Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Canınız Sıkıldı (1 Kullanıcı)

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Canınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.

Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)

Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
Allah Cennette gülenlerden, eğlenenlerden eylesin.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Canınız sıkıldığında rahatlamak için bir yöntem söylemek istiyorum.

Canınız sıkıldığında
Ellerinizi sıkıca yumruk yapın. Gücünüzün yettiği kadar sıkın. Elleriniz o şekilde iken 3 defa Kafirun suresini okuyup ellerinize Allahın "hu" sesi ile üfleyin. ( üfffff şeklinde değilde huuuuu şeklinde)

Ben genelde böyle yaparım ve canımın sıkıntısı geçer. İnşallah sizlerin sıkıntısı da geçer.
Allah Cennette gülenlerden, eğlenenlerden eylesin.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...

A.E.OL.DUA İLE....

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
Sikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
Ama Asla Isyanim Olmaz Elhamdülillah :)
Odaya Kapanmam Aile Halkina Eziyet Etmemek Için,sıkılınca çok Fena Olurum Da...

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cümlemizden razı olsun. Dualar müşterektir. Allah yar ve yardımcın olsun.
Allahın selamı, bereketi, vefası üzerine olsun. Rabbim ahiret gününde gülenlerden eylesin

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Sikintim Geçene Kadar Ablamla Bi Odamiz Var Oraya Kapanirim...
Ama Asla Isyanim Olmaz Elhamdülillah :)
Odaya Kapanmam Aile Halkina Eziyet Etmemek Için,sıkılınca çok Fena Olurum Da...

BENDE BENDE AYNEN SENİN GİBİ YAPIYORUM...

BİRAZ YANLIZ KALMAK İYİ GELİYOR İNSANA...

A.E.OL.DUA İLE...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah A şükr Olsun Ki Canim Sikilmasi Için GeçireCEk Pek Bir Boş Vaktim Kalmiyor . S.a

leyla-1

Altın Üye
Daha çok Namaz Kilarim Ibadet Yaparim Dua Okurum Dini Kitaplardan Tesbih çekerim.yasin Okurum...
Selam Ve Dua Ile...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. :)evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. :)evet malesef kendimi yemege veririm,çikolata iyi geliyo tabi bide manevi yönü var meal okuyorum kafama takılan bişey mutlaka oluyo eşim benden daha bilgilidir kafama takılanı onunla konuşuruz sonra kafam o ayetle meşgul oldugu için can sıkıntısına yer kalmazzz..

ALLAHA EMANET OL..KARDEŞİM....

berrak gençlik

Kayıtlı Kullanıcı
canım sıkıldı çünkü

canım sıkıldı çünkü

:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Cok Sikildiğinda Bir Kahve Yaparim Kendime Pencerenin Kenarina Gecer Tesbih Cekip Gökyüzüne Bakar Rabbimi Ve Yarattiklarini Düşünürüm. Ve Cok Huzur Duyarim

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
:A:Abügün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ve üzüldüm sitedeki arkadaşların fikrini istiyorum arkadaşımın kocası interneti günah çerçevesinde kullandığını fark etti ne yapması gerekir çaresiz siz olsanız ne yaparsınız
:

KARDEŞİM MALESEF BAZEN BÖYLE DURUMLAR OLUYOR BENDE ÜZÜLDÜM. AMA BİR TAVSİYEM VAR SANIRIM BU SİTELERE GİRMEYİ ENGELLEMEK İÇİN BAZI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI VAR AMA BUNU NASIL YAPAR BİLEMİYORUM EGER KOCASI FARKEDESE KAPATTIRDI DİYE KIZAR MI DAHA DA KÖTÜMÜ OLUR BİLEMİCEM. İŞALLAH DÜZELİR VE NİYETİNDEN VAZGECER VE BİRAZ ÖZEL OLUR BELKİ KARDEŞİM AMA O ARKADAŞINA SÖYLE EŞİYLE COKÇA MUHABBET ETSİN ONUN SEVDİĞİ SEYLERİ YAPSIN GÖNLÜNÜ ALSIN ONA DAHA COK ZAMAN AYIRSIN VE EN BAŞKA SABRETSİN İŞALLAH KOCASI ONU ANLAYIP BU NİYETİNDEN VAZ GEÇER

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt