M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE KOLUNA YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL HEPSİDE. BUSENE BEN ÇOK İSTEMİŞTİM AMA GİDEMEMİŞTİM NASİP DEMEKKİ. AMA İNŞALLAH RABBİM KISMET EDERSE GİDİCEM BİRGÜN ORDAKİ MANEVİYATI HİSSETMEK KOKLAMAK Bİ BAŞKA OLUYODUR EMİNİM. ŞİMDİ SADECE FOTOĞRAFLARA BAKARKEN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM. FAKAT AYNI ZAMANDADA UTANDIM Bİ ANDA ONLARIN EMANETİ NASIL KORUYORUZ NASIL SAHİP DİYE. RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN. ALLAH'AEMANET OLUN.SELAMUN ALEYKÜM.
Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum.
Harika resimler gerçekten. Ayaklarına, ellerine sağlık. Rabbim bizlerede oranın kokusunu almayı nasip eylesin. MEHMETÇİKlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitler ölmez..
Allah yolunda öldürülenleri sakın 'ölüler' saymayın. Hayır, onlar, Rableri katında diridirler, rızıklanmaktadırlar. (AL-İ İMRAN SURESİ / 169)
Hepimiz Osmanlı'lıyız
Hepimiz Çanakkale'liyiz
Hepimiz Müslümanız...
Teşekkürler Aşka Mecnun gitmiş gibi olduk gerçekten. Ama oranın kokusunu almak daha güzel olucaktır emenim.
Allahaısmarladık... B)
MAVI HUZUN yazdı:
okulun düzenlediği bir gezi vardı da gitmemiştim
şimdi bu fotoğrafları görünce nasıl pişman oldum...
inşallah bir gün görebilirm bende buraları...
emeğine sağlık kardeşim hepsini pc me ekledim
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ.RABBİM BİZEDE ÇANAKKALEYE GİTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
tamam inşaAllah abi..maklube olmasa da olur zaten latife yapim dedimoraları görmek yeterli olur zaten..gözüm sitede olcak bir davet varmı diye..emanetlerin asıl sahibine emanet olun..dua edin inşaAllah..s.aleyküm..aska mecnun yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
inşaallah görebilirim abi..haftasonu olmak kaydıyla her zaman gelirim inşaallah siz çağırın yeter..rehberlik edersiniz hem öyle daha güzel olur..tamam haber bekliycem çanakkale yolculuğu içinbelki maklubeyi de yiyebiliriz..allah razı olsun allaha emanet olun abi..s.aleykümaska mecnun yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
[big]Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz..[/big]
s.aleyküm gerçekten çok güzel resimler..inşaallah ben de görebilirim ve bizi biz yapan değerleri yerinde görerek,hissedebiliriz..allah razı olsun allaha emanet olun..''haber verseydiniz ben de gelirdim''
ALEYKÜMSELAM;,,,
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH SANADA NASİP OLUR... ALLAH'IN İZNİYLE 3 YILDIR GİDİYORUM YİNE TEKRAR GİTMEKTE NASİP OLUR İNŞALLAH BİLSEYDİM ANKARA'LAR DAN GELEBİLECEĞİNİ ÇAĞIRIRDIM VALLA EŞLİK EDERDİN BANA, NEYSE AKLIMDASIN İNŞALLAH BİR DAHA Kİ SEFERE UNUTMAZ ÇAĞIRIRIM GELMEZSEN DARILIRIM ONA GÖRE
[big][/big]
[big]Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz..[/big]
yazdım bir kenara unutmam inşAllah tekrar gitmek nasip olursa çağırırım.. Ama maklube biraz zor olur yahu yaz sıcaklarında iyi gitmez yinede duruma bakarız
aska mecnun yazdı:
30/06/2007 İslamiyet.gen.tr Yönetimini temsilen Çanakkale'dey dim...
[flash=425:350]http://www.youtube.com/v/f7odutgv9yk[/flash]
[big]Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz[/big]
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hükümet tarafından yaptırılan 2006/2007 Çanakkale Şehitlik Kabirleri
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Soğanlıdere'nin tarihe gömülen gerçek şehitliğini gün yüzüne çıkaran Zeytinburnu Belediyesine Teşekkür ederiz...
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
aska mecnun yazdı:
30/06/2007 İslamiyet.gen.tr Yönetimini temsilen Çanakkale'dey dim...
[flash=425:350]http://www.youtube.com/v/f7odutgv9yk[/flash]
DEĞERLİ AŞK_A MECNUN VİDEOYU YENİ İZLEME FIRSATIM OLDU.
DUYGU YÜKLÜ BU PAYLAŞIMIN İÇİNDE AYRİYETEN TEŞEKKÜR EDERİM.RABBİM HER DAİM YARDIMCIN OLSUN VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.ALLAH(CC)HERZAMAN ÜMMET_İ MUHAMMEDİN YANINDADIR.
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
[big]Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz[/big]
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Hükümet tarafından yaptırılan 2006/2007 Çanakkale Şehitlik Kabirleri
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz
Soğanlıdere'nin tarihe gömülen gerçek şehitliğini gün yüzüne çıkaran Zeytinburnu Belediyesine Teşekkür ederiz...
Hepimiz ÇANAKKALE'liyiz