Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Bu zulüm bitene kadar" (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin...

Ente Mevlana fensurna alel gavmil kafirin

herşeye Kadir Sen'sin

Sen herşeyi en iyi bilensin

Sen Rahman'sın Rahim c.c. olansın

Sen Es Sabur'sun c.c.

Sen HERŞEYE Şahitsin

Sana sığındık....

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
ocuk6eq7.jpg

Biri kadimeden kan pıhtısı
Korku cellâdı öteki
Bir diğeri dev aynası
Bunların ortasından güpegündüz çocuk cesetleri yağarken
Bebek vücutlar yırtılırken parça parça
Sonra yan yana dizilirken eksilmiş küçücük bedenler
Benim hiçbir sözüm yokmuş meğer
Pazularım erimiş
Kaburgalarım sökülmüş
Vicdanım ezik bir böceğe dönmüş

Ferman Karaçam

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
hznmsnyetisyi7.jpg

Ne yakilir ne gömülür gercekler
Düs görürken kursunlandi bebekler
Kundaklasin gül kokulu melekler

Dünya utanmayi bilirmi sandin

berat05

Yönetici
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin...

Ente Mevlana fensurna alel gavmil kafirin

Sana sığındık....

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
EYY İSRAİLLLL
Bütün meleklerin, yaratılmışların ve her yaratılmışın rabbi olan yüce ALLAH'ın
laneti senin üzerine olsun ve sonunda İNŞAALLAH Cehennemin dibini bulursun AMiN.

Yüce ALLAH cehennemde senin azabını kat, kat arttırsın
ve seni, senin gibileri destekleyenleri sonsuza kadar o korkunç alevli Cehennemde tutsun AMİN.

Yarabbi onları en kısa zamanda yeryüzünde de cezalandır
bütün güçlerini bitir, her türlü soylarını kurut ve yeryüzünde de onlara azap üstüne azap ver AMİN.

SiZ ZALiMLER...

Y l K I L I N
Y A K I L I N
YOK OLUN..! AMİN.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
109.gif

Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla

l.De ki: "Ey kafirler."

2."Ben sizin taptıklarınıza tapmam."

3."Benim taptığıma siz tapacak değilsiniz."

4."Ben de sizin taptıklarınıza tapacak değilim."

5."Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz."

6. "Sizin dininiz size, benim dinim bana.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ya âlemlerin Rabb'i olan Allah'ım, ellerimizi avuçlarımızı açtık sana yalvarıyoruz dua ediyoruz Yarab, dualarımızı kabul eyle, anasız babasız kalan yetim yavrulara sen sahip çık, onları koru Allah'ım. Masum savunmasız kundaktaki bebekleri şehit eden, eline silah alamayı bilmeyen, hayatında silah sesi duymamış o masum yavrularımızı şehit eden cani, katil İsrail devletini ve ordusunu maff-ı perişan eyle, yaptıkları zülümleri başlarına yık Yarabbi. Filistin'e arkasını dönen ARAP ülkelerine hidayet nasip eyle yarabbi. Amin...

berat05

Yönetici
109.gif

berat05

Yönetici
Ya âlemlerin Rabb'i olan Allah'ım, ellerimizi avuçlarımızı açtık sana yalvarıyoruz dua ediyoruz Yarab, dualarımızı kabul eyle, anasız babasız kalan yetim yavrulara sen sahip çık, onları koru Allah'ım. Masum savunmasız kundaktaki bebekleri şehit eden, eline silah alamayı bilmeyen, hayatında silah sesi duymamış o masum yavrularımızı şehit eden cani, katil İsrail devletini ve ordusunu maff-ı perişan eyle, yaptıkları zülümleri başlarına yık Yarabbi. Filistin'e arkasını dönen ARAP ülkelerine hidayet nasip eyle yarabbi. Amin...

amin amin aminnnn

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
İsraili kahret Rabbim perişan et onları,sen Filistinli kardeşlerimizin zaferini bize tatdır rabbim.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Dilerimki Rabbimden İsraili kahru perişan etsin Pilanlarını başına yıksın.Filitinli kardeşlerimiz er yada geç zaferi tadacaklardır

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
قَضَيْنَا إِلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا

Kitapta İsrailoğullarına şu hükmü verdik: «Muhakkak siz yer (yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve oldukça 'kibirli bir yükselişle' muhakkak 'kibirlenip-yükseleceksiniz'.

İsra Suresi-4

İyilik ederseniz, yaptığınız iyilik kendinizedir. Kötülük yaparsanız o da kendinizedir. Yeryüzünde çıkardığınız ikinci bozgunculuğun cezalandırma vakti gelince sizi, yüzlerinizden keder dökülür hale getirsinler, daha önce girdikleri gibi Mescid-i Aksa´ya girsinler ve ellerine geçirdikleri yeri yıksınlar diye, düşmanlarınızı üzerinize salıvereceğiz.

İsra Suresi-7

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Allahım (c.c.) sen bütün müslümanları koru.gözü yaşlı annelerimize,babalarımıza,sabır,filistin li kardeşlerimize dayanma gücü ver yarabbi.sana havale ediyoruz,kendi gazabın ile cezalandır allahım..

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Rabbim bizler orada değiliz Sen filistin halkına yardım et onlara güç kuvvet sabır ver. Kahret düşmanlarını sen 'kahhar'sın sen herşeye kadirsin.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
gazze-cocuk3.jpg

selamun aleykum.allah razı olsun inşallah.zulüm ambargo kalkmadığı için sürmekte.rabbim yar ve yardımcıları olsun.selam ve dua ile kalın

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
olucocuklar.jpg

"Kim bir kötülük görürse,onu eliyle;gücü yetmezse,diliyle düzeltsin Buna da gücü yetmezse, kalbiyle buğz etsin Bu imanın en zayıfıdır'' İyi bildiğimiz bu hadiste, kalben buğz etmek "iman" sıfatıyla vurgulanıyor Bir şey "iman" olarak nitelenmişse, zayıf da olsa önemlidir, az da olsa, çoktur Başka her işi anlamlı kılan ancak imandır; eylemin arkasında iman yoksa, anlamını kaybeder, sahteleşir, küçülür, zayıflar Zayıf da olsa o "iman"ımız yoksa, kalbimizdeki buğzu kaybetmişsek, dilimizle yapacağımız itirazı da, elimizle yapacağımız karşı koyuşu da zayıflatırız, hepten yitiririz Allah adına olan o buğz/zulme nefret yerinde değilse, dilimizin ettikleri de, elimizin ettikleri de boşa çıkar İşte bu yüzden, elimizden ve dilimizden bir şeyin gelmediği durumlarda, kalbimizden gelen o buğz direncini imanımız adına canlı tutmalıyız Elimizi de dilimizi de kalbimizin direnişine sunmalıyız

kalbimizde zalimlere karşı buğzumuzu kaybedersek, dilimizle yapacağımız bir şey kalmaz, duayı unuturuz diliyle yapacağımızı unuttuğumuzda ise elimizle yapacak bir şeyimiz kalmaz, ellerimiz boşa çıkar elimizle bir şey yapamadığımızda, dilimizle de bir şey yapamadığımızda, kötülüğe karşı kalbimizdeki nefreti diri tutamıyorsak, imanın en zayıf halini kaybetmiş oluruz kalbinin direnişini kaybedenler, ellerindekileri de dillerindekileri de kaybederler kalbin direnişi için bakalım bu resme ve ne yazık ki bunun gibi nicelerine bir daha, bir daha, bir daha kalbimizde zalime nefretimiz, zulme kinimiz, imanımızın parçasıdır; imandandır dillerimiz boşa konuşuyorsa, ellerimiz boş yere yoruluyorsa, o imanı yitirdiğimizdendir yitirmeyelim, nefrete devam edelim, Allah için buğzumuzu diri tutalım
senai demirci

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt