Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

buyurun maklube yiyelim (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
RE: buyurun maklube yiyelim

meftun61 yazdı:
ARKADAŞLAR İLKEZ DENEDİĞİNİZ TARİFLERİ YEMEDEN ÖNCE AMBULANS ÇAĞIRIN.:D:D:D

içine kimysal maddeler koymadıkça gerek yok ambulansa birşey oldumu mesulü ben değilim haaa yediniz mi kçok yiyinki birşey olduğunda geride iz kalmasın:D:D:D:D:D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

meftun61 yazdı:
ARKADAŞLAR İLKEZ DENEDİĞİNİZ TARİFLERİ YEMEDEN ÖNCE AMBULANS ÇAĞIRIN.:D:D:D

AŞKOLSUN,ASKA MECNUN UN DEDİĞİ GİBİ KİMYASAL Bİ ŞEY YOK İÇİNDE,AMA BULGUR DOKUNURSA BİLMEM.AMBULANSIN YANINDA BİR DE İMAM OLSA İYİ OLUR,HASTANEYE YETİŞEMEYEBİLİR İNSAN:D:D:D

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. makrube biz böyle diyoruz ayda bir yapıp da çok severek yediğimiz bir yemek tavsiye ederim Allah razı olsun öğrenci kardeslerim öğretmişti.yani denenmiştir.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
s.a. makrube biz böyle diyoruz ayda bir yapıp da çok severek yediğimiz bir yemek tavsiye ederim Allah razı olsun öğrenci kardeslerim öğretmişti.yani denenmiştir.

aleykümselam;

Allah sizdende razı olsun gelinde onlara anlatın bunu makpare hanım tuturdu illa hoşaf olucak diye napalım bizdede malzemeler yoktu bunu yaptık neyse şaka bir yana okadar met ettik inşAllah ettiğimize değerde bir deneyen çıkar selam ve dua ile

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ya şu başlığı getirmeyin niyetli niyetli olmuyo canımız istiyo sonra

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

YENİ DÜŞTÜM BURAYA YANİ YENİ GÖRDÜM CANIM İSTEDİ YAHU OLMAZKİ ÖĞRENCİ YEMEĞİ AMA ÖZEL VE PARALI GÜNLERİN MESELA EV İDARESİ İÇİN PARALARIN TOPLANDIĞI GÜNLERİN YEMEĞİ.ŞİMDİDE YAPIYORUM AMA ÖĞRENCİLİKTE OLDUĞU GİBİ TATLI OLMUYO BENCE O TADI VEREN UHUVVET VE İHLASTI.ALLAH RAZI OLSUN ESKİ GÜNLERİ HATIRLATTIN MUHAMMED KARDEŞ.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
YENİ DÜŞTÜM BURAYA YANİ YENİ GÖRDÜM CANIM İSTEDİ YAHU OLMAZKİ ÖĞRENCİ YEMEĞİ AMA ÖZEL VE PARALI GÜNLERİN MESELA EV İDARESİ İÇİN PARALARIN TOPLANDIĞI GÜNLERİN YEMEĞİ.ŞİMDİDE YAPIYORUM AMA ÖĞRENCİLİKTE OLDUĞU GİBİ TATLI OLMUYO BENCE O TADI VEREN UHUVVET VE İHLASTI.ALLAH RAZI OLSUN ESKİ GÜNLERİ HATIRLATTIN MUHAMMED KARDEŞ.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN:D

amin ecmain o günleri şimdi resimlere bakarak yad ediyoruz:(:( neyse aydada yıldada olsa yapmak çok hoş oluyor tadıda bir başka oluyor yanınada gırgır şamata oy deymeyin keyfe neyse daha fazla konuşmıyayım aç olanlar var aramızda oruçlu kardeşler ağız nefis oruçluyken bizede dua edin inşAllah Allah epimizden razı olsun selametle:D:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
AFİYET OLSUN BAYRAMDA YAPILIP YENMİŞTİR İNŞALLAH.BOĞAZINIZDAN RAHAT GEÇTİ Mİ?:D:D:D
ayyyyyy BENİM GEÇTİ GALİBA BEN YAPTIM ÇOK GÜZEL OLMUŞTU. ZATEN HEMEN BİTTİ HEPSİ ÇOK YİYEMEDİM GELDE SENİN İÇİN YAPAYIM ABLACIM.:D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

makinaci06 yazdı:
Avukat yazdı:
AFİYET OLSUN BAYRAMDA YAPILIP YENMİŞTİR İNŞALLAH.BOĞAZINIZDAN RAHAT GEÇTİ Mİ?:D:D:D
ayyyyyy BENİM GEÇTİ GALİBA BEN YAPTIM ÇOK GÜZEL OLMUŞTU. ZATEN HEMEN BİTTİ HEPSİ ÇOK YİYEMEDİM GELDE SENİN İÇİN YAPAYIM ABLACIM.:D

NE İYİ OLUR DEĞİL Mİ?YOLUM ANKARA YA DÜŞERSE HAYIRLISIYLA İSTERİM BAK ONA GÖRE.AFİYET OLSUN.YALNIZ YAPILMIYOR KALABALIK OLUCAN Kİ TADI ÇIKSIN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
nasipse bende bu perşembe sohbette yiyeceğim.:)yanlış anlamayın maklube için gitmiyoruz tabi.ama yinede katılımın çoğalması için arkadaşlar böyle şeyler tertipliyor.ya insanlara hizmet için vaktini ayır,emek harca ama katılım çoğalsın diye üstüne maklube hazırla.ne diyeyim allah emeği geçecek olanlardan razı olsun.
yani hem ruha hem bedene hitap söz konusu.yemek isteyen varsa perşembe akşamı sohbete bekliyorum.sivasta tabi :)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
ben yedim bu yemekten ama adı maklube değildi sarkaç diyolardı bir arkadaş ortamında yemiştik çok hoş oluyo herkese tavsiye ederim ama yalnız yemeğe kalkmayın kalabalıkta çok hoş oluyo.;)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
makinaci06 yazdı:
Avukat yazdı:

NE İYİ OLUR DEĞİL Mİ?YOLUM ANKARA YA DÜŞERSE HAYIRLISIYLA İSTERİM BAK ONA GÖRE.AFİYET OLSUN.YALNIZ YAPILMIYOR KALABALIK OLUCAN Kİ TADI ÇIKSIN.
BUNU SÖZ SAYARIM ONA GÖRE BEKLERİM SEN KALABALIK İSTE BEN TOPLARIM BİZ BÜYÜK AİLEYİZ O YÜZDEN BANA ÇOK DÜŞMEDİ ZATEN MAŞALLAH İŞTAHLILAR:D YEMEYNLER ACELE ETSİN YANİ ABLAM ANKARAYA GELSİNNN:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

oooooo AİFİYET OLSUN Edirneye yolu düşen varsa buyursun gelsin Şubat'ta maklube yapmaya gidiyorum oaraya afiyetle yiyelim tsunami kardeş ben ve çevrem maklube diye biliyoruz bilmiyorum artık sizin oralarda ne diyorlar. ki normaldil maklubenin bir çok adı var makbule mualla mekpare gibi:D:D:D:D ne sayarsan say sonuçta lezzeti aynı:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

BAZILARIDA MAKRUME DİYO:D:D:D AMA DİLLERİ DÖNMEDİĞİ İÇİN YADA İSMİNİ UNUTTUKLARINDAN BÖYLE TUHAF İSİMLER BULUYORLAR:D

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇEKTİ :) ELLERİNİZE SAĞLIK.

ikbal05

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efemdigital.com

ben geçen hafta yedim ve süper bir yemek amaaaaa
başka biri yaparda ben hazıra konarsam:D

ah yapan olsa da yesek ben en iyisi bir organizasyonla bu işi bu hafta sonuna ayarlim inşallah:)

allaha emanet ol

SEVGI HERYERDE

Kayıtlı Kullanıcı

BEN YEMEDIM AMA ADINI VE TADININ COK GUZEL OLDUGUNU DUYDUM BIR GUN YAPMAYI DENEYECEGIM BAKALIM NASIL OLACAK

goksem

Kayıtlı Kullanıcı

bu yemeğin tadı harika sadece 1 kez yedim :( ama çok güzel bir yemek en kısa zamanda tekrar yapacağım

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Allah afiyet versin..

Bende özledim ama yapmayı değil hazıra konmayı yapan olsada yesek:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt