerinde hac ibadetiyle ilgili bir haber vardı o kutsal toprakarı görünce icimden acaba rabbim bizede nasip edecekmi inşallah eder deyip uyudum
Gece rüyamda CEBRAİL A.S gördüm cok uzun boylu geniş omuzlu ve yüzü çok güzeldi bembeyaz bir elbise vardı üzerinde.okadar güzeldi ki sadece bu kadar anlata biliyorum
ama burda yazdıklarımda da güzel idi rüya aleminde bu kadar güzel ise kimbilir gerceği ne kadar güzeldir.
O güzelligi gösteren rabbime şükürler olsun
selam ve dua ile kalın ..

ZaRiNa/MeDiNe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH-ü Teala' ya hamd Aziz Peygamberine ve O' nun aline ve eshabına salat-ü selamlar olsun..ALLAH-ü teala Razı Olsun..Hafize kardeşim senden de ALLAH-ü Teala Razı Olsun..Ne kadar güzel paylaşımlar bunlar..Evet gerçekten ALLAH nazarında bizler sadece bir Hiçiz!!! Ama sonsuz merhamet sahibi ALLAH sevdiği kullarına değer veriyor bir hiçlikten üstün mertebelere çıkarıyor..Eyy ALLAH' ım sen kulluğumuzla şereflendir bizi..Merhametinle yargıla bizleri..sen lutüf ve kerem sahibi bütün noksan sıfatlardan münezzeh olan ALLAH' ım dualarımızı geri çevirme duası kabul olanlardan ve salih kullarından eyle bizleri..amin amin amin..
selam ve dua ile kalın..

AMİNNNNN..inşallaahh

TEBYİN

Kayıtlı Kullanıcı
Cebrail a.s. min gercek halini sadece bizim Peygamberimiz Muhammed (s.a.v.) efendimiz görmüstür yine bir gün hira magarasinda ibadet yaparken birden hava kararmis sonradisari cikip bi baktiginda Cebrail a.s. i görmüs 600 kanatli bi melek bi kanadi günesi kaplyormus onu görünce hemen Peygamber Efendimiz düsmüs bayilmis ve yine Cebrail a.s. insan haline girmis ve Peygamber efendimizi düstügü yerden kaldirmis yüzünü silmis ....
Kaynak : Saffetü-l Tefsir

Bu çok tuhaf bir bilgi gibi geldi bendenize kardeş,
Biz melekleri sevecen ve dünyagüzeli olarak öğrenmiştik, ama cibrail ikidebir ya Peygamberi korkutuyor ya kanatlarıyla takatı kesilinceye dek sıkıyor.
Bur da bir yanlışlık var ama, inanın çözemedim..

amasyalı

Kayıtlı Kullanıcı
bu bilgileri verdiğiniz için rabbim sayılarınızı çoğaltsın. (amin)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC razı olsun ilk defa duydum sağol kardeş ALLAHÜME SALİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt