nice mutlu yıllara inşallah sağlıklı sevdiklerinle mutlu ve huzurlu..yeni yaşın hayırlı olur inşallah..
saol canım allah razı olsun inşallah canım inşallah
nice mutlu yıllara inşallah sağlıklı sevdiklerinle mutlu ve huzurlu..yeni yaşın hayırlı olur inşallah..
doğum günün kutlu olsun; RAHMAN hayırlı ömür nasib eylesin kardeşim
selamün aleyküm kardeşim
doğum günün mübarek olsun
Rabbim nice mutlu ve uzun yıllar nasip eylesin
rabbim hayırlı sağlıklı huzur dolu bir ömür nasip etsin
doğum günün kutlu ols,n RABBİM sağlıklı,huzurlu,hayırlı bir hayat yaşamayı nasip etsin inşaallah....
sağol canım allah razı olsundoğum günün kutlu olsun güzel kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun ömrün boyunca hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olursun inşaALLAH(AMİNNNN)
doğum gününüz kutlu olsn daha nice güzel senelere İnsallah =)
canım birtanem iyiki doğmuşsun ve iyiki senin gibi melek kalpli bir kardeşim oldu burada.seni gerçekten çok seviyorum ne olur kusura bakma msn giremiyorum sıkıntılar yüzünden.bunalmışım felan şimdi daha iyiyim ama.iş arıyorum görüşmeler kurslar derken elimi eteğimi çektim.ama hep aklımdasın geçen hastenede birisine seni anlattıım.atlattığın zorlukları ve senin o güzel yüreğinle yaptığın mücadeleni.her zaman aklımdasın bunu asla ama asla unutma.sen benim başarı örneklerimden birisin canım.iyiki ve iyiki doğdun.ALLAHA emanet o
doğum gününüz kutlu olsun selam ve dua ile.
selamün layküm ablam nerelerdesin sen ya özledim walla allah razı olsun ablam bende seni çok sewiyorum iyiki varsın sende benim hep aklımdasın ablacım resimlerine baktım çok tatlı çıkmışsın hatta not yazdım okumadın sanırım ewet ablacım çok zor günler yaşadım ama bitti çok şükür inşallah bu sınavı hakkıyla verebilmişimdir rabbim kimseye dert verip dermen aratmasın inşallah saol ablam benim çok mutlu oldum msjını görünce öpt senii kocaman allah a emanet ol