Rabbim babanıza hidayet versin
Geç olmadan gerçekleri görür inşaALLAH
ALLAH yar ve yardımcınız olsun
tamam güzel kardeşim yeni msn al sen ozaman konuşuruz tatlım sende sağol allaha emanet ol
Selamun Aleyküm Ablacım; e-mail adresimi söylüyorum inşAllah,QUOTE]
kardeşim aldım tamam ekliyorum
kardeşim aldım tamam ekliyorum
Tamam ablacım,Allah razı olsun![]()
Allah razı olsun emre kardeşim,inşAllah..Rabbim yardımcın olsun inşallah Abla
Dua edecem inşallah abla
Bak ne güzel bir mesleğin olacak
İnşallah tıpıda kazanırsın
Allah razı olsun ablacım,bu hayatımızdaki imtihanalr anlatıyor hangi yolda olmamız gerektiğini ve birde sizler,ablalarım ve abilerimden öğrendiklerim hayatımda yer ediniyor,selamlaaBu yaşta bu kadar kendinden emin din yolunda olan kardeşlerimizi görünce çok mutlu oluyorum
Allah(C.C) yardımcın olsun güzel kardeşim
Allahım razı olsun ablacım,hayat bu ne öıkaracağı ne sıkıntılar çekeceğimiz belli olmuyor,inşAllah bende herkese dua edeceğim elimden geldiğimce çünkü 'Tek ehemmiyetiniz duadır,olacak kaza ancak dua ile engellenebilir.' deniliyor... Böyle güzel bir sitede benim açtığım konuyada ilgi gösterip benimle düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkürler ederim ablacımAllah yardımcın olsun kardeşim annen çok şanslı bilyor musun ?çünkü senin gibi salih bir evladı var üzülme allah bizle beraber bol bol dua edelim allah babana da hidayet versin doğru yolu göstersin allah ol derse herşey olur sen doğru yolunda devam et allah sabredenlerle beraberdir allahın dünyada ve ahirette iyilik versin inşallah sıkıntılarından kurtarsın inşaallah selam ve dua ile allah a emanet ol nur yüzlü kardeşim
ben bilmiyordum özür dilerim,yok estağf. iyi olmuş,Allah razı olsun ...Allah yardımcınız olsun. Umarım dileğiniz hayırlısıyla gerçekleşir.
Forumda msn adresi vermek kurallar gereği yasaktır.
Bu yüzden verdiğiniz msn adresini silmek zorunda kaldım. Bilginiz olsun.
Annem anlattığım gibi biridir sadece aralarında eğitimsel bir fark var ama bu fark en başında açıktı o zaman bunu düşünmeliydiler,gençliklerine güvenip hareket etmemeleri lazımdı oda değil ama ben artık bilmiyorum kendi ayaklarım üzerinde durmak için elimden geleni yapıyorum ama ne olursa olsun bu kabul edilemez,ilginiz için Allah razı olsun ,teşekkürler..Babanız neden böyle bir yola tevessül etti acaba?
Belkide eşler arasında kimsenin bilmediği bir anlaşmazlık vardır..Olur ya, belkide babanızı böyle bir suç işlemeye zorlayan annenizdir..
Yaptığı iş doğru bir iş olmamakla beraber, durup dururken adam niye böyle bir yanlışa düşmüştür? Olaya tek taraflı bakmayalım.