Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim için hep bareber dua edelim:( (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
500 ya Fettah
500 ya Vedud
500 ya Cami
500 ya Muksid
selam ve dua ile

200-ya fettah
200-ya vedüd
200-ya zahir
200-ya cami
200-ya muhsid
200-sübannahil azim
- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
200-hasbiyallahü ve nimel vekil
200-ya Allah cc
200-ya mugni
okundu selam ve dua ile

200-ya fettah
100-ya vedüd
100-ya zahir
100-ya cami
100-ya muhsid
100-sübannahil azim
120- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
100-hasbiyallahü ve nimel vekil
200-ya Allah cc
200-ya mugni
okundu selam ve dua ile

Selamün aleyküm
500 vedüd
500 fettah okudum

Amin
Aleyküm Selam kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi anlayış hoşgörü nasip etsin.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya,kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
114 Ya Cami
209 Ya Muksid
217 Ya Rafig
200 Ya Hadi

Allah kabul etsin.

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
100-ya fettah
100-ya vedüd
100-ya zahir
100-ya cami
100-ya muhsid
100-sübannahil azim
33- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
100-hasbiyallahü ve nimel vekil
100-ya Allah cc
100-ya mugni
okundu selam ve dua ile

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum,
Kardeşlerim ben bu sitede daha yeniyim.Elimden geldiğince katılımda bulunmaya çalışıyorum ama ne siteyi nede bilgisayarı kullanmayı doğru dürüst beceremiyorum.Allahın izni ile bu yaştan sonra öğreneceğim.Şimdi bu tesbihleri baştanmı alıyorsunuz,niyet ederken butun site içinmi yoksa sadece buraya katılanlar içinmi niyet ediyorsunuz .Bana bilgi verirseniz sevinirim.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM SİZLER BENİM GERÇEK KARDEŞLERİM,DOSTLARIM,YOL ARKADAŞIM OLDUNUZ RABBİM AYIRMASIN.
Selametle,huzur ve mutlulukla kalın.Her iki cihanda da tüm güzellikleri RABBİM bizlere versin inşaallah.

leyla-1

Altın Üye
Selamun Aleykum,
Kardeşlerim ben bu sitede daha yeniyim.Elimden geldiğince katılımda bulunmaya çalışıyorum ama ne siteyi nede bilgisayarı kullanmayı doğru dürüst beceremiyorum.Allahın izni ile bu yaştan sonra öğreneceğim.Şimdi bu tesbihleri baştanmı alıyorsunuz,niyet ederken butun site içinmi yoksa sadece buraya katılanlar içinmi niyet ediyorsunuz .Bana bilgi verirseniz sevinirim.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM SİZLER BENİM GERÇEK KARDEŞLERİM,DOSTLARIM,YOL ARKADAŞIM OLDUNUZ RABBİM AYIRMASIN.
Selametle,huzur ve mutlulukla kalın.Her iki cihanda da tüm güzellikleri RABBİM bizlere versin inşaallah.

Amin
Aleyküm Selam kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah burda amaç Allah rzası için hep bereber bütün kardeşlerimizin gıyabında dua etmek kardeşim Allah sende razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.İnanki bende hiç interneti bilmezdim sağolsun kız kardeşlerim öğretti kendimize yardımcı olacağımız şekilde olduk çok şükür sizde öğrenirsiniz kardeşim danışmak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.Bizlerde sizleri çok seviyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.:)
İstediğiniz kadar alabilirsiniz belli bir sayı yok önemli olan niyettir zaten.Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi anlayış hoşgörü nasip etsin.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya,kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ya Vedud 400
Ya Cami 114
209 Ya Muksid Okudum
Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi nasip etsin Rabbim kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Aile Geçimsizliğine Karşı Dua....

Bir Fatifa, Üç ihlas okunarak sevabı Hazreti peygamber (s.a.v)`in ruhuna hediye edilir.Sonra sabah ve akşam :

Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym

Yedişer defa okuyan kimse mesud bir ile hayatı geçirir.Dünyanın sıkıntısından kurtulur.Huzurlu bir hayat elde eder.

Saf Suresini 70 defa okuyan kimse aile huzursuzluğundan kurtulur.

61- Saf Suresi

Medenîdir, on dört âyettir.

(4. âyette, saf olarak savaşanlar övüldüğü için Saf sûresi dendiği gibi 6. âyette İsa Peygamberin Hz. Muhammed (s.a.a)`i müjdelediği ve son âyet olan 13. âyette Havariyyûndan bahsedildiği için İsa ve Havariyyûn sûresi de denir.)

Rahman ve Rahîm Allah Adıyla

1- Tenzîh eder Allah`ı, ne varsa göklerde ve ne varsa yeryüzünde ve odur üstün, hüküm ve hikmet sâhibi.

2- Ey inananlar, ne diye yapmayacağınız şeyi söylersiniz?

3- Allah katında en nefret edilen şey, yapmayacağınız şeyi söylemenizdir.

4- Şüphe yok ki Allah, kendi yolunda, yan-yana, kurşunla kenetlenip kurulmuş bir duvar gibi saf kurarak savaşanları sever.

5- Ve an o zamânı ki hani Mûsâ, kavmine, ey kavmim demişti, ne diye beni incitirsiniz ve gerçekten de bilirsiniz ki ben, şüphe yok ki Allah`ın gönderdiği peygamberim size; derken onlar, eğrilince Allah da gönüllerini gerçekten bâtıla meylettirdi ve Allah, buyruktan çıkan topluluğu doğru yola sevketmez.

6- Ve an o zamân ki hani Meryem oğlu İsâ, ey İsrailoğulları demişti, şüphe yok ki ben, size, elimdeki Tevrât`ı gerçekleyen ve benden sonra gelecek ve adı Ahmed olacak bir peygamberi müjdeleyen Allah elçisiyim; fakat o, onlara, apaçık delillerle gelince bu dediler, apaçık bir büyü. [1]

7- Ve Müslümanlığa çağrıldığı halde yalan yere Allah`a iftirâ edenden daha zâlim kimdir ki? Ve Allah, zâlim topluluğu doğru yola sevketmez.

8- Allah nûrunu, ağızlarıyla üfleyip söndürmek isterler ve Allah`sa nûrunu tamamlayacak, kuvvetlendirecektir ve isterse kâfirlerin zoruna gitsin, istemesinler.

9- O, bir mâbuttur ki Peygamberini, müşrikleri istemese de dini, bütün dinlere üst olsun diye doğru yolla ve gerçek dinle göndermiştir.

10- Ey inananlar, size bir alış-veriş haber vereyim mi ki elemli azaptan kurtarsın sizi.

11- İnanırsanız Allah`a ve Peygamberine ve savaşırsanız Allah yolunda mallarınızla, canlarınızla; işte bu, bilseniz, size daha da hayırlıdır.

12- Suçlarınızı örter ve sizi, kıyılarından ırmaklar akan cennetlere ve ebedî Adn cennetlerinde tertemiz evlere sokar; bu, pek büyük bir kurtuluş, kutluluk ve murâda eriştir.

13- Ve başka bir şey daha var ki seversiniz: Yardım ve zafer Allah`tan ve pek yakın bir fetih; ve müjdele inananları.

14- Ey inananlar, Allah`ın yardımcıları olun, nitekim Meryem oğlu İsâ da Havâriyyûn`a, Allah yolunda yardımcılarım kimdir demişti, Havâriyyûn, biziz Allah`ın yardımcıları demişlerdi; derken İsrailoğullarından bir bölük inanmıştı, bir bölük de kâfir olmuştu; derken biz, inananları, düşmanlarına karşı kuvvetlendirmiştik de üst gelmişlerdi.

Alıntı

B

birdamlakerihsu

Ben hepsinden 350 şer adet okudum arkadaşım... Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ben hepsinden 350 şer adet okudum arkadaşım... Allah kabul etsin

Amin
Aleyküm Selam kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşalalh Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi anlayış hoşgörü nasip etsin.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya,kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Eşler için güzel bir dua..

Rabbim! Kalpleri birbirine ısındıran Sensin...

İzzetinle, ancak kendi muhabbetine sakladığım kalbimi; Hikmetinle, eşimin kalbine de ısındırıyorsun.

Senden emanet aldığımız kalplerimizi, yine Sana teslim ediyoruz.

Kalplerimizi karartmamıza izin verme, Kalplerimizden Seni sevmeye yollar aç, Birbirimize olan sevgimizi, Seni sevmekle çoğalt, Beni ve eşimi, Seni sevdiren ve Seninle sevinen bir sevgiyle donat. Rabbim! görüyorum ki Sen,olmuş yeryüzünü her bahar yeniden diriltiyorsun...

Kudretinle, kurumuş kemikler gibi ağaçları, Çiçek çiçek tebessüm ettiriyorsun.
Yaprak yaprak urbalarla beziyorsun, Meyvelerce hediyelerle sevindiriyorsun, Toprağa düşüp, gözlerden uzak olan tohumları Yeniden gün yüzüne getiriyorsun.

Sen bir baharı, bir çiçeği yaratırcasına kolayca yarattığın gibi; Eşimin getirdiği her gülden bir bahar tazeliğinde mutluluklar yarat bana, Yüzümde bir gül gibi açtırdığın her gülücükten, Eşimin gönlüne gül bahçelerinin ıtırını yay...

Yıllar geçtikçe üzerimize çöken puslu hazanların etkisiyle, Unutkanlığın rüzgarında savurup dağıttığımız inceliklerimizi, Kalplerimizin kuytularında unutup, karanlığa bıraktığımız muhabbet sözlerimizi; Tohumlar gibi filizlendir, çiçekler gibi süsle, Yapraklar gibi tazeleştir, Meyveler gibi tatlandır...

Alıntı

leyla-1

Altın Üye
400 Ya Vedud
200 Ya Muksid
217 Ya Rafiğ
114 Ya Cami Okundu Alah kabul etsin.

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Hasbiyallahu la ilahe illa hu,aleyhi tevekkeltu ve hüve Rabbül arşil azim.

300.....Ya ALLAH
228.....YA CAMİ
300.....YA VEDUD
300.....YA MUĞNİ
100.....YA KUDDÜS
200.....YA MUKSİD
200.....YA FETTAH
200..... YA ZAHİR
100.....SÜBHANALLAHİL AZİM
100.....HASBİYALLAHU VE NİMEL VEKİL

Okudun Allah'ın izni ile.Kardeşlerim bütün bu dualara evlatlarımızıda eklermisiniz?Çünki aile bir bütün,sadece eşler yüzüden sorun olmuyor.Bazen de çocuklar sorun kaynağı olabiliyor.ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE

leyla-1

Altın Üye
Hasbiyallahu la ilahe illa hu,aleyhi tevekkeltu ve hüve Rabbül arşil azim.

300.....Ya ALLAH
228.....YA CAMİ
300.....YA VEDUD
300.....YA MUĞNİ
100.....YA KUDDÜS
200.....YA MUKSİD
200.....YA FETTAH
200..... YA ZAHİR
100.....SÜBHANALLAHİL AZİM
100.....HASBİYALLAHU VE NİMEL VEKİL

Okudun Allah'ın izni ile.Kardeşlerim bütün bu dualara evlatlarımızıda eklermisiniz?Çünki aile bir bütün,sadece eşler yüzüden sorun olmuyor.Bazen de çocuklar sorun kaynağı olabiliyor.ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Baş sayfaya ekledim ama bir bakarsanız eksik varsa düzeltelim inşallah.

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatüh[/COLOR]
1-Subhanallahil Azim...............1000
2-Hasbiyallahu ve ni'mel vekil...1000
3-Ya Allah..............................1000
4-Ya Cami..............................1000
5-Ya Muksid...........................1000
6-Ya Muğni............................1000
7-Ya Zahir.............................1000
8-Ya Vedud...........................1000
9-Ya Kuddüs..........................1000
10-Ya Fettah.........................1000

Kardeşim başa yazdım,kontrol edin demişsiniz ama ben bulamadım.Bilin istedim.Selametle[/COLOR]

leyla-1

Altın Üye
Selamün Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatüh[/COLOR]

Kardeşim başa yazdım,kontrol edin demişsiniz ama ben bulamadım.Bilin istedim.Selametle[/COLOR]

Selam Aleyküm canım ben çocuklarıda ekledim umarım dediğinizi yanlış anlamadım canım dua bölümüne liste yapmıyorum artık içinizden geldiği gibi okuyup öyle okuduklarımızı yazıyoruz Allah bu mübarek günlerin okunan dualar Kur'anlar esmalar,tesbihler, salavatlar yüzü gözü hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Alalh hepimizin yar ve yardımcımız olsun bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi nasip etsin Rabbim kimsenin kurlu yuvasını bozmalarıa fırsat vermesin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
100 adet ya cami
100 adet ya muksid okundu selam ve dua ile

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatüh

Allah'ın izni ile okunmuştur.Rabbim kabul etsin ve evlatlarımızı,yeğenlerimizi,kardeşlerimizi,tüm gençlerimizi,eşlerimizi ve bizi hayırlısıyla doğru yola iletsin.Son nefesimize kadar hak yolunda kalmayı bizlere nasib etsin.Bizlerin çok hamdedenlerden olmamızı nasib eylesin.Evlatlarımızı ve bizleri her türlü kötü huydan ( yalancılık,hırsızlık,gıybet,kıskançlık,riya,kibir...v.b ),her türlü kötü alışkanlıktan ( alkol,kumar,uyuşturucu...)ve her türlü kötü hareketten
( kavga,sinirlilik,küfür,silah,bıçak,dayılık,babalık,terör....v.b )var ise kurtarsın,yok ise sonsuza kadar uzak eylesin inşaALLAH.
Bütün hanelere huzur,mutluluk,dirlik,düzen ve sevgi-saygı bağlarıyla kenetlenmeyi nasib etsin inşaALLAH.
Dönüp sokağa baktığımızda tüm gençlerin;ailesine,vatanına,islama bağlı,hayırlı,salihlerden ve salihalardan olduklarını görme
yi CENAB-I HAK bizlere nasib etsin inşaALLAH.
cÜMLE MÜ'MİNLERE özellikle gençlerimize zihin açiklığı,anlama,kavrama,öğrenme yeteneği nasib etsin.İlim irfanı versin inşaALLAH.

AMİN AMİN AMİN
VE'L HAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN

RABBENA LEKEL HAMD

leyla-1

Altın Üye
Amin Amin Amin
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah razı olsun hepinizden emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
400 Ya Vedud
200 Ya Muksid
217 Ya Rafiğ
114 Ya Cami Okundu Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
400 Ya Vedud
200 Ya Muksid
217 Ya Rafiğ
114 Ya Camiu Okundu Allah kabul etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt