[sıze=5]ama çay eksik tutun tutun düşmesin[/sıze]
[ımg]http://img214.imageshack.us/img214/8256/caylar10hg2em5.jpg[/ımg]
hoşgeldin hafize anne
ooo
çayların tuttum
en güzelinden olmuş
ellerıne sağlık
[sıze=5]ama çay eksik tutun tutun düşmesin[/sıze]
[ımg]http://img214.imageshack.us/img214/8256/caylar10hg2em5.jpg[/ımg]
Emeğine sağlık mavci kardeşim.harika bir sofra, orda benim memleket in tatlısıda var. bak, bak, turunç tatlısı değilmi o...:a32:
gülnisa hocam ,dediğiniz gibi tam100 puan da benden:a32:
hepimize afiyet olsun,
Selamun Aleyküm,
Hanım yaşlı babası ve annesine yardımcı olmak amacıyla onlarla beraber Kuzuluk kaplıcalarına gitti, bir süredir biz çocuklarla yalnız kaldık...
Bu tür kahvaltı sofraları iştahımızı kabartmakla beraber biraz ütopik kalıyor bize (en azından şimdilik)...
Ama hanım kısmet olursa yarın akşam geliyor, o zaman ben ona yaptırmaz mıyım bir etli ekmek...
Etli ekmek deyince; konya işi değil bizimki yanlış anlaşılmasın Kastamonu işi (Muhterem kayınvalidem Kastamonu-İnebolu'dandır)...
Kastamonu'ya yolu düşen olursa orada Nasrullah Camii arkasında restore edilmiş eski tarihi bir binada hizmet veren Melike Sultan adlı yerde mutlaka Kastamonu usulü etli ekmek yesin, önemle tavsiyemdir...
Yediklerimizin şükrünü eda edebime şuuru ile afiyet ve şifa olsun...
Allah'a emanet olun...
Selamun Aleyküm,
Hanım yaşlı babası ve annesine yardımcı olmak amacıyla onlarla beraber Kuzuluk kaplıcalarına gitti, bir süredir biz çocuklarla yalnız kaldık...
Bu tür kahvaltı sofraları iştahımızı kabartmakla beraber biraz ütopik kalıyor bize (en azından şimdilik)...
Ama hanım kısmet olursa yarın akşam geliyor, o zaman ben ona yaptırmaz mıyım bir etli ekmek...
Etli ekmek deyince; konya işi değil bizimki yanlış anlaşılmasın Kastamonu işi (Muhterem kayınvalidem Kastamonu-İnebolu'dandır)...
Kastamonu'ya yolu düşen olursa orada Nasrullah Camii arkasında restore edilmiş eski tarihi bir binada hizmet veren Melike Sultan adlı yerde mutlaka Kastamonu usulü etli ekmek yesin, önemle tavsiyemdir...
Yediklerimizin şükrünü eda edebime şuuru ile afiyet ve şifa olsun...
Allah'a emanet olun...
Tüm Kardeşlerimiz Yesin ve For(u)mda kalsın diye...
Afiyet Olsun...
:a12::a12::a12:
ne kadra cok acıkmışım
mmmmmm
harıka
tşk mavci
Tüm Kardeşlerimiz Yesin ve For(u)mda kalsın diye...
Afiyet Olsun...
Hem Yiyin Hem For(u)mda kalın Hocam...
Afiyet Olsun...
Gülnisa kardeşim hayırlı sabahlar ,kahvaltıda beraber olmak sizlerle ,büyük mutluluk..
Hepinize hayırlı sabahlar,iştahınız bol olsun mavci kardeşim gene zahmetlere girmişsiniz...Allah razı olsun,,:a32:
günaydın güzel kardeşim
hoşgeldın:a12:
iyi ki geldin
haydı afiyet olsun
en güzel mutluluklar hepımızın olsun
Estağfurullah değerli ablamız...
Sizler için hiç zahmet olur mu?:a11:
Afiyet-şifa olsun inşallah...
Amiiin gül nisa kardeşim ..mutluluğun altında inşallah, şemsiyesiz kalırsın...:a32: