Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bütün Şifa Bekleyen Hastalarımıza Hep Beraber Dua Edelim mi Kardeşlerim?:( (3 Kullanıcı)

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba benim arkadaşımın babası şu an yoğun bakımda inşallah allahım onada acil şifalar verir.
ben 1000 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym
1000 tane ya Şafi
10 tane Yasin aldım allah tüm şifa bekleten hastalara şimdiden acil şifalar dilerim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bilal kardeşimize ve bütün hastalarımıza ALLAH şifa versin .bilal kardeşimiz için 3 tane yasin alıyorum kardeşimle okuyacağım komşularımada söylerim okuyan olursa yazarım.bir taneden fazla okuyabilseydik çok okurduk.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah kardeşimizin ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
benim eşimin amcasıda akciğer kanseri durumu çok kötü onun içinde dua edin ne olur doktorlar üç ay veya 6 ay yaşar demişler.ALLAH bütün hastalarımıza acil şifalar versin bütün hastalarımız için 5.ya şafi alıyorum .250 tanede LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜL AZİM alıyorum okuyunca gene alırım

Allah yar ve yardımcısı olsun derdi hastalığı veren Rabbim Ya Şafi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin Rabbim inşallah.
Canım Rabbim nelere Kadir'dir Onun hazinesinde neler bulunur yeter ki Ol desin.
Ben 3 yaşındaydım erkek kardeşim 6 aylık ablamda 6 yaşında annemde o zaman 26-27 yaşlarındaydı tam hatırlamıyorum ama bildiklerim ve hatırladığım az şeyler yani tüp patladı komşumuzun annemle babamda yanan evin içinde kaldı babam hemen çıkmış ama annem saatlerde ateşin içinde kalmış annem dışarı çıkmak istiyormuş alevlar annemi alıp ateşin içine atıyormuş ama Alalh yardım etmiş nasıl olmuşsa sürünerek dışarı çıkmış çıktığında tanınmayacak haldeymiş hatta teyzem görmüş aman demiş şu delide nerden çıkmşıta yanmış demiş annemde bacı benim demiş teyzem kucağındaki kardeşimi yere atmış bir an şuurunu kaybetmiş annem en kötü yanıktı vücüdunda hiç bir yer kalmamıştı et namına ayaklarıkemik gibi soyulmuş doktorlar asistanlar her gün annemi deneme tahtası gibi işlemler yapıyorlarmış her gün etlerini soyup başka yerlere yapıştırıyrlar herkes ümidi kesmiş o zaman gazetlerde bile yeni gelin öldü ölecek diye haber veriyorlar ben hatrlamıyorum ama:( annem o hastanede tam 1 yıl yattı 1 yılda evde yatmış daha sonra Allah'ın izniyle annem hayata döndü çok şükür başımızda şu anda Rabbim annemi bizler bağışladı annemin her yeri yüzü gözü kolu aykları her yeri o kadar kötü yanmıştı ki çok şükür hiç oralarda iz kalmadı sadece bütün ayakları hariç ondan sonra iki kız kardeşim daha dünyaya geldi inşallah sizinde hastanıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Bir ara yine başka birşey daha anlatırım Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym 100
ya şafi 100
yasin 1
Allah kabul etsin inşallah

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah kardeşimizin ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
merhaba benim arkadaşımın babası şu an yoğun bakımda inşallah allahım onada acil şifalar verir.
ben 1000 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym
1000 tane ya Şafi
10 tane Yasin aldım allah tüm şifa bekleten hastalara şimdiden acil şifalar dilerim.

Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah kardeşimizin babasına ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH RIZASI İÇİN(Bütün hastalarımızın tez zamanda şifaya kavuşmaları içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulmaları selametlerine çıkmaları dualarının kabulu için)
Ya Şafi
leyla..........................5.000
gülseyma....................5.000
eylülll............................100
ayse64........................1.000
kardelen171.................1.000

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym(100.000)

leyla.......................45.700
hanife deniz...............100
allies.........................1.100
d.yıldızı....................900
afakisevda...............1000
yasemin01................1000
Umut_yolcusu............200
DiLaRa_I NuR.............700
kalbiminurlandır.........300
gülseyma.................250
eylülll......................100
ayse64...................1.000
kardelen1711............200

OKUNAN....52.550
kalan........47.450

Küçük Bilal kardeşimiz için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

bismillahirrahmanirrahim...
okunan.....................137
deniz yıldızı..................1
allies...........................1
kardele.........................1
hanife abla.....................1
lale&gül+teyzesi+yengesi...3
Hatice teyze....................1
Bedia abla........................1
kurşun kalem.....................1
edam005...........................1
gülseyma...........................3
eylülll................................1
ayse64.............................10
kardelen1711......................1

Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin
Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası için ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin
[/QUOTE][/QUOTE]

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Şifa bekleyen kardeşlerimiizn için dualarınızı bekliyoruz kardeşim Allah kabul etsin.Bugün bir teyzemizi yoklamaya hastaneye gittik beyin kanaması geçirmiş kendine gelmiş tam kalkamıyor konuşamıyor tam Allah hayırlı şifalar nasip etsin.Allah yar ve yardımcları olsun inşallah.

kardelen1711

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşımın 7 yaşında yiğeni haziran ayından beri hastanede yatıyor.Beyninde kanser tümörü var.Hala yoğun bakımda.Rabbim tüm hastalara acil şifa versin.Dermanını derdinle birlikte versin.
1 yasin aldım.Allah'ın izniyle yarın okurum
1000 ya Şafi
200 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym
selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Arkadaşımın 7 yaşında yiğeni haziran ayından beri hastanede yatıyor.Beyninde kanser tümörü var.Hala yoğun bakımda.Rabbim tüm hastalara acil şifa versin.Dermanını derdinle birlikte versin.
1 yasin aldım.Allah'ın izniyle yarın okurum
1000 ya Şafi
200 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym
selam ve dua ile

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah küçük kardeşimizin ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim Allah kabul etsin:(

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
50 Ya Şafi
80 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym

kardelen1711

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim darda bırakmasın inşallah.Tez zamanda iyilik ihsan eylesin .1 yasini şerif okuyacağım.500 ya şafi
Allah'a emanet olun.selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
50 Ya Şafi
80 La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym

500 tane ya şafi aldım

Rabbim darda bırakmasın inşallah.Tez zamanda iyilik ihsan eylesin .1 yasini şerif okuyacağım.500 ya şafi
Allah'a emanet olun.selam ve dua ile

Amin
Allah razı olsun kardeşimlerim Allah kardeşlerimizin ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH RIZASI İÇİN(Bütün hastalarımızın tez zamanda şifaya kavuşmaları içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulmaları selametlerine çıkmaları dualarının kabulu için)
Ya Şafi
leyla..........................5.000
gülseyma....................5.000
eylülll............................150
ayse64........................1.000
kardelen171.................2.000

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym(100.000)

leyla.......................45.700
hanife deniz...............100
allies.........................1.100
d.yıldızı....................900
afakisevda...............1000
yasemin01................1000
Umut_yolcusu............200
DiLaRa_I NuR.............700
kalbiminurlandır.........300
gülseyma.................250
eylülll......................180
ayse64...................1.000
kardelen1711............200

OKUNAN....52.630
kalan........47.370

Küçük Bilal kardeşimiz için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

bismillahirrahmanirrahim...
okunan.....................137
deniz yıldızı..................1
allies...........................1
kardele.........................1
hanife abla.....................1
lale&gül+teyzesi+yengesi...3
Hatice teyze....................1
Bedia abla........................1
kurşun kalem.....................1
edam005...........................1
gülseyma...........................3
eylülll................................1
ayse64.............................10
kardelen1711......................3

Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin
Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası, kardelen kardeşimizin arkadaşını yeğeni için ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
leyla kardeşim ben aldıklarımı okudum ALLAH KABUL ETSİN canım tez zamanda RABBİM bilal kardeşimize ve bütün hastalara şifalar versin .amcamız bir hafta önce vefat etti.durumu çok kötötüydü zaten.hastanede öldü.

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Dün annemin kanser oldunu ögrendim. Lüften arkadaslar allah rizasi icin annem icinde dua edin. Lütfen cok zor durumdayiz. Cuma günü tekrar ameliyat olacak ne tür bi kanse oldunu belirlemek icin. Lütfen dua edin annem biran önce saglina kavussun diye. Allah bütün hastalara acil sifalar..aminn.. Simdiden allah hepinizden razi olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt