Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

canımmmmmmmmmmm türkiyem (3 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aMİN KASIM ABİ.BUGÜN BİŞEY DUYDUM.FATİH TEKKE HACI OLMUŞ VE OYÜZDEN MİLLİ TAKIMA ALINMAMIŞ.HAKAN ŞÜKÜRDE İNANÇLI BİLİYOSUNUZ.ODA AYNI SEBEPTEN ALINMAMIŞ.BU DURUM BENİ FEVKALADE ÜZDÜ.İNŞAALLAH DEDİKODUDUR.ASLI YOKTUR.ALLAHA EMANET OLUN

selamun aleykum kardeşim.
fatih tekkenin milli takıma alınmammasının nedeni ayrı.
zaten fatih tekke hacı olarak takıma alınsa idi o zamnan kıyamet kopardı.
bakın işte şeriat geliyor diye kıyametleri koparırlardı.
hakan şükürde ibadetinde idi ama adama yapmadıklaRI KALMADI.
ODA FARKLI NEDENLERDEN ÖTÜRÜ TAKIMA ALINMADI.
MİLLİ TAKIM YENİDEN YAPILANDIRILIYOR.İŞTE O YÜZDEN ALINMADI DİYEBİLİRİZ.
şimdi dikkat eto çocukların dilinde inşALLAH -ALLAH izni ile- kelimekr çıkıyor.
bu ne güzel bir şey.
o takım bu milleitn takımı imanlı ve inançlı türk milletinin takımı.bak sen bu milleltin böyle rezillikler yaşadıgına.iş din imana gelince en günahkarımız bile ALLAH ALLAH deyip öne atlar.ama velekin bir gaflet uykusuna dalmış gidiyoruz.ALLAH sonumuzu hayr eylesin.selametle kal kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
burada, almanyada, sokaklar dün gece TÜRKIYE sesleriyle inledi.
icim icime sigmadi, mutesemdi.
bu gibi galibiyetleri her alanda nasip etsin rabbim
ALLAHIM sana cok sükür bu galibiyeti bize yasattigin icin.

sevinin kardeşim sevinin bu sizin ve bizlerin hakkı.
ELHAMDÜLİLLAH boynumuz bükülmedi o kafirlere karşı.
inşALLAH dahada ilri gidip o kupayı cümle islam alemi ve ezilmiş milletlerin adına alacgız.
çünkü bizler FATİHLERİN TORUNUYUZ.
KANUNİLERİN TORUNUYUZ.
HZ.MUHAMMEMED MUSTAFANIN sa.ÜMMETİYİZ.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum sela hafız.
insanların mutlu olmaya hakkı vardır.
en çokta benim milletimin.bu millet çok sıkıntı çekti.hemde hiç hak etmedigi bir şekilde.
şimdi kendi bagrından çıkarttıgı bu aslan türk halkını mutlu ediyor.hatta ezilmiş bütün milletleri.
şimdi hiç kimse çıkıpta
EY TÜRK HALKI SENİN SEVİNMEYE HAKKIN YOKTUR DİYEMEZ.BU HAKKI ONA KİMSE AMA KİMSE VERMEZ.HERKES HADDİNİ BİLECEK.
O MAÇA ÇIKAN ASLANLARIN DİLİNDEN ALLAH KELİMESİ DÜŞMÜYOR.İŞTE İNANÇ BUDUR.İNANÇ BİR TEK İBADETLE OLMUYOR.İMANIN VE İNANCIN HER YERDE OLACAK.
VE UNUTULMAMALIKİ TÜRK MİLLETİ ASLA UYUMAZ.BELKİ BAZILARINA ÖYLE GELEBİLİR.AMA BİZLER NEYİN NE OLDUGUNU ÇOK İYİ BİLEN BİR MİLLETİZ.KİMSENİN BİZE UYUYOR DEMEYEDE HAKKI YOK.BELKİ KENDİLERİ UYUYORSA ONLARIDA UYANDIRMAK BİZLERE DEGİL HOROZLARA DÜŞER.
SEN YAŞA BENİM KAHRAMAN IRKIM.
SEN PEYGAMBERİN ÖVDÜGÜ KAHRAMAN MİLLETSİN.SEN FATİHLERİN TORUNUSUN.SEN YAŞA KAHRAMAN MİLLETİM.

tmm ya Kasım abi ne bana kızıyon :K:gulegule
bu arada sen bnm gönderdiğim ilahimi dinledin mi?
IM muslim abimden alıntı
Selamünaleyküm Kasım abim. Yüreğine sağlık ALLAH razı olsun...
Bir kaç gündür siteyi ziyaret edemedim biraz sıkıntım vardı. Aslında ben sıkıntıya gelemiyorum abim çok kötü oldum ama Bu maçlar biraz olsun hafifletti doğrusu.

biraz KAAN abimizin forumundan bahsetmek istiyorum. Yazısını eklediği Hasan Karakaya Abimizi severim yazılarını elimden geldiğince takip ederim. burda aslında Futbolla sevinmek olmaz diye bir şey yok ama Bazı şeylerde gözden kaçıyor ona değinmek istemiş. Yani zafer sorhoşluğuna kapılmayalım..Hasan Karakaya abimizin bu sevincimize karşı olduğunu düşünmüyorum dolayısıyle KAAN abiminde...

Ama herşeye rağmen Senin ve Nevin kardeşimizin dediği gibi futbolcularımızın ağzndan şükürrden başka şey çıkmıyor...hakikaten son 3 maçtır mucizevi bir şekilde yola devam ediyoruz...

Abim Finali kimle oynarız sence Ben HOLLANDA diyorum ama...

Selametle abim...

aynen katılıyorum :G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
tmm ya Kasım abi ne bana kızıyon :K:gulegule
bu arada sen bnm gönderdiğim ilahimi dinledin mi?
IM muslim abimden alıntı
Selamünaleyküm Kasım abim. Yüreğine sağlık ALLAH razı olsun...
Bir kaç gündür siteyi ziyaret edemedim biraz sıkıntım vardı. Aslında ben sıkıntıya gelemiyorum abim çok kötü oldum ama Bu maçlar biraz olsun hafifletti doğrusu.

biraz KAAN abimizin forumundan bahsetmek istiyorum. Yazısını eklediği Hasan Karakaya Abimizi severim yazılarını elimden geldiğince takip ederim. burda aslında Futbolla sevinmek olmaz diye bir şey yok ama Bazı şeylerde gözden kaçıyor ona değinmek istemiş. Yani zafer sorhoşluğuna kapılmayalım..Hasan Karakaya abimizin bu sevincimize karşı olduğunu düşünmüyorum dolayısıyle KAAN abiminde...

Ama herşeye rağmen Senin ve Nevin kardeşimizin dediği gibi futbolcularımızın ağzndan şükürrden başka şey çıkmıyor...hakikaten son 3 maçtır mucizevi bir şekilde yola devam ediyoruz...

Abim Finali kimle oynarız sence Ben HOLLANDA diyorum ama...

Selametle abim...

aynen katılıyorum :G

selamun aleykum hafızkız.
estafurullah size niye kızayım.
benım ne haddime.
ben kimimki sizlere kızayım.ben sadece kaan kardeşimizin o formu zamansız açtıgını ifade etmeye çalıştım.
şu gariban millet birazcık sevinme duygusuna kalpıldı oda çok görüldü.o yazıyı yazna yazar acaba bu milletin sabah işe cebinde beş parasız gidip beş parasız döndügünü,hayat sevincini nasıl yitirdigini,dertlerle sıkıntılarla nasıl boguştugunu galiba unutuyor.her kes bu memlekette neyin ne oldugunu çok iyi biliyor.ama garibim biraz sesini çıkartsa dünyayı başına yıkıyorlar.
o yüzden arkadaşlar müsade etsinlerde şunun şurasında 3-5 gün biraz sevinelim.ondan sonra yine memleketin karanlık sorunlarıyla bizleri bogsunlar.alıştık artık bogulmaya.
aydın hocaya söyledigi gibi benim tepkim o formun zamansız açılmasıydı.ve tepkim o yazıyadır.
kimseye laf söylemeye veya kızmaya hakkım ve haddim yoktur.ben milletimi vatanımı çok seven biriyim.aşırı kutlamalar hariç her türlü sevinçler bu milletin hakkıdır.
selametle.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamun aleykum hafızkız.
estafurullah size niye kızayım.
benım ne haddime.
ben kimimki sizlere kızayım.ben sadece kaan kardeşimizin o formu zamansız açtıgını ifade etmeye çalıştım.
şu gariban millet birazcık sevinme duygusuna kalpıldı oda çok görüldü.o yazıyı yazna yazar acaba bu milletin sabah işe cebinde beş parasız gidip beş parasız döndügünü,hayat sevincini nasıl yitirdigini,dertlerle sıkıntılarla nasıl boguştugunu galiba unutuyor.her kes bu memlekette neyin ne oldugunu çok iyi biliyor.ama garibim biraz sesini çıkartsa dünyayı başına yıkıyorlar.
o yüzden arkadaşlar müsade etsinlerde şunun şurasında 3-5 gün biraz sevinelim.ondan sonra yine memleketin karanlık sorunlarıyla bizleri bogsunlar.alıştık artık bogulmaya.
aydın hocaya söyledigi gibi benim tepkim o formun zamansız açılmasıydı.ve tepkim o yazıyadır.
kimseye laf söylemeye veya kızmaya hakkım ve haddim yoktur.ben milletimi vatanımı çok seven biriyim.aşırı kutlamalar hariç her türlü sevinçler bu milletin hakkıdır.
selametle.
selamün aleyküm
Kasım Hadi, haklısınız bende bunu demek istemiştim bir önceki mesajımda

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;701027' Alıntı:
selamün aleyküm
Kasım Hadi, haklısınız bende bunu demek istemiştim bir önceki mesajımda

aleykum selam naime.
teşekkür ederim.
aslında tam olarak senin niyetini tahmin etmiştim ama işte sanal ortamda kimin ne niyette oldugu tam kestirelenemiyor.
o yüzden yinede sana bir sorayım dedim.
tekrar teşekkür ederim.
ne dersin almanları yenermiyiz.?
ben RABBIMIN şimdiye kadar nasıl yardım ettiyse yine yardım edecegine inanıyorum.bizler çanakkaleyide böyle mucizelerle kazanmadıkmı.
elin gavurunun halen akıl sır erdiremedigi o kahraman askerlerde yokluk kıtlık sefalat ve morel bozuklugu içinde degillermiydi.ama inandıkları BİR ALLAH vardı.işte O ALLAHATA onları yalnız bırakmadı.
bizleride yalnız bırakmaz inşALLAH.
ALLAHIMA emanet ol.selametle

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
....

....

CANIM TÜRKİYEME....
ci1uf5.jpg

mavci

Yönetici
Haydi Türkiyem...

Haydi Türkiyem...

Bir DESTAN YAZ bugün...
Allah CC. Yar ve Yardımcımız olsun...
Selam ve DUA ile...
:G:evet

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Kardeslerim Malesef Maci Kaybettik Fakat üzülmüyorum Cünkü Canlarimiz Sonuna Kadar Sahane Bir Mac Sergilediler ******türk Milli Takim'imizla****** Gurur Duyuyorum Insallah Bizlere Hep Böyle Güzel Gurur Verici Tertemiz Maclar Sergilesinler Allah Onlardan Razi Olsun Bizlere Bir Nevide Olsa Sikintilarimizdan Uzaklastirdilar Allah'a Emanet Olun

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamün Aleyküm Kardeslerim Malesef Maci Kaybettik Fakat üzülmüyorum Cünkü Canlarimiz Sonuna Kadar Sahane Bir Mac Sergilediler ******türk Milli Takim'imizla****** Gurur Duyuyorum Insallah Bizlere Hep Böyle Güzel Gurur Verici Tertemiz Maclar Sergilesinler Allah Onlardan Razi Olsun Bizlere Bir Nevide Olsa Sikintilarimizdan Uzaklastirdilar Allah'a Emanet Olun

Bu başarıyı kutluyorum...
Tüm milletimize hayırlı olsun...
Herşeye rağmen buraya kadar geldik...
Selam ve DUA ile...
:G:evet

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
DÜNYA SİZLERİ KOŞUYOR.
DÜNYA TÜRKLERİ KONUŞUYOR.
SİZLERLE GURUR DUYORUZ.
SİZLER GERÇEK ŞAMPİYONSUNUZ.
SİZLER GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUZ.

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
ah arkadaşlar ah son anda gol atılırmı ya babamla gol attığımızı görünce bir coştuk iki coştuk sevincimizi boğazımıza tıktılar. olsun daha önümüzdeki yıllarda alırız belki kupayı unutmayalım biz Türk'üz biz kurtuluş savaşını akıllara kazımadıkmı bütün ülkeler bizi kıskanmıyormu biz hiç yılmayız yılmicazda çünkü biz Türk'üz!!!

~~nevci~~

Kayıtlı Kullanıcı
canları sag olsun.
başka zaman daha çok seviniriz.inşALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt