Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Bu zulüm bitene kadar" (1 Kullanıcı)

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz, bizi zâlimler topluluğuyla birlikte kılma/sayma!” (A’raf 40, 150)
“Rabbimiz, bizi bu zulmedenler topluluğuna dâhil etme!” (Mü’minun 94) Âmîn!

amin..amin..amin..

berat05

Yönetici
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin...

Ente Mevlana fensurna alel gavmil kafirin

herşeye Kadir Sen'sin

Sen herşeyi en iyi bilensin

Sen Rahman'sın Rahim c.c. olansın

Sen Es Sabur'sun c.c.

Sen HERŞEYE Şahitsin

Sana sığındık....

GEVHER

Yönetici
"Göklerin ve yerin orduları ALLAH ' ındır .
ALLAH mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir"

( Fetih Suresi - 7 )

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Müslümanların '' Küfr'' ve '' Kafir '' ile mücadelesi kıyamet gününe kadar devam edecek.

Yapılanları unutmamak gerekir.
Dün Çeçenistan , Irak, Afganistan ...
Bugün Filistin , İran...
Yarın da sıra Türkiye'ye mi gelecek ?

Artık BİR olma zamanı.
BİRLİK olup ALLAH yoluna mücadele etme zamanı.
Şimdi İLİM ile CİHAD etme zamanı.

Allah celle celalüh razı olsun.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Müslümanların '' Küfr'' ve '' Kafir '' ile mücadelesi kıyamet gününe kadar devam edecek.

Bugün Filistin , İran...

Artık BİR olma zamanı.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
olsun be aldırma yaradan yârdır

sanma ki zalimin ettiği kâr’dır

mazlumun ahı indirir şahı

her şeyin bir vakti vardır!!!

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
olsun be aldırma yaradan yârdır

sanma ki zalimin ettiği kâr’dır

mazlumun ahı indirir şahı

her şeyin bir vakti vardır!!!

GEVHER

Yönetici
Büyük katliamın 61. yıldönümü : NEKBE

14 Mayıs , İsrailin , Vadedilen topraklara kanla , savaşla , katliamla sahip olmasının yıldönümü...

Unutmayalım ve unutturmayalım...

GEVHER

Yönetici
http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/80909-buyuk-felaketin-61-yildonumu-nekbe.html

Bugün Filistin , İran...

Artık BİR olma zamanı.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Bu Zülüm Bitene Kadar”

Bismillahirrahmanirrahim

"Göklerin ve yerin orduları ALLAH'ındır ALLAH mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir" (Fetih Suresi 7)

Yıllardır türlü zülümlere, hakaretlere, insanlık dışı uygulamalara maruz kalan Filistin halkı özgürlüğünü kazanana kadar

Kudüs, Filistinli Müslümanların olana kadar

Filistin halkına bu zülmü yapanlar kendi kanlarında boğulana kadar

Gözyaşı dinene kadar

Babası gözlerinin önünde şehit edilen çocuk geceleri rahat uyuyabilene kadar

Bu zülmü yapanlara, bunların hesabı sorulana kadar

Mescid-i Aksa'ya zalimlerden izin almaya gerek duymadan girileceği güne kadar

Filistin'de kardeş kavgası çıkartanların, kaos üretenlerin gözleri yuvasından çıkana kadar

Döktükleri müslüman kanlarıyla beslenen zalimlerin mideleri Filistinli çocukların atıkları taşlar ile dolana kadar

Önünde ağladıkları duvar üzerlerine yıkılacağı güne kadar

Rabbim'mizin vaad ettiği Fetih gelene kadar

"Rabbimizin bize vaad ettiği gün bugün,Elhamdülillah" diyeceğimiz güne kadar

1000 tane değil

5000 tane değil

10000 tane değil

Elimizden geldiğince, her akşam, bunu yapamazsak haftada bir, ayda bir Fetih Sure'sini anlamıyla tefekkür ederek okuyacağız,dualarımıza ekleyerek

Bu zülüm bitene kadar…

ALLAH (cc) bizleri muvaffak eylesin okuyan okumayan herkesten Razı Olsun

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Filistinde, Cecenistanda, ve dunyanin her neresinde zulum goren musluman kardesimiz varsa Yuce ALLAH(cc) onlarin yar ve yardimcilari olsun. Allah(cc) bu zulmu sona erdirsin.

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm VAKTİLEYL kardeşimiz...

Bir süredir sizi forumda göremiyoruz.İnşaAllah yokluğunuz hayırlı ve güzel bir nedenden dolayıdır.
Güzel ve faydalı paylaşımlarınızla tekrar aramızda olmanızı bekliyoruz.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
selamünaleyküm VAKTİLEYL kardeşimiz...

Bir süredir sizi forumda göremiyoruz.İnşaAllah yokluğunuz hayırlı ve güzel bir nedenden dolayıdır.
Güzel ve faydalı paylaşımlarınızla tekrar aramızda olmanızı bekliyoruz.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

aleyküm selam kardeşim

içimden gelmediği için diyebilirim:))

ilgi alakanızdan dolayı teşekkür ederim kardeşim hayırla huzurla kalın

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
att00553pz7.gif

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.
Okuyacağız kardeşim inşaallah okuyacağız.
Rabbım nusretler versin inşaallah.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ben FİLİSTİNLİ Çocuk!

Ben,gözü yaşlı, ağzına kilit vurmuş gibi suskun, kalbinin sevgi dolu atışları elinden alınmaya çalışılan Filistinli çocuk. Ben, koskoca adamların bile yüklenemediği imanı yüreğinin baş köşesine oturtmuş, yüreğinin çocukluğunu, saflını bırakmamış olan, içi hala sevgi dolu Filistinli çocuk! Her şeyi,annesi,babası,kundaktaki kardeşi,hayalleri,umutları elinden alınan ama imanını almaya kimsenin gücü yetmeyen Filistinli çocuk!Evet imanını almaya kimsenin gücü yetmeyen Filistinli çocuk! İmanı almaya kimsenin gücü yetmezdi çünkü o annem-babamdan bana kalan tek varlıktı.O öyle bir varlıktı ki görülmeyen,onsuz olunamayan ve eğer o varsa başka hiçbir şeye gerek olmayan bir varlıktı…
Rabbime şükürler olsun ki o imanım sayesinde kalbim hala yerinde, yüreğim hala sevgiyle atıyor.Çocukken tanklardaki o amcaları(!) kötü olmaya yakıştıramayan,gerçekten iyi olduklarını düşünen ben gibiyim hala.
Babasına; “ Baba bu ellerinde silah olan amcalar kötü değiller değil mi? Onlar kimsenin canını acıtmak istemezler, onlar yalnızca oyun oynayıp,eğlenmek istiyorlar. Eğlenmek herkesin hakkı tabi.baba biliyor musun?geçen gün arkadaşlar taş toplamış amcalara atacaklardı,arkalarında saklıyorlardı taşı ama ben çok üzüldüm. O taş bi amcaya değse canı kim bilir ne kadar acır?Ben kimseye taş filan atmayı sevmiyorum,istemiyorum. Hem sen söylemiştin ya Yüce RABBİMİZ de zaten kimsenin canını acıtmamızı istemez , demiştin…
Bir de baba o amcalar elindeki silaha basınca karşıdakiler gerçekten ölmüyolar değil mi,kanlar da gerçek olamaz. Çünkü o amcalar bu kadar kötü oyunları sevmezler hem zaten gerçekten zarar verirse oyun olmaz. O amcalar kötü değil baba, OLAMAZLAR… herkes kötü diyor ama ben inanmıyorum baba çünkü sen bana ALLAH’ın bütün insanları iyi olarak yarattığını, insanların masum olarak doğduklarını öğretmiştin.Hem sen ve annem çok iyiydiniz, siz nasıl iyiyseniz onlar da iyilerdir…” demiştim… bunları söylerken o kadar emindim ki kendimden… en doğruyu ben biliyordum.Ama baba ben hala insanların kötü olduğuna inanmıyorum, kötü olanlarınsa insan olduğuna da… İşte o amcaların iyi olduğuna dair kalbime o gün şüphe düşmüştü baba… o gün ki annem beyazlar içinde farklı bir haldeydi. Kundaktaki sümeyyem bembeyaz melekler gibiydi tam da… o gün kokusunu doya doya içime çekmiştim, sanki ayrılacağımızı hissetmiş gibi ayrılmak,kokusunu bırakmak istememiştim… o gün melek annem de sanki hissetmişti de bir şeyleri bembeyaz giyinmişti. Bana çok farklı bakıyordu, bana bakarken buram buram özlem kokuyordu gözlerinde. Annemin o bakışları hala gitmiyor gözümün önünden… o kadar dolu dolu bakmıştı ki… Ve en sonunda dayanamamış, basmıştı bağrına daha fazla hıçkırıklarını tutamamıştı… çocuktum ama o çocuksu yüreğim o gün çok farklıydı…sanki her şeyin farkındaydı da inanmak istemiyormuş gibiydi. Annem hıçkırıklara boğulunca ben de ağlamak istedim ama biliyordum ki ağlasaydım annem daha kötü olacaktı.içimden ağlamak geçtiği halde annem daha fazla üzülmesin diye ağlayamıyordum….Ve annem göndermişti beni gönderirken de:
“ Her şeyini kaybedebilirsin ,bizleri bile ama Sakın haa imanını kaybetme.Bizi bizden daha iyi bilen Rabbim zalimlere ve zulme karşı sessiz kalanlara hadlerini bildirecek, üzülme…Ve tekrar söylüyorum ki ASLA AMA ASLA İMANINI KAYBETME.” Demişti. O zaman zulmü, zalimi anlayamamıştım. Ama annem beni öyle bi göndermişti ki sanki bir güvercin uçurur gibi…
Ve işte o gün anlamıştım ki o amca dediklerim iyi olamazlardı. Daha doğrusu İnsan olamazlardı…
Ama sen merak etme baba! Annemin dediği gibi her şeyimi aldılar ama İmanımı ve İmanımın bana verdiği umudu alamadılar. Alamayacaklar da. Şimdi ise sizler gibi Allah yolunda öleceğim günü bekliyorum. Davamın artık yerden kaldırılması, zulme ve zalime baş kaldırılması insanların artık zulmü terk etmesi tek derdim… Zulüm derken yalnızca toprak işçin,ezanların susturulması için yapılanlardan bahsetmiyorum…Onların yanı sıra insanların kendilerine zulmetmesi…Kendilerini yaratan Rabbi unutup,Hayat denilen şeyi anlamsızlaştırarak,Ne olacaklarını bilmedikleri halde hep geçici şeyler için koşturarak ve özlerinden ayrılarak kendilerine zulmediyorlar….

ANNE! Vallahi insanların bu zulmü bana Filistin’deki zulümden daha da ağır geliyor.Zulme karşı çıkılmayışı yüreğime dokunuyor annem!!! Yüreğim anlayamadığım bir ateşle kavruluyor,Bunun gitmesini istemiyorum ama yüreğime biraz su serpilsin istiyorum ve aklıma sen geliyorsun.Rabbimizden hiçbir zaman umut kesmeyişin aklıma geliyor…” vekil olarak Allah yeter…Allah’tan başka ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.” ayetlerini söyleyişin geliyor Anne! Rabbimiz bizi ne kadar da güzel teselli etmiş öyle değil mi annem!

Ve ANNem biliyorum ki RAbbim yardım edecek … Ve ben yapamasam bile benim ardımdan gelenler davamızı kaldıracaklar….

BİZE RABBİMİZ VEKİL OLARAK YETER. Annem!

MERVE ŞEKER

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt