Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BURAYI BİRKEZ OKUYUN (2 Kullanıcı)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BURAYI BİRKEZ OKUYUN

volide yazdı:
FORMA KIZIMIN HASTA OLDUĞUNU VE SİZ KARDEŞLERİMİZDEN SALATI TEFRİCE OKUNMASI İÇİN RİCADA BULUNDUM NE YAZIKKİ HİÇ BİR KARDEŞİMİZ FORMA ŞU KADAR OKURUZ DİYE YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMADI BU MUDUR KARDEŞLİK BU MUDUR DİN KARDEŞLİĞİ ÇÜNKİ İÇİM YANIYOR SİZ NEDEN İLGİSİZ KALDINIZ.ANLAMIYORUM. KONUŞURKEN MANGALDA KÜL BIRAKMIYOSUNUZ. CİDDİYE GELDİMİ YOKSUNUZ SİZCE DOĞRUMU..FORMA BAKARSANIZ KAÇ KEZ BAŞA ALDIM YİNEDE KİMSE İLGİLENMEDİ ..BU MUDUR BİZLERİN BU SİTEDE BULUNMASI BOL KESEDEN ATMAK KOLAYDA .İCRAAT YOK....İSTEYEN OKUSUN İSTEMEYEN OKUMASIN...SİZLERE SİTEM EDİYORUM . BUDA BENİM HAKKIM KARDEŞSEK BU SİTEMİ YAPIYORUM....SELAMETLE KALIN

SELAMUNALEYKUM VOLIDE KARDESIM
TABIKI BURADA HEPIMIZ KARDESIZ COK HASSAS OLDUGUNUZ ICIN OLSA GEREK SITEMINIZ. SIZINDE BILDIGI GIBI FORUMLAR HER YENI ACILAN FORUMLA BIR ALTA DUSUYOR .FORMA OLAN AZ TALEP ILGISZILIKTEN DEGILDE DENK GELINMEDIGI ICINDIR.HERKESIN SITEMIE GIRIS ZAMANI AYNI OLMUYOR NE ZMANA KADAR OKUNACAKSA YAZARSANIZ BITIRIRIZ INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...

volide

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim.çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bende yeni okudum formunuzu.inşallah diğer arkadaşlar da farkederler.benimde başımda iki yaramaz tatlı bela var fazlasını okumak isterim fakat söz veripte yapmamak olmaz ben 100 tane okuyayım fazlasını okursam gene sizi bilgilendireyim olurmu.

ADALET KARDEŞİM.. BURADAKİ YANLIŞ İFADE ..TATLI BELA İFADESİ BU ÇOK KÖTÜ BİR KELİME OLDUĞU İÇİN ONU ÇIKARDIM.YANİ:(BELA) ŞİMDİ BENİ ANLAMIŞINIZDIR HAKKINI HELAL ET CAN KARDEŞİMM.......CEVABINI BEKLERİM

volide

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM VOLIDE KARDESIM
TABIKI BURADA HEPIMIZ KARDESIZ COK HASSAS OLDUGUNUZ ICIN OLSA GEREK SITEMINIZ. SIZINDE BILDIGI GIBI FORUMLAR HER YENI ACILAN FORUMLA BIR ALTA DUSUYOR .FORMA OLAN AZ TALEP ILGISZILIKTEN DEGILDE DENK GELINMEDIGI ICINDIR.HERKESIN SITEMIZE GIRIS ZAMANI AYNI OLMUYOR.YOKSA BURADA MILYONLARCA SELATI TEFRICIYE OKUNDU.NE ZMANA KADAR OKUNACAKSA YAZARSANIZ BITIRIRIZ INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...

BENİM CANIM KARDEŞİM İÇİM ACIDIĞINDAN DOLAYI BÖYLE BİR YAZI YAZMIŞ OLDUM İNANIN BEN KENDİ YAZIMA ÜZÜLDÜM SENDEN VE TÜM KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM...CUMARTESİ GÜNÜ ..SABAH SAAT.. 11.30 ..KADAR .İLGİ DUYDUĞUNUZ İÇİN SİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM..RAHMANIN NURU SENİDE KUŞATSIN ..EVİNDE HUZUR MUHABBET BEREKET OLSUN. EVİNE NUR KALBİNE NUR YAĞSIN CANIM KARDEİŞM..SELAMETLE KAL

volide

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM
DERDI VEREN YARADANIM DERMANINIDA VERECEKTIR.UMITSIZLIGE KAPILMAYIN ALLAHIN IZNI ILE OKURUZ.NE ZAMANA KADAR OKUNACAK? ZAMANI BEŞIRTIRSENIZ COK SEVINIRIM. BENDE 500 ADET ALAYIM
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.SELAM VE DUA ILE....

BENİM CAN KARDEŞLERİM SİZLERİN KALBİ O KADAR GÜZELKİ O KALPLERDEN GÜL KOKULARI ÇIKIYOR BUDA SİZİN YÜREĞİNİZİN GÜZELLİĞİ..ALLAHA EMANET OLUNUZ

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50
EFSUDE............500

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KALAN TEFRİCE SAYISI ...2690 YARDIMLAŞIN KARDEŞLERİM

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. volide kardeş bende 50 adet aldım ama sen de onu görmemişsin listeye almamışsın ...

volide

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. volide kardeş bende 50 adet aldım ama sen de onu görmemişsin listeye almamışsın ...
--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: l@l Düzenleme Tarihi: 06-09-2007 11:54

BENİM CAN KARDEŞİM ALLAHRAZI OLSUN..ŞİMDİ GÖRDÜM HAKKINI HELAL ET..ALLAHIN NURU SENİ KUŞATSIN EVİNDE HUZUR MUHABBET BEREKET OLSUN.. RAHMANIN NURU EVİNE VE KALBİNE DOLSUN..SELAMETLE KAL

volide

Kayıtlı Kullanıcı

AZİZ KARDEŞLERKURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50
EFSUDE............500
I@I...................50İM ...2644 ADET KALDI NE OLUR BUNLARI PAYLAŞALIM ...SALATI TEFRİCİYE

volide

Kayıtlı Kullanıcı

CAN KARDEŞLERİM NE OLURSUNUZ YARDIM EDİN ..2644 SALATI TEFRİCİYE KALDI ALLAH RIZASI İÇİN PAYLAŞIN....SELAMETLE

asetin

Kayıtlı Kullanıcı

Selamın aleyküm kardeş 644 adet aldım haberiniz olsun.Allahım bütün müslüman din kardeşlerimize şifalar nasib eylesin.
Allaha emanet olun.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM RABBİM YAVRUNUZA ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN İNŞALLAH 100 ADET BEN ALIYORUM RABBİM KABUL EYLESİN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ ALLAH'IN İZNİYLE 100 ADET DE YENGEM OKUYACAK LİSTEYE EKLERSİNİZ İNŞALAH BİRAN EVVEL TAMAMLARIZ.

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50
EFSUDE............500
I@I...................50
derya...............100
asetin..............644
yenge.86.........100...

volide

Kayıtlı Kullanıcı

Selamın aleyküm kardeş 644 adet aldım haberiniz olsun.Allahım bütün müslüman din kardeşlerimize şifalar nasib eylesin.
Allaha emanet olun.

allahın selamı üzerine olsun kardeşim buna amin demek düşer..allah yolunu açık etsin

volide

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ ALLAH'IN İZNİYLE 100 ADET DE YENGEM OKUYACAK LİSTEYE EKLERSİNİZ İNŞALAH BİRAN EVVEL TAMAMLARIZ.

canım kardeşim sizler ne güzel kardeşimsiniz allahın nuru bütün ailenizi kusatsın kalbiniz nur eviniz nur dolsun..allah razı olsun ..selametle

volide

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM KARDEŞLERİM .1800.ADET SALATI TEFRİCİYE KALDI BİRLİK OLUN BİTİRELİM İNŞAALLAH...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

volide

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm
300 tanesini alabilirim. Allah kabul etsin.selametle

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN.KALBİNİZ NUR EVİNİZ NURLA DOLSUN KARDEŞİM.SELAMETLE KALIN

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50
EFSUDE............500
I@I...................50
derya...............100
asetin..............644
yenge.86.........100...
ALİYE-ALİYE.....300........... KALAN.1500 .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt