Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BURAYI BİRKEZ OKUYUN (2 Kullanıcı)

volide

Kayıtlı Kullanıcı
FORMA KIZIMIN HASTA OLDUĞUNU VE SİZ KARDEŞLERİMİZDEN SALATI TEFRİCE OKUNMASI İÇİN RİCADA BULUNDUM NE YAZIKKİ HİÇ BİR KARDEŞİMİZ FORMA ŞU KADAR OKURUZ DİYE YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMADI BU MUDUR KARDEŞLİK BU MUDUR DİN KARDEŞLİĞİ ÇÜNKİ İÇİM YANIYOR SİZ NEDEN İLGİSİZ KALDINIZ.ANLAMIYORUM. KONUŞURKEN MANGALDA KÜL BIRAKMIYOSUNUZ. CİDDİYE GELDİMİ YOKSUNUZ SİZCE DOĞRUMU..FORMA BAKARSANIZ KAÇ KEZ BAŞA ALDIM YİNEDE KİMSE İLGİLENMEDİ ..BU MUDUR BİZLERİN BU SİTEDE BULUNMASI BOL KESEDEN ATMAK KOLAYDA .İCRAAT YOK....İSTEYEN OKUSUN İSTEMEYEN OKUMASIN...SİZLERE SİTEM EDİYORUM . BUDA BENİM HAKKIM KARDEŞSEK BU SİTEMİ YAPIYORUM....SELAMETLE KALIN

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BURAYI BİRKEZ OKUYUN

SİZİN BU FORMUNUZU BEN İLK KEZ GÖRÜYORUM VE BENCE DİĞER ARKADAŞLARIMIZ DA GÖRMEMİŞ OLABİLİR.KABUL EDERSENİZ BEN 200 TANE ALICAM.SELAMETLE

volide

Kayıtlı Kullanıcı

SİZİN BU FORMUNUZU BEN İLK KEZ GÖRÜYORUM VE BENCE DİĞER ARKADAŞLARIMIZ DA GÖRMEMİŞ OLABİLİR.KABUL EDERSENİZ BEN 200 TANE ALICAM.SELAMETLE

CANIM KARDEŞİM NEDEN KABUL ETMEYİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN EVİNE VE KALBİNE NUR YAĞSIN..SELAMETLE KAL......200

volide

Kayıtlı Kullanıcı

FEVZİ SULTANSU....200

ecemkysr

Kayıtlı Kullanıcı

ben şidilik 100 alayım bitince tekrar yazarım:(:(:(

@adalet@

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim.çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bende yeni okudum formunuzu.inşallah diğer arkadaşlar da farkederler.benimde başımda iki yaramaz tatlı bela var fazlasını okumak isterim fakat söz veripte yapmamak olmaz ben 100 tane okuyayım fazlasını okursam gene sizi bilgilendireyim olurmu.B)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ,

arkadaşım bende görmemişim ... kusura bakma ...

250 adet aldım cumartesi sabahı biter inşallah ...

geçmiş olsun ... allaha emanet olun ...

A

Arzu_76

Selamün aleyküm volide kardeşim bende ilk defa okuyorum sizin yazınızı. Mümkün mertebe konu geçtikçe tekrar hatırlatma mesajı yollarsanız burdaki kardeşlerimde bende dahil olmak üzere size destek oluruz. Lütfen bu yüzden biz kardeşlerinden küsme hakkını helal et.

Canım şu an bir başkası için de okuyorum 0 yüzden 50 tane alayım.

Rabbim nasip ederse sonra daha fazla alırım.

Dua ile

volide

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim.çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin bende yeni okudum formunuzu.inşallah diğer arkadaşlar da farkederler.benimde başımda iki yaramaz tatlı var fazlasını okumak isterim fakat söz veripte yapmamak olmaz ben 100 tane okuyayım fazlasını okursam gene sizi bilgilendireyim olurmu.

ADALET KARDEŞİM RAHMANIN NURU SENİDE KUŞATSIN ..SİZİN YAZINIZDAN BİR SATIR ÇIKARDIM ONU BİR DAHA KULLANMAYIN..ONLAR YARAMAZ TATLILAR...EVİNDE HUZUR MUHABBET BEREKET DİLERİM EVİN VE KALBİN NURLA DOLSUN.....ADALET..100..SELAMETLE

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. belli bir müddeti var mı acaba ona göre alalım inşaallah, ben şimdilik 50 adet alayım ALLAH(c.c.) izniyle ...

volide

Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj Tarihi 06-09-2007 10:52

selamun aleyküm ,

arkadaşım bende görmemişim ... kusura bakma ...

250 adet aldım cumartesi sabahı biter inşallah ...KOSKUN KARDEŞİM...250 ..ALLAH RAZI OLSUN..RAHMANIN NURU SENİDE KUŞATSIN

geçmiş olsun ... allaha emanet olun ...

volide

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm volide kardeşim bende ilk defa okuyorum sizin yazınızı. Mümkün mertebe konu geçtikçe tekrar hatırlatma mesajı yollarsanız burdaki kardeşlerimde bende dahil olmak üzere size destek oluruz. Lütfen bu yüzden biz kardeşlerinden küsme hakkını helal et.

Dua ile.......ALLAH RAZI OLSUN RAHMANIN NURU SENİDE KUŞATSIN....50...

A

Arzu_76

Amin cümlemizi kuşatsın canım kardeşim

volide

Kayıtlı Kullanıcı

Dua ile....SANA HAKKIM VARSA DÜNYA KADAR HELAL OLSUN KARDEŞİM......

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50

muhaverat

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm arkadaşlar bende yeni okudum ALLAH acil şifalar versin şimdilik 50 alıyorum ALLAHa EMANET OLUN RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ... hayırlı günler...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Efendimiz'in(sav) Şifa Duası​

--------------------------------------------------------------------------------

Hz. Ali (radıyallahu anh) rivayet ediyor.

Resulullah (aleyhissalatü vesselam) bir hastaya geldiği veya kendisine bir hasta getirildiği zaman şu duayı okurdu: ''Ey insanların Rabbi, acıyı gider, şifa ver, sen Şâfîsin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Senden hiçbir hastalığı hariç tutmayan şifa istiyoruz.''

(Tirmizi, Daavat 122, (3560)​

Dua edicem inşallah..Yanlız bana kalsın..Hayırlı günler.. B)

@adalet@

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim merak ettim de sormadan da geçemiycem.yaramaz tatlılar dememi neden uygun bulmadınız.benim zaman zaman kullandığım bir sözdür bu
:)

volide

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm arkadaşlar bende yeni okudum ALLAH acil şifalar versin şimdilik 50 alıyorum ALLAHa EMANET OLUN RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ... hayırlı günler...

DİLERİM MEVLADAN DİLEĞİN OLSUN RAHMANIN NURU EVİNE VE KALBİNE DOLSUN EVİNDE HUZUR MUHABBET BEREKET SAĞLIK OLSUN CAN KARDEŞİM...SĞOL

volide

Kayıtlı Kullanıcı

KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt