Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bütün Şifa Bekleyen Hastalarımıza Hep Beraber Dua Edelim mi Kardeşlerim?:( (7 Kullanıcı)

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bütün hastalara ve anneme sifa verir insallah. Bende 1000 tane ya safi okudum.. Rabbim kabul eder insallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla kardeşim ben aldıklarımı okudum ALLAH KABUL ETSİN canım tez zamanda RABBİM bilal kardeşimize ve bütün hastalara şifalar versin .amcamız bir hafta önce vefat etti.durumu çok kötötüydü zaten.hastanede öldü.

Amin
Allah razı olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah:( Allah bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Dün annemin kanser oldunu ögrendim. Lüften arkadaslar allah rizasi icin annem icinde dua edin. Lütfen cok zor durumdayiz. Cuma günü tekrar ameliyat olacak ne tür bi kanse oldunu belirlemek icin. Lütfen dua edin annem biran önce saglina kavussun diye. Allah bütün hastalara acil sifalar..aminn.. Simdiden allah hepinizden razi olsun..

Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah annene ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1000 tane ya şafi aldım Allah'a emanet olun

Rabbim bütün hastalara ve anneme sifa verir insallah. Bende 1000 tane ya safi okudum.. Rabbim kabul eder insallah...

Amin
Allah razı olsun kardeşimlerim Allah yakınlarımımızın sevdiklerimize ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH RIZASI İÇİN(Bütün hastalarımızın tez zamanda şifaya kavuşmaları içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulmaları selametlerine çıkmaları dualarının kabulu için)
Ya Şafi
leyla..........................5.000
gülseyma....................5.000
eylülll............................150
ayse64........................1.000
kardelen171.................3.500
gözyaşı.......................1.000

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym(100.000)

leyla.......................45.700
hanife deniz...............100
allies.........................1.100
d.yıldızı....................900
afakisevda...............1000
yasemin01................1000
Umut_yolcusu............200
DiLaRa_I NuR.............700
kalbiminurlandır.........300
gülseyma.................250
eylülll......................180
ayse64...................1.000
kardelen1711............200

OKUNAN....52.630
kalan........47.370

Küçük Bilal kardeşimiz için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

bismillahirrahmanirrahim...
okunan.....................137
deniz yıldızı..................1
allies...........................1
kardele.........................1
hanife abla.....................1
lale&gül+teyzesi+yengesi...3
Hatice teyze....................1
Bedia abla........................1
kurşun kalem.....................1
edam005...........................1
gülseyma...........................3
eylülll................................1
ayse64.............................10
kardelen1711......................4

Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin
Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası, kardelen kardeşimizin arkadaşını yeğeni,gözyaşı kardeşimizin annesi için ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
ben 1000 tane Ya ŞAFİ alıyorum bütün hastalara acil şifalar diliyorum.Bizm hastamız hastaneden çıktı allahın izniyle yavaş yavaş iyileşiyor tüm dua eden etmayen arkadaşlara teşekkür ederim.İnşallah diger hastalarında iyi haberlerini alırız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Şu anda kaza geçiren bir abimiz için dualarınızı bekliyorum kardeşlerim Allah bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben de aldım beni de yazın Rabbim şifa versin inşallah, selam ve dua ile..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ben 1000 tane Ya ŞAFİ alıyorum bütün hastalara acil şifalar diliyorum.Bizm hastamız hastaneden çıktı allahın izniyle yavaş yavaş iyileşiyor tüm dua eden etmayen arkadaşlara teşekkür ederim.İnşallah diger hastalarında iyi haberlerini alırız.

1 yasin aldım 500 ya şafi selam ve dua ile

canım ben de aldım beni de yazın Rabbim şifa versin inşallah, selam ve dua ile..

Amin
Allah razı olsun kardeşimlerim Allah yakınlarımımızın sevdiklerimize ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir.
Allah kardeşimizede tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah:(

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim okudum.tekrar 1000 ya safi aldım allah tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah selam ve dua ile kalın

kardelen1711

Kayıtlı Kullanıcı
200 tane lla havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim
500 ya Şafi aldım Allaha emanet olun

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
1000 ya safi okudum. Rabbim kabul eder insallah. bütün hastalara acil sifalar verir Rabbim insallah...

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM bütün hastaLarımıza aciL şifa versin inşALLAH...
1000 tane Ya şafi aLdm..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim okudum.tekrar 1000 ya safi aldım allah tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah selam ve dua ile kalın

200 tane lla havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim
500 ya Şafi aldım Allaha emanet olun

1000 ya safi okudum. Rabbim kabul eder insallah. bütün hastalara acil sifalar verir Rabbim insallah...

´´GüLiѕтaи´´;1244493' Alıntı:
RABBİM bütün hastaLarımıza aciL şifa versin inşALLAH...
1000 tane Ya şafi aLdm..

Amin
Allah kardeşimizede tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
500 tane Ya Safi okudum. Rabbim insallah kabul eder ve bütün hastalara sifa verir...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH RIZASI İÇİN(Bütün hastalarımızın tez zamanda şifaya kavuşmaları içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulmaları selametlerine çıkmaları dualarının kabulu için)

Ya Şafi
leyla..........................5.000
gülseyma....................5.000
eylülll............................150
ayse64........................2.000
kardelen171.................4.000
gözyaşı.......................2.500
´´GüLiѕтaи...................1.000

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azıym(100.000)

leyla.......................45.700
hanife deniz...............100
allies.........................1.100
d.yıldızı....................900
afakisevda...............1000
yasemin01................1000
Umut_yolcusu............200
DiLaRa_I NuR.............700
kalbiminurlandır.........300
gülseyma.................250
eylülll......................180
ayse64...................1.100
kardelen1711............400

OKUNAN....52.930
kalan........47.070

Küçük Bilal kardeşimiz için Yasin-i Serif baslattik yardımlarınızı bekliyoruz...

bismillahirrahmanirrahim...
okunan.....................137
deniz yıldızı..................1
allies...........................1
kardele.........................1
hanife abla.....................1
lale&gül+teyzesi+yengesi...3
Hatice teyze....................1
Bedia abla........................1
kurşun kalem.....................1
edam005...........................1
gülseyma...........................3
eylülll................................1
ayse64.............................10
kardelen1711......................4

Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin

Bismillahirrahmannirrahim
ALLAH, er-rahmân, er-rahîm, el-melik, el-kuddûs, es-selâm, el-mü'min, el-müheymin, el-azîz, el-cebbâr, el-mütekebbir, el-hâlık, el-bâri', el-musavvir, el-gaffâr, el-kahhâr, el-vehhâb, er-rezzâk, el-fettâh, el-alîm, el-kâbıd, el-bâsıt, el-hâfıd, er-râfi, el-muiz, el-müzill, el-basîr, es-semi', el-hakem, el-adl, el-lâtîf, el-habîr, el-halîm, el-azîm, el-gafûr, eş-şekûr, el-aliyy, el-kebîr, el-hafîz, el-mukît, el-hasîb, el-celîl, el-kerîm, er-rakîb, el-mücîb, el-vâsi', el-hakîm, el-vedûd, el-mecîd, el-bâis, eş-şehîd, el-hakk, el-vekîl, el-kaviyy, el-metîn, el-veliyy, el-hamîd, el-muhsî, el-mübdî, el-muîd, el-muhyî, el-mümît, el-hayy, el-kayyûm, el-vâcid, el-mâcid, el-vâhid, es-samed, el-kâdir, el-muktedir, el-mukaddim, el-muahhir, el-evvel, el-âhir, ez-zâhir, el-bâtın, el-vâli, el-müteâlî, el-berr, et-tevvâb, el-müntakim, el-afüvv, er-raûf, mâlikü'l-mülk, zü'l-celâli ve'l-ikrâm, el-muksit, el-câmi', el-ganiyy, el-muğni, el-mâni', ed-dârr, en-nâfi', en-nûr, el-hâdi, el-bedî', el-bâkî, el-vâris, er-reşîd, es-sabûr.
yüce rabbim güzel isimlerin hürmetine senden tüm hastalarımıza ve Bilal kareşimiz,Hatice,Tuğba Meral abla,Bilal kardeşimiz,Hanife abla, Burcu kardeşimizin annesi, Hülya kardeşimizin ablası, İncinur kardeşimiz, Tuğba kardeşimiz,annem,ablam Nuriye yengem,Adile, Hülya, gülseyma eşinin amcasının oğlu,ayse64 arkadaşının babası, kardelen kardeşimizin arkadaşını yeğeni,gözyaşı kardeşimizin annesi, Ayşe teyze. lale&gül kardeşimizin dayısı için ve bütün hastalarımız ve hastanede yatan şifa bekleyen kardeşlerimiz için şifa derman dileniyoruz.senden başka kimsemiz yok.ellerimizi boş çevirme Rabbim.Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Şu anda kalp krizi geçiren bir amcamız ve bütün hastalarımız için dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim:(

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
1170 tane ya şafi okudum allah acil şifalar versin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt