kardelen1711
Kayıtlı Kullanıcı
1000 tane ya Fettah
1000 ya Vedud
selam ve dua ile
1000 ya Vedud
selam ve dua ile
Allah razı olsun senden leylacım bende 500er tane alıyorum ben yeni üye oldum foruma benimde yuvam yıkılmak üzere Allah(c.c)diyenin Allah dostudurSelam Aleyküm kardeşlerim gelir gelmez yine dua isteyeceğim sizlerden bütün yuvalarda huzursuz olan kardeşlerimizin yuvalarında huzur mutluluk dirlik düzen geçim için birde şu anda yuvasında kötü muameleye maruz kalan kardeşimiz ve bu durumda olan kardeşlerimizin bulunduğu sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir sebep nasip etsin Rabbim.
Allah hiç kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozamasına ve hiç bir çocuğun bu ortamda annesiz babasız büyümesine fırsat vermesin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim muhabbet ve iftiraya uğrayan kardeşlerimizin selameti için hep beraber dua edelim kardeşlerim
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah rızası için hideyete ermek(Yuvalarıda huzursuz olan, iftiraya uğrayan yuvaları yıkılmak üzere olan kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan kurulmaları selametlerine çıkmaları iki cihan saadetine nail olmaları için)
Ya Cami..............................10.000
Ya Muksid............................10.000
Ya Muğni..............................10.000
Ya Zahir.............................10.000
Ya Allah.................................10.000
"Sübanallahil Aziym"(Büyük veYüce olan Allah' tesbih ederim)
"HasbiyALLAH'ü ve ni'mel Vekil"(Allah bana Kafiddir. O ne vekil'dir)
Allah razı olsun senden leylacım bende 500er tane alıyorum ben yeni üye oldum foruma benimde yuvam yıkılmak üzere Allah(c.c)diyenin Allah dostudur
1000 tane ya Fettah
1000 ya Vedud
selam ve dua ile
100-ya fettah
100-ya vedüd
100-ya zahir
100-ya cami
100-ya muhsid
100-sübannahil azim
33- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
100-hasbiyallahü ve nimel vekil
500 ya vedud
500 ya Fettah
100-ya fettah
100-ya vedüd
100-ya zahir
100-ya cami
100-ya muhsid
100-sübannahil azim
33- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
33-hasbiyallahü ve nimel vekil
100-ya fettah
100-ya vedüd
100-ya zahir
100-ya cami
100-ya muhsid
100-sübannahil azim
- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
100-hasbiyallahü ve nimel vekil
ya cami 500
ya muksid 500
ya muğni 500
ya zahir 500
ya Allah 500 tane okudum mevlam dualarımızı kabul etsin inşallah
620-ya fettah
1.196-ya vedüd
940-ya zahir
1.470-ya cami
964-ya muhsid
510-sübannahil azim
- la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin okudum allah kabul etsin inşallah
-hasbiyallahü ve nimel vekil