Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu vaaz'ı dinlemelisiniz.. (1 Kullanıcı)

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Allah razı olsun çok etkilendim selametle kalın

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı

_YUSUF_

Yönetici
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.

Allahım, Seni nasıl tanımaları, Sana nasıl kullukta bulunmaları gerektiğini öğretmek için kullarına muallim, isimlerinin hazînelerini tanıtıcı, kâinat kitâbının âyetlerinin tercümânı, kulluğuyla rubûbiyet güzelliğinin aynası olarak gönderdiğin zâta, onun bütün âl ve ashâbına salât ve selâm eyle. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere merhamet eyle. Amin. Bunu rahmetinle yap ey, merhamet edenlerin en merhametlisi!

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim çok güzel olmuş ALLAH razı Olsun çok etkilendim.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.

Allahım, Seni nasıl tanımaları, Sana nasıl kullukta bulunmaları gerektiğini öğretmek için kullarına muallim, isimlerinin hazînelerini tanıtıcı, kâinat kitâbının âyetlerinin tercümânı, kulluğuyla rubûbiyet güzelliğinin aynası olarak gönderdiğin zâta, onun bütün âl ve ashâbına salât ve selâm eyle. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere merhamet eyle. Amin. Bunu rahmetinle yap ey, merhamet edenlerin en merhametlisi!

selamün aleyküm..allah sizden de razı olsun kardeşim...sağolun..

Selamun aleykum.........

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü. hanımefendi kardeşim...

Selamün Aleyküm kardeşim çok güzel olmuş ALLAH razı Olsun çok etkilendim.

ve aleyküm selam mevla sizdende razı olsun..etkilenilmeyecek gibi değil gerçekten..

FBersin35

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim cok saol paylasım ıcın sonradan musluman olan bır ınsan ne guzelkı bunları dusunuo
bız musluman olmamıza ragmen acaba bu adam gıbı dusunebılıyozmu tesekkurler paylasım ıcın
aeo

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim cok saol paylasım ıcın sonradan musluman olan bır ınsan ne guzelkı bunları dusunuo
bız musluman olmamıza ragmen acaba bu adam gıbı dusunebılıyozmu tesekkurler paylasım ıcın
aeo

selamün aleyküm..kardeşim bende aynı senin gibi düşünmüştüm...ben teşekkür ederim

Selamünaleyküm;

konu güncellenmiştir..

Paylaşım için teşekkür ederim Allah c.c. razı olsun...

ve aleyküm selam efendi kardeşim aşka mecnun...

konuyu güncellediğiniz için çok teşekkür ederim...çok memnun oldum allah razı olsun...

işin aslı ben bu siteyi her açtığımda bu konuyu güncellemek isterim ta ki dinlememiş kimse kalmasın umulur ki dinleyen kardeşlerime tesirli olur..

ama birde şu var..
sitede abuk subuk bir mesaj sayısı paranoyası var..sırf mesaj sayısını artırmak için konu açanlar mesaj yazanlar var..birde konuları hit olsun diye çırpınanlar var..tek tek isim isim sayabilirim ama neyse..faydalanmak veya faydalı olmaktan ziyede, popüler olma peşinde koşanlar var..
böyle bir furyanın içinde bu konuyu habire güncellemek'ten utanıyorum,

şimdi bu konuyu siz güncellediniz..inşaallah bu vaazı sayenizde dinleyenler olur... bu vesile ile size ve inşaallah bu fakire de dua edenler olur..

selamün aleyküm..

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben bakmak istedim ama olmadi sanirim cok etkileyici bir seydi yinede allah razi olsun allaha emanet olun

sebatkar

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim elinize gönlünüze sağlık

turkpars

Kayıtlı Kullanıcı
selam ün aleyküm rabbim sizden razı olsun güzel bir paylaşim allah a emanet ol TURKPARS

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

Ahmet el acemi nin haşr süresini dinlerken ,tesadüfen bu sohbetide izlemiştim geçen gece.maşallah.utanmadım desem yalan olur.bunu sürekli güncellemek gerekir.Allah razı olsun.

şanslıyız

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun bu sohbeti dinlememize vesile olduğunuz için
inş o sohbette geçen garplerden olmak dileğiyle

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam...çok güzel Allah razı olsn...ilk defa bi amerikalıyı seviyorum galiba :( ne kadar doğru söylüyor,Allah'a nasıl teslim olmuş böyle..Allah dilediğini böyle hidayete kavuşturuyor işte..Yüce Rabbim cümlemize tam teslim olmayı nasip etsin....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
[FLASH]http://www.youtube.com/v/S1E-bA9R0l8&hl=en&fs=1[/FLASH]

RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM
selam ve dua ile

alikocer

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim ALLAH BU YOLA GIRMEK ISTEYENLERE VESILE OLSUN ALLAHA EMANET OL

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

Ahmet el acemi nin haşr süresini dinlerken ,tesadüfen bu sohbetide izlemiştim geçen gece.maşallah.utanmadım desem yalan olur.bunu sürekli güncellemek gerekir.Allah razı olsun.

allah razı olsun bu sohbeti dinlememize vesile olduğunuz için
inş o sohbette geçen garplerden olmak dileğiyle

ve aleykümselam...çok güzel Allah razı olsn...ilk defa bi amerikalıyı seviyorum galiba :( ne kadar doğru söylüyor,Allah'a nasıl teslim olmuş böyle..Allah dilediğini böyle hidayete kavuşturuyor işte..Yüce Rabbim cümlemize tam teslim olmayı nasip etsin....

[FLASH]http://www.youtube.com/v/S1E-bA9R0l8&hl=en&fs=1[/FLASH]
RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM
selam ve dua ile

emeğine sağlık kardeşim ALLAH BU YOLA GIRMEK ISTEYENLERE VESILE OLSUN ALLAHA EMANET OL

selamün aleyküm... mevla teala cümlemizden razı olsun...

ve bu sohbeti dinlemeyen kardeşim kalmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt