Nasil Unutmuşum Ben Canim Sikildiği Zaman Bu Siteye De Giriyorum Ve Bir Bakmişim Rahatlamişim...
BENDE AYNEN KARDEŞİM..
A.E.OL.DUA İLE..
Nasil Unutmuşum Ben Canim Sikildiği Zaman Bu Siteye De Giriyorum Ve Bir Bakmişim Rahatlamişim...
kuran okurum interneten dini siteleri gezer yeni biligler edinirim ve alaha sükredirim her sey iicin
Canınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.
Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)
Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
Allah Cennette gülenlerden, eğlenenlerden eylesin.
Sikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
Ama Asla Isyanim Olmaz Elhamdülillah
Odaya Kapanmam Aile Halkina Eziyet Etmemek Için,sıkılınca çok Fena Olurum Da...
Allah cümlemizden razı olsun. Dualar müşterektir. Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahın selamı, bereketi, vefası üzerine olsun. Rabbim ahiret gününde gülenlerden eylesin
Allah A şükr Olsun Ki Canim Sikilmasi Için GeçireCEk Pek Bir Boş Vaktim Kalmiyor . S.a
valla canim sikildiginda bu dnyaniin dipsiz bir kuyu oldugunu düsünüp ve dünyanin yalan oldugunu düsünürüm[/QUOTE
S.ALEYKÜM....
ALLAHA EMANET OL.KARDEŞİM.....
Daha çok Namaz Kilarim Ibadet Yaparim Dua Okurum Dini Kitaplardan Tesbih çekerim.yasin Okurum...
Selam Ve Dua Ile...
s.a.evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..
:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
: