Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Canınız Sıkıldı (1 Kullanıcı)

beyza-erva

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Kur-an Okur Namaz Kilarim Bazende Dişari çikar Dolaşirim Rabbim Kalplerimize Esenlik Ve Huzur Ihsan Etsin Inşallah
B) Selam Ve Dua Ile B)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım canım sıkıldıgı zaman doğru akrabalarımı ziyaret ederim hal hatır sorarım nasılsa evler yakın

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı
kitap okurum ya da internette merak uyandırıcı konuları araştırırım bir şeyleri araştırıp bulunca okuyunca rahatlıyorum

yasinşimşek

Kayıtlı Kullanıcı
Mümkün mertebe mezara giderim.Allah için birkaç damla gözyaşı dökmeye çalışırım.

yasinşimşek

Kayıtlı Kullanıcı
Mümin kardeşlerim ben yeni üyeyim böyle bir platform da buluşmak böylesine anlamlı konulardan bahsetmek çok güzel bir dugu.

moslem_omer

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum. canım sıkıldığın da ya tespih çekerim yada abdest alıp KUR'AN-I KERİM okurum.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim. Canim Sikilinca Velahavle Cekerim. Bir Sigara Yakarim. Cözümüne Bakarim . Kardeşim Ayda Bir Hatim 30 Kişi Toplandi Ve Ne Yapacağiz. Siz Ve Rüya Kardeşimin Fikirlerini Almak Isterim Ne Zaman Başlicağiz Ve şu An Yedek Almayi Düşünüyorum Bana Yazin A.e.o.

ktyglcnztkn

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben güsel sözler,hadisi şerifleri araştırıp defterime kaydediyorum yada ilahi özellikle eşref ziya dinliyorum aeo allah razı olsun hepinizden

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. CANIM SIKILINCA KUR'AN OKURUM İÇİMİ ÖYLE FERAHLTIR HUZUR VERİRKİ ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL.

ERDOGAN

Kayıtlı Kullanıcı
sabır duası lahavle lelakuvete..çok zikirferahlatır ama nazar olabilir sebebsiz can sıkıntısıysa fatiha felak nas allah şifa versin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt