RE: *Buyrun KÖLN`E ve SIVAS´A*(SivasVideo)
Hazittigine Sevindim
"Cok Dadli Idi" Abim Sanki sendede biraz "sivaslilik" var
"Cok Dadli Idi" Abim Sanki sendede biraz "sivaslilik" var
KAAN ERDEM yazdı:
BÜYÜK BİR KEYİFLE OKUDUM.ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK AMA ÇOK GÜZELDİ.ÇOK DADLI İDİ.
Bahar_58 yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
BURASI SÜPER OLMUŞ BU NE GÜZEL TATLI BİR KONUŞMA ALLAH CC SİZLERİ İYİ ETSİN.ALLAH CC EMANET OLUN.ALLAH CC TADINIZI HER DAİM İYİ ETSİN.
-Esmani- yazdı:
Bahar_58 yazdı:
-Esmani- yazdı:
Bahar_58 yazdı:
ooooo Abim ya Resimlere Bak Icim Gitti Sagolasin. Hic birsey dermiyim memnun oldum abi, Vayyh simdi orda olsakta gaynar sulara girsek, bi haslansak BIldIr gidecektikte ama gidemedik hevesim gursagimda kaldi senin bahsettigin meseleyi duydum cadirlar felen kalkmis, dükkanlar yikilmis,, Olsun yinede..
Abi balikli cermikte en cok neye sasiriyorum biliyormusun.. birsürü hasta geliyo baliklar yarayi buluyor emiyor sonra diger hastaya gidiyor onu tedavi ediyor ama nasil oluyorsa digerinin hastaligi o birine bulasmiyor.. ne hikmettir... Baliklarimizi calmak isteyenlerde var oluyo.. baba yemiyesiceler boylari boslari devrilsin desem yazik
Emrin Olur abim Degistirdim "Buyrun Köln´e ve Sivas´a Diye"
S.A
HOPAAA ABLAM SEN HAS SİVAS ŞİVESİYLE KONUŞUYORSUN... ARTIK ESKİLER HARİÇ BU ŞİVEYİ DUYMAK ZOR...
*** ŞİMDİ BİRŞEYLER YAZAYIM MEMLEKET ŞİVESİYLE DEDİM YAZAMADIM...BACII BACII ESGİLERİN DADIDA BAŞGA OLUYO HEMİİ ...
DEDİĞİNİZ GİBİ NE KADAR FAZLA KİŞİ O HAVUZDA OLURSA OLSUN HASTALIK DİĞERİNE NÜKSETMİYOR..İLAHİ HİKMET BU ...
He Gardas he hersey eskiden daha iyceymis,, Madimagin yemligin (bad´in) kümbenin dadi bile önce daha bi baskaydi,,,
kücükken dedemle köye gittigimizde tarlaya gider yemlik madimak kangal toplardik bide kengel sakisi önce gider kanadirdik sonra bidaha gider toplardik, su ile dolu tasIn icinde bekletirdik kengel sakizi olurdu,, Yumusatana kadar isimiz biterdi bide karamuk toplardik biliyordursun kesin.
Hey gidi günler Hey
s.a
bilmemmi heç bacıı..bilmesine bilirikde heç birinin dadı yok...onlarınmı dadı değişmiş yohsam bizimkimi ..ellahamki bizim dadımız değişmiş...
aha dün yedik yemliği hemide bizim bosdandan...babam kök dikmiş bıldır bosdana..oda bi bitmişkiii sorma getsin...sanarsınki pürpürüm...genede dadı yok be bahar bacı ...
SIVAS SIVESI ABIM DADLI OLMAZMI HEC..