Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

canımmmmmmmmmmm türkiyem (1 Kullanıcı)

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Allahım sana şükürler olsun yarabbim..Heryer kırmızı beyaz..bu gece futbolla yatıyorum sabahta Allahın izniyle futbola kalkacağım..Allahım bu milletin yüzünü güldürdüğün gururlandırdıgın için sana hamd olsun

işte geçen sorulan soruya cevab niye RTE katılmamış : çünkü Türk milletin ne zaman yüzü gülüyorsa bunların zoruna gidiyor, milli duyguları ne zaman canlanıyorsa bunlar **** oluyo..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kasım Abi...

İnandık yılmadık ve başardık TÜRK ün gücünü tüm Dünyaya ve Avrupaya eze eze gösterdik.

İnanırsak ve birlik ve beraberlik olursak nelar yapabileceğimizin en son kanıtı.

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

YÜRÜYÜN TURKO LAR 70 MİLYONUN DUASI SİZİNLE

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kasim Abi.artik Herkes Rabbimin Mucizesinden Bahsediyor.herkesin Ağzinda Inşallah,allah Izin Verirse Dua Vs.gibi Kelimeler :=)bu Maçin En Güzel Tarafida Bu Oldu Bence.allaha Emanet Olunuz.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

TÜRKİYEM...
CANIM TÜRKİYEMMMMM....
Allah CC. Yar ve Yardımcımız Olsun...
Durmak YOKKKKKK...
Finale Devammmmmm....

Selam ve DUA ile...
:G:B:evet

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
slamün aleyküm 21 haziran 2008 c.tesi Türkiye-Hırwatistan
ya şu an burası yıkılıyo Kaan abimin açtığı forumun noktasından wirgülüne kadar katılsamda bu ezgiyi sizinle paylaşmadan edemiyecem:evet​
.: EŞREF ZİYA TERZİ / Vatanım Benim :.

aleykum sela hafız.
insanların mutlu olmaya hakkı vardır.
en çokta benim milletimin.bu millet çok sıkıntı çekti.hemde hiç hak etmedigi bir şekilde.
şimdi kendi bagrından çıkarttıgı bu aslan türk halkını mutlu ediyor.hatta ezilmiş bütün milletleri.
şimdi hiç kimse çıkıpta
EY TÜRK HALKI SENİN SEVİNMEYE HAKKIN YOKTUR DİYEMEZ.BU HAKKI ONA KİMSE AMA KİMSE VERMEZ.HERKES HADDİNİ BİLECEK.
O MAÇA ÇIKAN ASLANLARIN DİLİNDEN ALLAH KELİMESİ DÜŞMÜYOR.İŞTE İNANÇ BUDUR.İNANÇ BİR TEK İBADETLE OLMUYOR.İMANIN VE İNANCIN HER YERDE OLACAK.
VE UNUTULMAMALIKİ TÜRK MİLLETİ ASLA UYUMAZ.BELKİ BAZILARINA ÖYLE GELEBİLİR.AMA BİZLER NEYİN NE OLDUGUNU ÇOK İYİ BİLEN BİR MİLLETİZ.KİMSENİN BİZE UYUYOR DEMEYEDE HAKKI YOK.BELKİ KENDİLERİ UYUYORSA ONLARIDA UYANDIRMAK BİZLERE DEGİL HOROZLARA DÜŞER.
SEN YAŞA BENİM KAHRAMAN IRKIM.
SEN PEYGAMBERİN ÖVDÜGÜ KAHRAMAN MİLLETSİN.SEN FATİHLERİN TORUNUSUN.SEN YAŞA KAHRAMAN MİLLETİM.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sana şükürler olsun yarabbim..Heryer kırmızı beyaz..bu gece futbolla yatıyorum sabahta Allahın izniyle futbola kalkacağım..Allahım bu milletin yüzünü güldürdüğün gururlandırdıgın için sana hamd olsun

ŞÜKÜR YA ŞÜKÜR.
BİZLERE BU GURURU YAŞATTIGI İÇİN HAMD OLSUN.
BİZLER VİYANA KAPILARINI ÇOK İYİ BİLEN BİR MİLLETİN ÇOCUKLARIYIZ.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;699977' Alıntı:
işte geçen sorulan soruya cevab niye RTE katılmamış : çünkü Türk milletin ne zaman yüzü gülüyorsa bunların zoruna gidiyor, milli duyguları ne zaman canlanıyorsa bunlar **** oluyo..

SELAMUN ALEYKUM NAİME.
İNAN NE DEMEK İSTEGİNİ TAM ANLAMADIM.AMA İYİ DÜŞÜNCELER İÇİNDE OLDUGUNU TAHMİN EDİYORUM.
BÖYLE GÜZEL SEVİNÇLERİ ÜZÜNTÜLERE ÇEVİRTMEYELİM.
BEN BU YÜCE MİLLETİN EN AZINDAN ŞU FUTBOLLLA AVRUPALILARI NASIL DİZE GETİRİP YENDİGİMİZİN SEVİNCİNİ YAŞAMAK İSTİYORUM.HER HALDE BUNA İTİRAZ EDENDE OLMAZ.EDENDE LÜTFEN BU FORMA YAZI YAZMASIN ÇOK AGIR KONUŞURUM.
EGER BU KAHRAMAN MİLLETLE SEVİNİP BU KAHRAMAN MİLLETLE ÜZÜLMEYEN VARSA BEN ŞAHSEN ONUN KANINDAN ŞÜPHE EDERİM.
BENİM ATALARIM BU KEFERELERİ BAŞKA TÜRLÜ YENERDİ.ER MEYDANINDA.
AMA ŞİMDİ TÜFEK İCAT OLDUYA.MERTLİK BOZULDU YA.BİZLER YİNE MERTİZ.ASLANLAR GİBİ HIRVATLARI ALT ETTİK.
HELAL OLSUN KAHRAMAN IRKIMIN BU ASLAN PARÇALARINA.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kasım Abi...

İnandık yılmadık ve başardık TÜRK ün gücünü tüm Dünyaya ve Avrupaya eze eze gösterdik.

İnanırsak ve birlik ve beraberlik olursak nelar yapabileceğimizin en son kanıtı.

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

YÜRÜYÜN TURKO LAR 70 MİLYONUN DUASI SİZİNLE

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
BİZLER DUALI BİR MİLLETİZ.
ALLAHIN YARDIMI HER AN ÜZERİMİZDE.İŞTE BAKIN.ŞU TÜRKLERİN OYNADIGI FUTBOLLA KİMSE AKIL SIR ERDİREMİYOR.
İŞTE ALLAHIN MUCİZELERİ İŞTE BÖYLE OLUYOR.
BİZLERİN ATALARI ÇANAKKALEDEDE İŞTE BÖYLE MUCİZELAERLE ZAFER KAZANMDI.

ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.
YÜRÜYÜN BE TÜRKOGLU TÜRKLER.
KİM TUTAR SİZİ

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kasim Abi.artik Herkes Rabbimin Mucizesinden Bahsediyor.herkesin Ağzinda Inşallah,allah Izin Verirse Dua Vs.gibi Kelimeler :=)bu Maçin En Güzel Tarafida Bu Oldu Bence.allaha Emanet Olunuz.

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
SEN BAKMA BU MİLLETİN BÖYLE KENDİNİ KOY VERMİŞLİGİNE.
İŞ DİN İMANA GELİNCE HERKES ÇEKİNMEDEN CANINI BAGIŞLAR BU YOLDA.
İŞTE SANA PEYGAMBER DUASI ALMIŞ BİR MİLLETİN DURUMU.
O YÜZDEN KİMSEYİ HOR GÖRMEYE GELMEZ.HOR GÖRDÜGÜN BİR BAKARSINKİ İMAN BAKIMINDAN SENDE ÖNDE GİDİYOR.
BUNU ÖRNEKLERİ ÇOK.AMA DEDİGİM GİBİ BİZ ÇAMURA DÜŞSEKTE ALTIN PARÇASIYIZ.İAMANIMIZ ZAYIFLAYA BİLİR AMA ASLA İMANIMIZI VE İNANCIMIZI KAYBETMEYİZ.
SENİNDE DEDİGİN GİBİ İŞTE HERKES BUNUN ALLAHTAN GELDİGİNİ AÇIKCA SÖYLÜYOR.ŞÜKÜRLER OLSUN.
ALLAHIM TAMAMINA ERTDİRSİN İNŞALLAH.SELAMETLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
TÜRKİYEM...
CANIM TÜRKİYEMMMMM....
Allah CC. Yar ve Yardımcımız Olsun...
Durmak YOKKKKKK...
Finale Devammmmmm....

Selam ve DUA ile...
:G:B

CANIM KANIM HER ŞEYİM.
BU MİLLET NE KADAR SEVİNSE AZDIR.
BU MİLLET NE KADAR ÖVÜNSE AZDIR.ÇÜNKÜ
PEYGAMBER EFENDİMİZ BU MİLLETİ ÖVMÜŞ.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a ben maçtan falan anlamam ama mili maçlarda çok heyecanlanıyorum
çok dua ettim maçı alalım diye
gururumuz bu çocuklar ya
slm ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben maçtan falan anlamam ama mili maçlarda çok heyecanlanıyorum
çok dua ettim maçı alalım diye
gururumuz bu çocuklar ya
slm ve dua ile

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
ÇOK HAKLISIN BU ÇOCUKLAR GURURUMUZ OLDU.
BAŞIMIZI YERE EYDİRTMEDİLER.ŞÜKÜRLAER OLSUN ALLAHIMA.
DUALARINIZI LÜTFEN ESİRGEMEYİN.ORDADA DALGALANAN BİZİM BAYRAGIMIZ.BİZİM BAYRAGIMIZ İSLAMI TEMSİL EDER.
O YÜZDEN LÜTFEN DUA EDİN O KUPAYI ALALIM.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kasım abim. Yüreğine sağlık ALLAH razı olsun...
Bir kaç gündür siteyi ziyaret edemedim biraz sıkıntım vardı. Aslında ben sıkıntıya gelemiyorum abim çok kötü oldum ama Bu maçlar biraz olsun hafifletti doğrusu.

biraz KAAN abimizin forumundan bahsetmek istiyorum. Yazısını eklediği Hasan Karakaya Abimizi severim yazılarını elimden geldiğince takip ederim. burda aslında Futbolla sevinmek olmaz diye bir şey yok ama Bazı şeylerde gözden kaçıyor ona değinmek istemiş. Yani zafer sorhoşluğuna kapılmayalım..Hasan Karakaya abimizin bu sevincimize karşı olduğunu düşünmüyorum dolayısıyle KAAN abiminde...

Ama herşeye rağmen Senin ve Nevin kardeşimizin dediği gibi futbolcularımızın ağzndan şükürrden başka şey çıkmıyor...hakikaten son 3 maçtır mucizevi bir şekilde yola devam ediyoruz...

Abim Finali kimle oynarız sence Ben HOLLANDA diyorum ama...:):)

Selametle abim...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kasım abim. Yüreğine sağlık ALLAH razı olsun...
Bir kaç gündür siteyi ziyaret edemedim biraz sıkıntım vardı. Aslında ben sıkıntıya gelemiyorum abim çok kötü oldum ama Bu maçlar biraz olsun hafifletti doğrusu.

biraz KAAN abimizin forumundan bahsetmek istiyorum. Yazısını eklediği Hasan Karakaya Abimizi severim yazılarını elimden geldiğince takip ederim. burda aslında Futbolla sevinmek olmaz diye bir şey yok ama Bazı şeylerde gözden kaçıyor ona değinmek istemiş. Yani zafer sorhoşluğuna kapılmayalım..Hasan Karakaya abimizin bu sevincimize karşı olduğunu düşünmüyorum dolayısıyle KAAN abiminde...

Ama herşeye rağmen Senin ve Nevin kardeşimizin dediği gibi futbolcularımızın ağzndan şükürrden başka şey çıkmıyor...hakikaten son 3 maçtır mucizevi bir şekilde yola devam ediyoruz...

Abim Finali kimle oynarız sence Ben HOLLANDA diyorum ama...:):)

Selametle abim...

ALEYKUM SELAM AYDINIM.
hayırdır aydınım seni üzen nedir.
üzülmene bende üzüldüm..inşALLAH ALLAHIM gönlüne ferahlık verir.
işte bizlerde böyle küçük şeylerle mutlu olan milletiz.bu millet çok sıkıntı çekti ve çekiyor.benim anlatmak istedigim şimdi bu insanların hevesini kimse kırmasın.yazıktır yahu.
ne yapalım oturp umutsuzluga düşelimde kahrolalımmı.şimdi o yazı zaman ve yer bakımından yalnış.
neden başka zamna yazılmıyorda tam millet olarak bir sevinç yaşarken bu yazı bu sitede yayınlanıyor.
ben buna kızarım arkadaş.hemde çok kızarım.
benim milletim sevinirken beim milletime siz enayisinz gibi bir yazı kullanmak çok ayıp.bunu bizler hak edmiyoruz.
günlerdir cevab yazmayayım diyordum ama yeter artık.
ARKADAŞ BEN SEVİNİYORUM BU ÇOCUKLARLA GURUR DUYOYORUM.
ŞİMDİ BİZLER UYUYAN BİR MİLLETİZ O ZEVATLAR ÇOK UYANIK VE AKILLI ÖYLEMİ.
DEDİM YA ASLA VE ASLA BUNA MÜSADE ETMEM.O ÇOK ÇİRKİN BİR YAZI.
aydınım miafirim geldi.sonra senle yine özelden konuşalım.hem senin şu sıkıntını bir öyreneyim hemde -az dertleşiriz.
sözlerim seninle alakalı degil.sakın yalnıuş anlama.selametle kal kardeşim.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
SEN BAKMA BU MİLLETİN BÖYLE KENDİNİ KOY VERMİŞLİGİNE.
İŞ DİN İMANA GELİNCE HERKES ÇEKİNMEDEN CANINI BAGIŞLAR BU YOLDA.
İŞTE SANA PEYGAMBER DUASI ALMIŞ BİR MİLLETİN DURUMU.
O YÜZDEN KİMSEYİ HOR GÖRMEYE GELMEZ.HOR GÖRDÜGÜN BİR BAKARSINKİ İMAN BAKIMINDAN SENDE ÖNDE GİDİYOR.
BUNU ÖRNEKLERİ ÇOK.AMA DEDİGİM GİBİ BİZ ÇAMURA DÜŞSEKTE ALTIN PARÇASIYIZ.İAMANIMIZ ZAYIFLAYA BİLİR AMA ASLA İMANIMIZI VE İNANCIMIZI KAYBETMEYİZ.
SENİNDE DEDİGİN GİBİ İŞTE HERKES BUNUN ALLAHTAN GELDİGİNİ AÇIKCA SÖYLÜYOR.ŞÜKÜRLER OLSUN.
ALLAHIM TAMAMINA ERTDİRSİN İNŞALLAH.SELAMETLE
aMİN KASIM ABİ.BUGÜN BİŞEY DUYDUM.FATİH TEKKE HACI OLMUŞ VE OYÜZDEN MİLLİ TAKIMA ALINMAMIŞ.HAKAN ŞÜKÜRDE İNANÇLI BİLİYOSUNUZ.ODA AYNI SEBEPTEN ALINMAMIŞ.BU DURUM BENİ FEVKALADE ÜZDÜ.İNŞAALLAH DEDİKODUDUR.ASLI YOKTUR.ALLAHA EMANET OLUN

A.Y.

Kayıtlı Kullanıcı
burada, almanyada, sokaklar dün gece TÜRKIYE sesleriyle inledi.
icim icime sigmadi, mutesemdi.
bu gibi galibiyetleri her alanda nasip etsin rabbim
ALLAHIM sana cok sükür bu galibiyeti bize yasattigin icin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt