Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU KUR'A DA SENDE VARMISIN? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

zeynep1111 yazdı:
BU HARİKA KESİNLİKLE BENDE VARRIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM O GÜNÜ GÖRMEYİ NASİP EDERSEN ELİMDEN GELEİNDE FAZLASINI YAPARIM İNŞALLAH B)B)B)B)B)
Tamam kardeşim o zaman diğer foruma bir numara seçip yazarsanız kardeşinizi seçin inş dua ile

koyunlulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Ben de katılmak istiyorum inşaallah...Beni de ekler misiniz???

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ben linki tıkladım ama bi şey anlamadım

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

koyunlulu yazdı:
S.A Ben de katılmak istiyorum inşaallah...Beni de ekler misiniz???
A.S.Kardeşim elbetteki diğer forumdan bir numara seçin kandil günü sizinde bir manevi kardeşiniz olsun dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
ben linki tıkladım ama bi şey anlamadım
Hafize annem kopyala yapıştır yapacaktınız benim hatam olmuş bu konuda kusura bakmayın olurmu dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

zeynep1111 yazdı:
BU HARİKA KESİNLİKLE BENDE VARRIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM O GÜNÜ GÖRMEYİ NASİP EDERSEN ELİMDEN GELEİNDE FAZLASINI YAPARIM İNŞALLAH B)B)B)B)B)
tamam kardeşim diğer forumdan numaranızı seçin olurmu

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM....:(:(:( ABLACIĞIM YA HALA İSİM ALIYOSUNUZ DEĞİLMİ...BEN ÇOK GEÇ KALDIM BENİ AFFEDİN NOLUR..DÜN VE BUGÜN GİREMEDİM NETE ONDAN OLSA GEREK FARKETMEMİŞİM...ABLACIĞIM BU ACİZANE KARDEŞİNİZİ DE EKLEYİN İNŞAALLAH...BENSİZ BU KERVAN KALKMASIN NOLUR...:(:(..ABLACIĞIM DİĞER FORMDAN NUMARAMI ALACAĞIM...BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...SELAM VE DUA İLE ABLACIĞIM..B)

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kaedeşim bende katılmak istiyorum inşallah benide eklersiniz

bican

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim en sona kalan numara benim olsun allah niyetinizi halis kılsın

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM....:(:(:( ABLACIĞIM YA HALA İSİM ALIYOSUNUZ DEĞİLMİ...BEN ÇOK GEÇ KALDIM BENİ AFFEDİN NOLUR..DÜN VE BUGÜN GİREMEDİM NETE ONDAN OLSA GEREK FARKETMEMİŞİM...ABLACIĞIM BU ACİZANE KARDEŞİNİZİ DE EKLEYİN İNŞAALLAH...BENSİZ BU KERVAN KALKMASIN NOLUR...:(:(..ABLACIĞIM DİĞER FORMDAN NUMARAMI ALACAĞIM...BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...SELAM VE DUA İLE ABLACIĞIM..B)
A.S.Kardeşim,elbette devam ediyoruz diğer forumdan bir numara seçerseniz kendinize kesinleşmiş olur dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

bican yazdı:
selamün aleyküm kardeşim en sona kalan numara benim olsun allah niyetinizi halis kılsın
A.S.Kardeşim o halde 57 numara sizin olsun dua ile

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

selamunn elyykummm ravzanurr kardesımm nasılısnıozz basınızz cok kalbalıkk galıbaa allah kolayylık versınn bende alşınmamıssa 18 alımmm bu sene 18 olcazzz mubarek gun hayırlı gelsınn ıns eger alınmamıssa haber verırsenıuzzz zsevınırımmm

maasselame

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ruzgar_17 yazdı:
selamunn elyykummm ravzanurr kardesımm nasılısnıozz basınızz cok kalbalıkk galıbaa allah kolayylık versınn bende alşınmamıssa 18 alımmm bu sene 18 olcazzz mubarek gun hayırlı gelsınn ıns eger alınmamıssa haber verırsenıuzzz zsevınırımmm

maasselame
A.S.Kardeşim diğer forumu takip ederseniz alınmamış numaraları yazdım oradan bir numara seçip yazın lütfen dua ile

feyza85252

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. benide nacizane bu paylaşımda aranıza alırmısınız....diğer forum durumu sözkonusuu nasıl numara seçeceğiz ve hangi forumdan acaba...şimdiden Allah razı olsun
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

feyza85252 yazdı:
s.a. benide nacizane bu paylaşımda aranıza alırmısınız....diğer forum durumu sözkonusuu nasıl numara seçeceğiz ve hangi forumdan acaba...şimdiden Allah razı olsun
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
A.S.Kardeşim elbette alırız..KURALARI ÇEKİYORUZ başlığı altında bir forum var,oa dikkat ederseniz numaralar oaradan seçiyoruz dua ile

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KAYDIMI YAPTIRMAYA GELDİM.EEEE KAYIT MASASINDA KİMSE YOK MU?BİR DE BANA TAM OLARAK NE YAPACAĞIMIZI ANLATSANIZ.A.E.O.B)KAYIT ÜCRETİ VAR MI?B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Avukat yazdı:
S.A.KAYDIMI YAPTIRMAYA GELDİM.EEEE KAYIT MASASINDA KİMSE YOK MU?BİR DE BANA TAM OLARAK NE YAPACAĞIMIZI ANLATSANIZ.A.E.O.B)KAYIT ÜCRETİ VAR MI?B)

BEN DİĞER FORUMDA 38 İ SEÇMİŞTİM.DE KİME DUA EDECEĞİMİZİ ÖĞRENECEK MİYİZ?KAYIT MASASINDAKİ ARKADAŞ NEREDE?:D:D:D

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
Avukat yazdı:

BEN DİĞER FORUMDA 38 İ SEÇMİŞTİM.DE KİME DUA EDECEĞİMİZİ ÖĞRENECEK MİYİZ?KAYIT MASASINDAKİ ARKADAŞ NEREDE?:D:D:D

selamünaleyküm ablacım,

kimin için dua edeceğimizi Mevlid Kandilinden sonra öğreneceğiz ALLAH-Ü TEALA'nın izni ile.

selamünaleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt