Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çaya Bekliyom 😋☕🫖 (1 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
inşaALLAH abi :)
Ahmet_99 abi vardı o bana söz verdiydi ama o gün bu gündür kendisinden haber alınamıyor :D (inşaALLAH iyidir)

Zaten senin benlen bi derdin var ama çözemedim hani :D Bi varsın gidince de epey yoksun demiştin şimdi bide Ahmet99 abi vakıasını anlatınca iyiden iyiye işkillendim bu durumdan :D :D :D siberibra (sibra) mısın sen yoksa kardeşim :D
elbet yolumuz düşer birgün dedim gelirim kesin demedim yani söz vermedim yani kaybolmayacağım yani kurtulamazsınız benden :D :D cidden konyayı merak ediyorum bi kez geldim gece idi kaldık sabahında Ispartaya gittim dolayısıyla gezemedim inşallah bigün oda olur :)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Zaten senin benlen bi derdin var ama çözemedim hani :D Bi varsın gidince de epey yoksun demiştin şimdi bide Ahmet99 abi vakıasını anlatınca iyiden iyiye işkillendim bu durumdan :D :D :D siberibra (sibra) mısın sen yoksa kardeşim :D
elbet yolumuz düşer birgün dedim gelirim kesin demedim yani söz vermedim yani kaybolmayacağım yani kurtulamazsınız benden :D :D cidden konyayı merak ediyorum bi kez geldim gece idi kaldık sabahında Ispartaya gittim dolayısıyla gezemedim inşallah bigün oda olur :)

Çok iyi niyetli buldum abi sizi de :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

:D güzel nick olur :D
estağfurullah
bende ankaraya geldimde hiç beğenmedim sürekli bi yokuş tırmanma ve yokuştan inme olayı var her yanım ağrıdı bi tırman bir in :D zaten yollar da bi değişik gerçi bizim konyanın yolları da bi değişik :D

ha abi şey gençlik parkından görünen kale ye giriş yok mu orası nasıl bir yer ? surlara çıkacaktım yolu bulamadım kalenin içine mahalle kurulmuş :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah
bende ankaraya geldimde hiç beğenmedim sürekli bi yokuş tırmanma ve yokuştan inme olayı var her yanım ağrıdı bi tırman bir in :D zaten yollar da bi değişik gerçi bizim konyanın yolları da bi değişik :D

ha abi şey gençlik parkından görünen kale ye giriş yok mu orası nasıl bir yer ? surlara çıkacaktım yolu bulamadım kalenin içine mahalle kurulmuş :D

Abi burda ibra senden söz almak istiyor :)

Sustum.. :a24:

mesaj da değişiklik yapma çabası mı ne o, öyle :)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah

geldiğinde haber edeydin dizlerin ağrımazdı abicin gezdirirdi seni :D :D var var girişi var elbet mübarek :D :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
geldiğinde haber edeydin dizlerin ağrımazdı abicin gezdirirdi seni :D :D var var girişi var elbet mübarek :D :D
EyvAllah abi orta çağa aşırı bir ilgim var ondan ötürü kalelere bayılıyorum :) kale diye Türk müzesini gezdim :D :)

bu mesajla beraber ibra nın diğer konuda bana yazdığı mesajı burdan iade ediyorum, afiyet olsun kardeşcik :)
ama o öyle olmaz konunun içindeki olanlar o konuyu bağlar başka konu başka konudur :D

:D benim mesajlarımı kötü emellerine alet etme kardeşim :D :D
vaay kralsın :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Peki, ben çekiliyorum o vakit.. :)

çayını al arkana yaslan :D
caysadim.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt