Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BURAYI BİRKEZ OKUYUN (3 Kullanıcı)

volide

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BURAYI BİRKEZ OKUYUN

CAN KARDEŞİM RÜYAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TEFRİCE TAMAMLANMIŞTIR BU YAPILAN DUALAR SENİDE İÇİNE ALMIŞTIR RABBİM RAHMANIN NURUYLA SENİ VE SEVDİKLERİNİ KUŞATSIN KARDEŞİM SAĞOL İLGİ DUYDUĞUN İÇİN.SELAMETLE CEVAP BEKLERİM

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı

volide yazdı:
KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50
EFSUDE............500
I@I...................50
derya...............100
asetin..............644
yenge.86.........100...
ALİYE-ALİYE.....300...........
SECRET...........300
HEDAKS............50............
istikbal...........300........
su misali..........50......
asetin...........800
aliye............800..canım kardeşlerim.yüce allah sizleri.haşırda mezarda sıratta mahşerde inşaallah sıkmayacaktır sizler (hz)peygambere komşu olasınız inşaallah.hergün her gece evinize nur yağsın hayatboyunca dilerim sıkıntılar üzüntüler sizlerden uzak olsun.siz amin deyin..selatı tefrice tamamlanmıştır.rahmet kuşu sizlerin evine yuva yapsın oralardan ayrılmasın..NOT ALİYE_ALİYE.ASETİN..VE DİĞER KARDEŞLERİME.BU RAMAZANIN SİZLERE GÜZEL ŞEYLER GETİRMESİ DİLEĞİYLE .RAHMANA EMANET OLUNUZ.......SELAMETLE

Amin kardeşim,inşallah yapmış oluğun bu güzel dualar Allah cc katında kabul olur.:(:(:(

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Volide allah senden de razı olsun listede adım yok tefsiride tamamlamışsın yinede dualarım senin ve kızın için olsun allaha emanet ol

liseli

Kayıtlı Kullanıcı

bende şimdilik 50 alıyım daha sonra tekrar yazarım

@adalet@

Kayıtlı Kullanıcı

teşekkürr ederim kardeşim.bizim ağız alışkanlığı yaptığımız fakat asıl manasıyla söylemek istemediğimiz bazı sözler oluyor işte.inşallah bırakıcam bende bu alışkanlığı Allah razı olsun uyarıda bulunduğun için ve tekrar geçmiş olsun RABBİM hayırlı şifalar versin:)

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ŞİFA VERSİN 5 TANE OKUNDU

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

volide yazdı:
SELAMUNALEYKUM VOLIDE KARDESIM
TABIKI BURADA HEPIMIZ KARDESIZ COK HASSAS OLDUGUNUZ ICIN OLSA GEREK SITEMINIZ. SIZINDE BILDIGI GIBI FORUMLAR HER YENI ACILAN FORUMLA BIR ALTA DUSUYOR .FORMA OLAN AZ TALEP ILGISZILIKTEN DEGILDE DENK GELINMEDIGI ICINDIR.HERKESIN SITEMIZE GIRIS ZAMANI AYNI OLMUYOR.YOKSA BURADA MILYONLARCA SELATI TEFRICIYE OKUNDU.NE ZMANA KADAR OKUNACAKSA YAZARSANIZ BITIRIRIZ INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...

BENİM CANIM KARDEŞİM İÇİM ACIDIĞINDAN DOLAYI BÖYLE BİR YAZI YAZMIŞ OLDUM İNANIN BEN KENDİ YAZIMA ÜZÜLDÜM SENDEN VE TÜM KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM...CUMARTESİ GÜNÜ ..SABAH SAAT.. 11.30 ..KADAR .İLGİ DUYDUĞUNUZ İÇİN SİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM..RAHMANIN NURU SENİDE KUŞATSIN ..EVİNDE HUZUR MUHABBET BEREKET OLSUN. EVİNE NUR KALBİNE NUR YAĞSIN CANIM KARDEİŞM..SELAMETLE KAL

SELAMUNALEYKUM
AKISNI DUUSNMEMISTIM ZATEN ICINIZ RAHAT OLSUN HAKKIMIZDA SONUNA KADAR HELAL OLSUN.RABBIM TEZ VAKITTE SIFASINI VERSIN INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...

A

Arzu_76

Selamün aleyküm sevgili kardeşim

Almış olduğum 50 tane tefriciye yi tamamladım.

Rabbim dileğini kabul etsin.

Dua ile

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Volide allah senden de razı olsun listede adım yok yeni üye oldum yetişemedim tefsiride tamamlamışsın yinede dualarım senin ve kızın için olsun allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt