Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU KUR'A DA SENDE VARMISIN? (1 Kullanıcı)

emineduru

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

S.A.
Bende katılmak istiyorum. Allah razı olsun. Allah'a emanet olun.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nohco yazdı:
RAVZA NUR ABLA FORUMLARA BAKARKEN NAMAZI SEVIYORMUYUZ DIYE BIR FORUM VARDI BEN O ZAMAN YOKTUM BIRSEY SORUCAM NAMAZLA ALAKALI SIMDI SECDEDE YAPILAN DUA LAR NASIL YAPICAZ HANI SECDEDE EDILEN DUALAR KABUL OLUR DENIYOR ONUN ICIN SORUYORUM RUKUDA UZUN DURURKEN SUBHANE RABBIYEL AZIMI 3 KERE SOYLEDIKTEN SONRADA HIC BIRSEY DEMEDENMI BEKLICEZ KUSURA BAKMA ABLA BURDA SORACAK KIMSEM YOK
Kardeşim şimdi vakit namazlarımızı kılarken öyle secdede dua falan edemeyiz namazımızı bitirir sonra duamızı secdede yaparız,Kardeşim eğer namaz konusunda aksikleriniz varsa email yazın size yardımcı olalım olurmu dua ile

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Ablacım Rabbim senden razı olsun... çok güzel bir fikir... bende varım kur'ada... hem bence bu vesileyle bir kat daha sorumluluk almış gibi oluruz ve yoruldum artık diyebilecek olanları tetikler, Allah'ın izni ile daha çok ibadet ederiz

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

inş benide kabul edersiniz benide listeye eklerseniz sevinirim rabbim yar ve yardımcınız olsun

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. ABLAM
İNŞALLAH BU ACİZ KARDEŞİNİZİDE YAZIN.
K.SE.O

sevval

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE VARIM BENİ DE EKLEYİN İSMİM ÖZNUR SATILMIŞ .DUALARINIZDA BENDE OLMAK İSTİYORUM BU SIKINTILI GÜNLERDEN ALLAHIM BENİ KURTASIN.REFAHA ULAŞTIRSIN BANA AKIL VERSİN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN GÜNAHLARINI BAĞIŞLASIN .DUALARIMIZI KABUL İBADETLERİMİZİ KABUL ETSİN..............

zumretezulal

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.kardeşim...PEYGAMBERİMİZ(S.A.V.)HEDİLEŞMEYİ ÇOK SEVERDİ ..ogün bu sünneti ihya etmiş olacaz inş ravza kardeşimiz sebebiyle...özellikle tabiki kura da birbirine çıkan kardeşler ve herkes için dularımız birleşecek...(KİŞİ KARDEŞİNİN DİNİ ÜZERİNEDİR)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

zumretezulal yazdı:
s.a.kardeşim...PEYGAMBERİMİZ(S.A.V.)HEDİLEŞMEYİ ÇOK SEVERDİ ..ogün bu sünneti ihya etmiş olacaz inş ravza kardeşimiz sebebiyle...özellikle tabiki kura da birbirine çıkan kardeşler ve herkes için dularımız birleşecek...(KİŞİ KARDEŞİNİN DİNİ ÜZERİNEDİR)
.A.S.Güzel ablam benim inş aramıza hoş geldin dualarımız bir olsun

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIĞIM NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ALLAH RAZI OLSUN BEN DE KATILMAK İSTİYORUM TIPKI ENSAR VE MUHACİRİN KARDEŞLİĞİ GİBİ İBADETLERİMİN SEVABINI PAYLAŞMAYA HAZIRIM ABLAM KABUL EDERSENİZ ALLAH A EMANET OLUN SELAMETLE HAYIRLI AKŞAMLAR

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

ablacımm allah cok razı olsun sızdenn yanı cok dedıysemmm razı olsunnn benımde adımı yazarsanız sevınırımmm meltem ama ınsalşlah haberım olur o gunnnnn :(

dualarda bulusmak dılegıyle

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

abla bende katılmak isterim... a.e.o

bican

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm "hayrun naas men yenfeun naas" insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi şerifince vede hele bu günlerde muslumanların birbirlerine duada birbirlerine muhtaç oldukları bir zamanda sizlerin öncülük ettiğiniz için Allah Razı olsun.mevlam dünya ve ahirette sizleri SABİKUN olanlardan eylesin.kuranıza bizleride dahil ederseniz sevinirim.:)

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM.BEN DE KATILMAK İSTİYORUM.KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BİLİNMEZ.HEPİMİZİN DUAYA İHTİYACI VAR..RABBİM SIKINTILARIMIZI GİDERSİN.İNŞAALLAH O GECENİN HATIRINA EDECEĞİMİZ DUALARLA GÜNAHLARIMIZ AFFOLUR..PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLURUZ...DUALARDA BULUŞALIM SELAMETLE...B)B)B)

yesil_03

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE VARIM ABLA ÇOK GÜZEL BİR FİKİR. ALLAH RAZI OLSUNB)

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.kabul edersenız bende varım.allah razı olsun herkesten.a.e.oB)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

RE: RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

S.A Ablacım bende varım İNŞ
selametle kalın A.E.O B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLAM
BİZ DE VARIZ İNŞ...
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN BU GÜZEL FİKİRLERİNİZ İÇİN...B)B)B)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşler,düşünürken düşünürken aklıma bir fikir geldi.Bu fikrin bir parçasıda sizlersinizzz,şimdi kardeşlerim malumunuz olduğu üzere MEVLÜT KANDİLİ yaklaşmakta,biz okurken mübarek günlerde,arkadaşlarla aramızda kura çeker,bu kura sonucunda,o mübarek gecede birbirimize hediye alırdık..Bu bizi memnun ederdi aklıma şöyle bir fikir geldi,burda kura çekmemiz imkansız,ama bu programa katılmak isteyen kardeşlerim,isimlerini yazsınlar,bende acizane bu isimlere numara koyacağım,sizlerde seçtiğiniz numarayı yazacaksınız,bir tek ben bileceğim kimin kime çıktığını,MEVLÜT KANDİLİ günü hepimiz tüm ibadetlerimizin sevabına o kardeşimizi dahil edeceğiz.O kardeşimizin dualarının kabulu için bizlerde dua edeceğiz,eğer mümkün ise o günde ,Allah rızası için sadaka verip Kuran okuyup,kardeşimizle birlikte tüm islam alemi ve kendi şahsımız için dualar edeceğiz.Tıpkı ensar ile mühacirin kardeşliği gibi o gün bize çıkan kardeşimize o günümüzü yarı yarıya böleceğiz.Kabul ediyormusunuz,öyle ise hadi bakalım başlıyoruz isimlerimizi yazmaya..Kandilin ertesi günü bende sizlere kim kime dua etmiş,kim kiminle kardeş gibi ibadetini paylaşmış yazacağım olurmu?SELAM VE DUA İLE

Peygamberimize bir Bedevi hediye veriyor, Peygamberimizde hediyeye karşılık veriyor. Bu haber İbn Abbâs tan naklediliyor. Bu haberi istidlal edenler hediyeye karşılık vermenin vacip olduğuna inanıyorlar Bu düşünceyi ve sünneti delil gösteriyorlar.

Peygamberimiz başka bir hadiste de hediyeleşiniz ki birbirinize sevginiz artsın buyuruyor.

Abla ne güzel bi sünneti yerine getiricez inşallah. Dualarla buluşmak dileğiyle...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.bende varım inşallah.Allah senden razı olsun kardeşim.selam ve dua ile Allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt