güzel kardeşim çok saol gerçekten çok güzel bi paylaşım
s.a Allah razı olsun çok etkilendim selametle kalın
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.
Allahım, Seni nasıl tanımaları, Sana nasıl kullukta bulunmaları gerektiğini öğretmek için kullarına muallim, isimlerinin hazînelerini tanıtıcı, kâinat kitâbının âyetlerinin tercümânı, kulluğuyla rubûbiyet güzelliğinin aynası olarak gönderdiğin zâta, onun bütün âl ve ashâbına salât ve selâm eyle. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere merhamet eyle. Amin. Bunu rahmetinle yap ey, merhamet edenlerin en merhametlisi!
Selamun aleykum.........
Selamün Aleyküm kardeşim çok güzel olmuş ALLAH razı Olsun çok etkilendim.
kardeşim cok saol paylasım ıcın sonradan musluman olan bır ınsan ne guzelkı bunları dusunuo
bız musluman olmamıza ragmen acaba bu adam gıbı dusunebılıyozmu tesekkurler paylasım ıcın
aeo
Selamünaleyküm;
konu güncellenmiştir..
Paylaşım için teşekkür ederim Allah c.c. razı olsun...
selamün aleyküm ben bakmak istedim ama olmadi sanirim cok etkileyici bir seydi yinede allah razi olsun allaha emanet olun
ve aleyküm selam kardeşim elinize gönlünüze sağlık
selam ün aleyküm rabbim sizden razı olsun güzel bir paylaşim allah a emanet ol TURKPARS
selamün aleyküm,
Ahmet el acemi nin haşr süresini dinlerken ,tesadüfen bu sohbetide izlemiştim geçen gece.maşallah.utanmadım desem yalan olur.bunu sürekli güncellemek gerekir.Allah razı olsun.
allah razı olsun bu sohbeti dinlememize vesile olduğunuz için
inş o sohbette geçen garplerden olmak dileğiyle
ve aleykümselam...çok güzel Allah razı olsn...ilk defa bi amerikalıyı seviyorum galiba ne kadar doğru söylüyor,Allah'a nasıl teslim olmuş böyle..Allah dilediğini böyle hidayete kavuşturuyor işte..Yüce Rabbim cümlemize tam teslim olmayı nasip etsin....
[FLASH]http://www.youtube.com/v/S1E-bA9R0l8&hl=en&fs=1[/FLASH]
RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM
selam ve dua ile
emeğine sağlık kardeşim ALLAH BU YOLA GIRMEK ISTEYENLERE VESILE OLSUN ALLAHA EMANET OL