ablacim simdilik 50 salaten tuncina, 100 ya fettah , 100 hasbinallah .., okudum..
Aminselamun aleyküm ablacım bende hepsinden okurum ...allah yardımcınız olsun inş..duamdasınız...
1 Salaten Tuncina okudum.Diğerlerindende 50 şer okuyacağım inşallah.B)
Amin Amin Aminaleyküm selam leylacım.allah cenne celalehü her daim yardımcımız olsun.hepimizin sıkıntıları çok büyük son zamanlarda.aynı dertten muzdaribim bende hamdolsun.sürekli dua ediyorum rabbim kabul buyurur inşallah.allah rızası için 100 la havle,100 hasbinallah,100 yunus,100 ya fettah ya allah okudum .rabbim kabul buyurup cümlemizi sağlık üzere hayırla feraha kavuştursun kimseye muhtaç etmeden inşallah.banada dualarında yer ver abim için maddi manevi korkunç çıkmazlarda.rabbim hayırlara ferahlara çıkarsın cümlemizi.geçicek inşallah bugünlerde.allah CC büyük.selametle kardeşim
Amin10 tane '' la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym '',
10 tane '' hasinallahu ve nimel vekil ''
10 tane '' la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalim '' okuyorum.. zamanım oldukça alıcam inşallah...
allah tez zamanda sıkıntılarından kuratarır inşallah...
(Öyle canım bu aralar hiç iyi değilim baş ağrılarım yine başladı birde moralim çok bozukleyla abla cok üzüldüm hersey cok güzel giderken neden birden bozuldu?
benimde su arlar hep olumsuzluklar oluyor hayatimda
100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym-
100 hasbinallahu ve nimel vekil-
100 la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn-
1000 Ya Fettah
20 Salaten Tüncina (ezbere bilmedim icin 20 tane aliyorum)
Aminselamün aleyküm ablam..
Rabbimiz hayırlı kapılar açar en kısa zamanda..
bende hepsinden 50 şer tanealıyorum inşallah okuyup tekrar gelirim.
selam ve dua ile