berat05
Yönetici
Sesli güldüm... ))))
Ne demek istiyorsun Receb kardeşimize yani İbrahim
verilen sözler tutulmuyor..giden geri gelmiyor.....
olabilir
Sesli güldüm... ))))
Sesli güldüm... ))))
verilen sözler tutulmuyor..giden geri gelmiyor.....
olabilir
inşaALLAH abi
Ahmet_99 abi vardı o bana söz verdiydi ama o gün bu gündür kendisinden haber alınamıyor (inşaALLAH iyidir)
Çok açık sözlüsün ibra
Zaten senin benlen bi derdin var ama çözemedim hani Bi varsın gidince de epey yoksun demiştin şimdi bide Ahmet99 abi vakıasını anlatınca iyiden iyiye işkillendim bu durumdan siberibra (sibra) mısın sen yoksa kardeşim
elbet yolumuz düşer birgün dedim gelirim kesin demedim yani söz vermedim yani kaybolmayacağım yani kurtulamazsınız benden cidden konyayı merak ediyorum bi kez geldim gece idi kaldık sabahında Ispartaya gittim dolayısıyla gezemedim inşallah bigün oda olur
Zaten senin benlen bi derdin var ama çözemedim hani Bi varsın gidince de epey yoksun demiştin şimdi bide Ahmet99 abi vakıasını anlatınca iyiden iyiye işkillendim bu durumdan siberibra (sibra) mısın sen yoksa kardeşim
elbet yolumuz düşer birgün dedim gelirim kesin demedim yani söz vermedim yani kaybolmayacağım yani kurtulamazsınız benden cidden konyayı merak ediyorum bi kez geldim gece idi kaldık sabahında Ispartaya gittim dolayısıyla gezemedim inşallah bigün oda olur
:dyani nef;i gibi bişey bu çocuk :d :d
çok iyi niyetli buldum abi sizi de
güzel nick olur
estağfurullah
bende ankaraya geldimde hiç beğenmedim sürekli bi yokuş tırmanma ve yokuştan inme olayı var her yanım ağrıdı bi tırman bir in zaten yollar da bi değişik gerçi bizim konyanın yolları da bi değişik
ha abi şey gençlik parkından görünen kale ye giriş yok mu orası nasıl bir yer ? surlara çıkacaktım yolu bulamadım kalenin içine mahalle kurulmuş
çaktırmaa
yani öyleyimdir genelde nasıldıkiÇok iyi niyetli buldum abi sizi de
geldiğinde haber edeydin dizlerin ağrımazdı abicin gezdirirdi seni var var girişi var elbet mübarekgüzel nick olur
estağfurullah
bende ankaraya geldimde hiç beğenmedim sürekli bi yokuş tırmanma ve yokuştan inme olayı var her yanım ağrıdı bi tırman bir in zaten yollar da bi değişik gerçi bizim konyanın yolları da bi değişik
ha abi şey gençlik parkından görünen kale ye giriş yok mu orası nasıl bir yer ? surlara çıkacaktım yolu bulamadım kalenin içine mahalle kurulmuş
Abi burda ibra senden söz almak istiyor
Sustum.. :a24:
mesaj da değişiklik yapma çabası mı ne o, öyle
yani öyleyimdir genelde nasıldıki
ibraya kıymadım diyemi dedin hııı
yooo vermem ki söz benim değilmi vermem yemez anadolu çocuğu
tabi tabi öyledirHayır tabiki dee
benim mesajlarımı kötü emellerine alet etme kardeşimbu mesajla beraber ibra nın diğer konuda bana yazdığı mesajı burdan iade ediyorum, afiyet olsun kardeşcik
EyvAllah abi orta çağa aşırı bir ilgim var ondan ötürü kalelere bayılıyorum kale diye Türk müzesini gezdimgeldiğinde haber edeydin dizlerin ağrımazdı abicin gezdirirdi seni var var girişi var elbet mübarek
ama o öyle olmaz konunun içindeki olanlar o konuyu bağlar başka konu başka konudurbu mesajla beraber ibra nın diğer konuda bana yazdığı mesajı burdan iade ediyorum, afiyet olsun kardeşcik
vaay kralsınbenim mesajlarımı kötü emellerine alet etme kardeşim
Peki, ben çekiliyorum o vakit..
çayını al arkana yaslan