Çok güzel duruyor gerçekten, teşekkürler ibra..
Rica ederim afiyet olsun
Çok güzel duruyor gerçekten, teşekkürler ibra..
Hadiyin kahvaltı hazır afiyet olsun
Ziyafet verenleriniz çok olsun evinize bereket yağsın namaz kılmaktan vaktiniz kalmasın dilinizden ALLAH lafzı eksik olmasın cennete giresiniz emi......
selamün aleyküm abi...o günden sonra siteye pek giremedim...bir sorun vardı...giderilmesi için size söylemiştim...benim özel mesaj butonu şuan görünüyor...uğraşmış düzeltmişsiniz teşekkür ederim.fakat bana gelen özel mesaja benim cevap yazmam için cevap yazma bölümü yok...bi ilgilenirsenizseniz sevinirim...Bazı düzeltmeler yaptım ama inşallah olur kardeşim...
selamün aleyküm abi...o günden sonra siteye pek giremedim...bir sorun vardı...giderilmesi için size söylemiştim...benim özel mesaj butonu şuan görünüyor...uğraşmış düzeltmişsiniz teşekkür ederim.fakat bana gelen özel mesaja benim cevap yazmam için cevap yazma bölümü yok...bi ilgilenirsenizseniz sevinirim...
Ziyafet verenleriniz çok olsun evinize bereket yağsın namaz kılmaktan vaktiniz kalmasın dilinizden ALLAH lafzı eksik olmasın cennete giresiniz emi......
........................MAVCİ ABİİİİİ BENİ DUYUYOR MUSUN ACABA YAF BEN FOTO FALAN DA EKLEYEMİYORUM CEVAP PANELİNE...BENDE Mİ BİR SORUN VAR YOKSA....ANALAYAMADIM :a09::a09::a09::a09::a09::a09: SAYIN YÖNETİM ŞU FERYADIMI ARTIK DUYSANIZ DİYORUMMMM....SİZDEN ÖZEL MESAJ CEVAPLAMA PANELİ İSTİYORUMMMMMM....
...........................................
:a40:
Afiyet olsun abiÇay iyi geldi İbrahim ciğim
Elllerin dert görmesin :T
Evet farketmiştim estağfurullah .İbra öncelikle ben seni küçük bir kız sanmiştim.:a32::a11:kusura bakma.mavci anime bişey demiyorum artik elinden gelmediğini anladım.gelse yapardı.
Gel kardeşim seni mi kıralım
Afiyet olsun inşallah...
o da çok farklı duruyor
muhtazaf abi tarçınlı hemşerim menengiç değince bende gaza geldim
işte bu abiimm saolasınn ellerine saglık )