Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bu vaaz'ı dinlemelisiniz.. (3 Kullanıcı)

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ;

kardeşlerim bu linkte bir amerikalının islam şuuruna tanık olacaksınız..mutlaka sonuna kadar izleyin..ben çok tesirlendim. ve birazda utandım halimden..

bu vaaz eden adam, büyük ihtimalle müslüman olarak doğmadı. sonradan müslüman oldu...

oysa ki, biz islam üzere doğduk. ama ben kendi adıma söylüyorum daha bu adamın kalitesine ulaşamadım..daha din'i bu adam kadar anlayamadım..

mevla anlamayı nasib eder inşaallah

http://www.itibarhaber.com/video-sohbet/199-slam/9227-emdinlide-kaz-balad

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim elinize gönlünüze sağlık bende dinlemiştim cok etkilenmiştim eğer yanlış anlamazsanız acamıyan kardeşlerine ben buraya acıyorum tekrar allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

[FLASH]http://www.youtube.com/v/xg4LPQzklNE&rel=1[/FLASH]

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm ...gerçekten çok güzeldi Rabbım razı olsun..okadar güzel vaaz vermişki çok duygulandım.:A:A bizlerle bu güzel vaazı paylaştıgınız için çok t.ederım dua ile..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim elinize gönlünüze sağlık bende dinlemiştim cok etkilenmiştim eğer yanlış anlamazsanız acamıyan kardeşlerine ben buraya acıyorum tekrar allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

yok abiciğim yok ne yanlış anlıycam allah razı olsun buraya taşıdığın için..

ben bilseydim bende taşırdım, lakin ben çakmaz bu işlerden..

daha foruma resim eklemeyi dahi bilmiyorum..:D

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
yok abiciğim yok ne yanlış anlıycam allah razı olsun buraya taşıdığın için..

ben bilseydim bende taşırdım, lakin ben çakmaz bu işlerden..

daha foruma resim eklemeyi dahi bilmiyorum..:D

BAK KARDEŞİM BENİM GİBİ SALAKLAR ÖĞRENİYORSA BU İCİ SİZ HAYLİ AHYLİ ÖĞRENİRSİNİZ BİRAZ DİKKAT EDİN YETER VE BENİM ÜYE KARDEŞLERİME YARDIM FORMUNU OKUYUN ORADA HEPSİ VAR GEREKENİ SORUNUZU ORAYA BANA SORUN YARDIM ETMEKTEN GURUR DUYARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm vaizi dinleyemedim ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla İslama sonradan girmiş bir insan olmasına rağmen bizden daha güzel anlamış ve inşaallah yaşıyor ne mutlu o kişiye yine bende buna benzer birşey anlatmak istiyorum Nihat Hatipoğlu Hocamızın bir proğramında Mustafa Özcan Güneşdoğdu nun anlattığı bir olay M.Özcan Güneşdoğdu yanlış hatırlamıyorsam Kur'an okuma yarışmasında dünya ikincisi olmuş ender insanlardan biridir Yusuf İslam klibinde oynamasını istiyor Mustafa beyde kabul ediyor çalışmalar yapılıyor gece oluyor herkes yatıyor gece bir ara uyandım birde ne göreyin : Hocam böyle bir şey olamaz deyince Nihat Hoca hayırdır ne gördün anlat ki insanlarda bilsinler bir şüphe olmasın Mustafa bey anlatmaya devam ediyor tabi bizde merak içinde dinliyoruz Hocam Yusuf Bey uzun beyaz bir elbise giymiş elinde bir ıbrık ayağında takunya gece o yorgunluğa ramen Namaza kalmış yani sabah namazı değil gece namazı yemin olsun tam bir sahabe hayatı yaşıyor ben kendimden utandım deyip sözü bitiriyor. HER İNSAN İSLAM FITRATI ÜZERİNE DOĞAR RABBİM LUTFETMİŞ BİZİ MUHAMMED ÜMMETİNDEN KILMIŞ YANİ DOĞDUĞUMUZ FITRAT ÜZERİNDE BIRAKMIŞ AMA BİZ DEĞERİNİ BİLEMİYORUZ : ONLAR SONRADAN İSLAMLA ŞEREFLENDİ AMA DEĞERİNİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİYORLAR RABBİM BİLENLERDEN EYLESİN

HAKKINIZI HELAL EDİN BU GÜZEL PAYLAŞIMLA HAYRA VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN RABBİM RAZI OLSUN

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı

BAK KARDEŞİM BENİM GİBİ SALAKLAR ÖĞRENİYORSA BU İCİ SİZ HAYLİ AHYLİ ÖĞRENİRSİNİZ BİRAZ DİKKAT EDİN YETER VE BENİM ÜYE KARDEŞLERİME YARDIM FORMUNU OKUYUN ORADA HEPSİ VAR GEREKENİ SORUNUZU ORAYA BANA SORUN YARDIM ETMEKTEN GURUR DUYARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

estağfirullah abi

inşaalllah bakarım o foruma ...

selamün aleyküm..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm ...gerçekten çok güzeldi Rabbım razı olsun..okadar güzel vaaz vermişki çok duygulandım.:A:A bizlerle bu güzel vaazı paylaştıgınız için çok t.ederım dua ile..

ve aleyküm selam..kardeşim ;

gerçekten duygulanmamak elde değil, mevla bizede o şuuru nasib etsin..

Selamün Aleyküm vaizi dinleyemedim ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla İslama sonradan girmiş bir insan olmasına rağmen bizden daha güzel anlamış ve inşaallah yaşıyor ne mutlu o kişiye yine bende buna benzer birşey anlatmak istiyorum Nihat Hatipoğlu Hocamızın bir proğramında Mustafa Özcan Güneşdoğdu nun anlattığı bir olay M.Özcan Güneşdoğdu yanlış hatırlamıyorsam Kur'an okuma yarışmasında dünya ikincisi olmuş ender insanlardan biridir Yusuf İslam klibinde oynamasını istiyor Mustafa beyde kabul ediyor çalışmalar yapılıyor gece oluyor herkes yatıyor gece bir ara uyandım birde ne göreyin : Hocam böyle bir şey olamaz deyince Nihat Hoca hayırdır ne gördün anlat ki insanlarda bilsinler bir şüphe olmasın Mustafa bey anlatmaya devam ediyor tabi bizde merak içinde dinliyoruz Hocam Yusuf Bey uzun beyaz bir elbise giymiş elinde bir ıbrık ayağında takunya gece o yorgunluğa ramen Namaza kalmış yani sabah namazı değil gece namazı yemin olsun tam bir sahabe hayatı yaşıyor ben kendimden utandım deyip sözü bitiriyor. HER İNSAN İSLAM FITRATI ÜZERİNE DOĞAR RABBİM LUTFETMİŞ BİZİ MUHAMMED ÜMMETİNDEN KILMIŞ YANİ DOĞDUĞUMUZ FITRAT ÜZERİNDE BIRAKMIŞ AMA BİZ DEĞERİNİ BİLEMİYORUZ : ONLAR SONRADAN İSLAMLA ŞEREFLENDİ AMA DEĞERİNİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİYORLAR RABBİM BİLENLERDEN EYLESİN

HAKKINIZI HELAL EDİN BU GÜZEL PAYLAŞIMLA HAYRA VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN RABBİM RAZI OLSUN

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

aleyküm selam kardeşim..

dediğiniz gibi islamı biz hazır bulduğumuz için pek kıymetini bilmiyoruz....
inşaallah rabbimiz bu nimeti elimizden almaz...

mevla cümlemizden razı olsun..

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim.mevlam cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.böyle bir paylaşımdan bizleride haberdar ettiğin için ALLAH cc razı olsun kardeşim.selam ve dua ile selametle..........

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
''Garip gibi davranmadıkça, gariplerin mükafatını sormamalısınız..
Garipler, garipler içindir...''

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim.. Çok teşekkür ediyorum bu güzel sohbeti bizlerle paylaştığınız için.. Konunuzu ilk açtığınız gün, bu sohbeti dinlemiştim, hatta acizane yorum yazmaya da çalışmıştım ama kelimeleri bir türlü toplayamamıştım..Zira ne kadar etkilendiğimi vesilenizle bir kez daha gözlemlemiş oldum kendimde..Ben bu güzel vaazı, geçen yıl Mekke-i Şerif'te bir cami imamının akşamları verdiği sohbete giderken dinlemiştim. Onda bu sohbetin CD'leri vardı..Maneviyatı yüce olan bir şehirde bu sohbeti ilk kez dinlemiş olmanın mutluluğunu ve verdiği hazzı şu an hiçbir kelimeyle ifade edemem belki.. Gerçekten çok güzel, mükemmel bir anlatım..Samimi bir konuşma. Gariplerin zaferi, her engellemeye rağmen nasıl da gerçekleşiyor Rabbimizin izniyle...Rabbimiz c.c, bu din kardeşimizden ebeden razı olsun, hicretini kabul eylesin inşallah..Allah c.c bizleri de o gariplerden eylesin..İslam yolunda yılmadan çalışan, herşeye rağmen yorulmadan devam eden gariplerden inşallah..Böyle bir zamanda onlar gibi olabilmenin o kadar özlemini çekiyoruz ki..Ahir zamanın gariplerinden olmak duası ile.

Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun kardeşim. Rabbimiz c.c sevabınızı yazsın inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.mevlam cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.böyle bir paylaşımdan bizleride haberdar ettiğin için ALLAH cc razı olsun kardeşim.selam ve dua ile selametle..........

aleyküm selam kaan kardeş..mevla cümlemizden razı olsun...

''Garip gibi davranmadıkça, gariplerin mükafatını sormamalısınız..
Garipler, garipler içindir...''

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim.. Çok teşekkür ediyorum bu güzel sohbeti bizlerle paylaştığınız için.. Konunuzu ilk açtığınız gün, bu sohbeti dinlemiştim, hatta acizane yorum yazmaya da çalışmıştım ama kelimeleri bir türlü toplayamamıştım..Zira ne kadar etkilendiğimi vesilenizle bir kez daha gözlemlemiş oldum kendimde..Ben bu güzel vaazı, geçen yıl Mekke-i Şerif'te bir cami imamının akşamları verdiği sohbete giderken dinlemiştim. Onda bu sohbetin CD'leri vardı..Maneviyatı yüce olan bir şehirde bu sohbeti ilk kez dinlemiş olmanın mutluluğunu ve verdiği hazzı şu an hiçbir kelimeyle ifade edemem belki.. Gerçekten çok güzel, mükemmel bir anlatım..Samimi bir konuşma. Gariplerin zaferi, her engellemeye rağmen nasıl da gerçekleşiyor Rabbimizin izniyle...Rabbimiz c.c, bu din kardeşimizden ebeden razı olsun, hicretini kabul eylesin inşallah..Allah c.c bizleri de o gariplerden eylesin..İslam yolunda yılmadan çalışan, herşeye rağmen yorulmadan devam eden gariplerden inşallah..Böyle bir zamanda onlar gibi olabilmenin o kadar özlemini çekiyoruz ki..Ahir zamanın gariplerinden olmak duası ile.

Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun kardeşim. Rabbimiz c.c sevabınızı yazsın inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh..mücahide kardeşim...mevla bu garipliği hepimize nasip etsin..mevla teala cümlemizden razı olsun

selamun aleyküm kardeşim.allah cümlemize garip olmayı nasip etsin.çok güzel bir video.

aleyküm selam efendi kardeşim..gördünmü adamdaki ihlas'ı..? ben kendimden utandım bu adamı görünce..seninde dediğin gibi mevla bizede nasip etsin bu garipliği..selametle

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ishak yakup kardeş.mücahide yapmışsın beni.oysaki ben mücahitim.yapmışsın makaranı yani.buldun küçücük çocuğu geç dalganı...keşke senin dalga geçtiğin o mücahide olabilsem.razıyım...

aleyküm selam..

aaaa aşkolsun..:K:K

ben sana mücahide demedim.. aliye_aliye hanım'a dedim "mücahide":evet...

sana senin mesajının altında cevap verdim...:G

aleyküm selam efendi kardeşim..gördünmü adamdaki ihlas'ı..? ben kendimden utandım bu adamı görünce..seninde dediğin gibi mevla bizede nasip etsin bu garipliği..selametle

sana yazdığım karşılık buydu..

ben seni önemsiyorum,dalga geçermiyim..? ,

ayrıca seninle daha çooookkkk konuşacağız...

selamün aleyküm..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Değerli kardeşim benim size konu ile alakalı olmayan bir sorum olucaktı. Acaba sormam da kusur olur mu?
Selametle

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI olsun ishakyakup kardeşim
Sonuna kadar seyrettim ve çok etkilendim
Ne kadar güzel bir bilinç maşALLAH...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

selamün aleyküm ;

kardeşlerim bu linkte bir amerikalının islam şuuruna tanık olacaksınız..mutlaka sonuna kadar izleyin..ben çok tesirlendim. ve birazda utandım halimden..

bu vaaz eden adam, büyük ihtimalle müslüman olarak doğmadı. sonradan müslüman oldu...

oysa ki, biz islam üzere doğduk. ama ben kendi adıma söylüyorum daha bu adamın kalitesine ulaşamadım..daha din'i bu adam kadar anlayamadım..

mevla anlamayı nasib eder inşaallah

itibarHaber - Haberin Gerçek Yüzü - İslam Garip Başladı Yine Garip Hale Gelecektir

VeAleynaAleykümSelam İshakYakup Kardeşim..
Açtığınız gün izlemiştim..Allah(CC) razı olsun..taklitten-tahkike ulaşabilmenin..dini her yönüyle hayata hakim kılmanın güzel bir örneği bu Kardeşimiz..Allah(CC),o ve onun gibi güzel insanlardan da razı olsun inşaAllah..
Selam ve baki dualarım ile Kardeşim..Allah(CC)'a emanet olunuz..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
buyrun sorun inşaallah

Selamün Aleyküm
Değerli kardeşim sizin adınızı ne zaman görsem o forma girer ne yazdı diye bakarım bazen açıklamalarınızdan pek bişey anlamam "ne dedi şimdi bu" gibi düşüncelere giderim bazen de "vaybe ben hiç bu yönden düşünmedim ne güzel anlattı" derim bazı açıklamalarınızda sert geliyo sanki kızıyo azarlıyomuşsunuz gibime geliyo ama içimden bi sesde bana diyor ki "sen İshakyakup'tan çok şey öğreneceksin onu dinle" diyo kısaca demek istemem o ki benim dini konularda pek bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum kitap okuyarak ve sitelere girerek bişeyleri kapmaya çalışıyorum sizide bu yönünüzü yani İslami bilgi yönünüzü merak ediyorum sakıncası yoksa bu konuda kendinizi almış olduğunuz eğitim hakkında biraz bilgi vermenizi rica ediyorum? Beni lütfen yanlış anlamayın İnşallah derdimi anlatabilmişyimdir.
Selametle

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sizden razı olsun agladım dinlerken, rabbim bizleri gariplerden eylesin arkadaşlar sonuna kadar dinleyin ne olur

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm aleyküm selam
Değerli kardeşim sizin adınızı ne zaman görsem o forma girer ne yazdı diye bakarım sağolun..bazen açıklamalarınızdan pek bişey anlamam "ne dedi şimdi bu" gibi düşüncelere giderim bazen de "vaybe ben hiç bu yönden düşünmedim ne güzel anlattı" derim bazı açıklamalarınızda sert geliyo sanki kızıyo azarlıyomuşsunuz gibime geliyo evet bazen kızdığım oluyor tabi ki..ama içimden bi sesde bana diyor ki "sen İshakyakup'tan çok şey öğreneceksin onu dinle" diyo aslında öyle değil. benim asıl gayem..insanlara tabela olabilmektir..bir tabela kendisi değersiz adi bir teneke parçasıdır. lakin gösterdiği yön yolunu kaybetmiş kişiler için çok önemlidir.. sadece sanal'da değil, gerçek hayattada maksadım budur.. kendisi paslı bir teneke olduğu halde, doğru yönü gösteren bir tabela olabilmek...kısaca demek istemem o ki benim dini konularda pek bilgim yok işte bu yüzden benim çok bilen biri olduğumu sanıyorsunuz..aslında gerçek bir alim görseniz benimde ne kadar cahil olduğumu anlarsınız..öğrenmeye çalışıyorum kitap okuyarak ve sitelere girerek bişeyleri kapmaya çalışıyorum bende aynen öyle yapıyorum sizide bu yönünüzü yani İslami bilgi yönünüzü merak ediyorum sakıncası yoksa bu konuda kendinizi almış olduğunuz eğitim hakkında biraz bilgi vermenizi rica ediyorum? Beni lütfen yanlış anlamayın İnşallah derdimi anlatabilmişyimdir.
Selametle

hanımefendi kardeşim;

ben imamhatip mezunuyum, askerden sonrada biraz medrese usulu kur'an ve fıkıh dersleri aldım..ve yaklaşık olarak 6-7 senedir, büyük alimlerin sohbetlerine katılıyorum...bunun dışında okuduğumuz 5-10 kitabı geçmez..

ben bütün bunların içinde en çok sohbetlerden birşeyler öğrendim...mevla nasib etti elhamdülillah..

aslında söylemek istediğim; sandığınız gibi bir ilme sahip değilim...

mevlanın lütfü ile yazıyoruz bir iki satır..hepsi bu..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt