Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çaya Bekliyom 😋☕🫖 (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
cay.jpg

buda arzı74 ablaya + bana (çok güzelmiş):)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Ziyafet verenleriniz çok olsun evinize bereket yağsın namaz kılmaktan vaktiniz kalmasın dilinizden ALLAH lafzı eksik olmasın cennete giresiniz emi......

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bazı düzeltmeler yaptım ama inşallah olur kardeşim...
selamün aleyküm abi...o günden sonra siteye pek giremedim...bir sorun vardı...giderilmesi için size söylemiştim...benim özel mesaj butonu şuan görünüyor...uğraşmış düzeltmişsiniz teşekkür ederim.fakat bana gelen özel mesaja benim cevap yazmam için cevap yazma bölümü yok...bi ilgilenirsenizseniz sevinirim...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
selamün aleyküm abi...o günden sonra siteye pek giremedim...bir sorun vardı...giderilmesi için size söylemiştim...benim özel mesaj butonu şuan görünüyor...uğraşmış düzeltmişsiniz teşekkür ederim.fakat bana gelen özel mesaja benim cevap yazmam için cevap yazma bölümü yok...bi ilgilenirsenizseniz sevinirim...

Tekrar bir değişiklik yaptım ama ;) İnşallah olur kardeşim

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
MAVCİ ABİİİİİ BENİ DUYUYOR MUSUN ACABA :) YAF BEN FOTO FALAN DA EKLEYEMİYORUM CEVAP PANELİNE...BENDE Mİ BİR SORUN VAR YOKSA....ANALAYAMADIM :a09::a09::a09::a09::a09::a09: SAYIN YÖNETİM ŞU FERYADIMI ARTIK DUYSANIZ DİYORUMMMM....SİZDEN ÖZEL MESAJ CEVAPLAMA PANELİ İSTİYORUMMMMMM....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
MAVCİ ABİİİİİ BENİ DUYUYOR MUSUN ACABA :) YAF BEN FOTO FALAN DA EKLEYEMİYORUM CEVAP PANELİNE...BENDE Mİ BİR SORUN VAR YOKSA....ANALAYAMADIM :a09::a09::a09::a09::a09::a09: SAYIN YÖNETİM ŞU FERYADIMI ARTIK DUYSANIZ DİYORUMMMM....SİZDEN ÖZEL MESAJ CEVAPLAMA PANELİ İSTİYORUMMMMMM....
........................
:a40:

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt