Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((Bu Bayramda Huzur Evleri Ve Çocuk Yuvaları)) (2 Kullanıcı)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((Bu Bayramda Huzur Evleri Ve Çocuk Yuvaları))

zeynep44 yazdı:
Tayfun_Dokgoz yazdı:
İLK OLARAK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN.BEN BIR HIKAYE ANLATMAK ISTIYORUM. BIR OĞUL BABASINDAN AŞIRI DERECEDE SIKILMIŞTIR , BABASINI HZUR EVINE GOTURMEYE KARAR VERMISTIR VE BABASINI HUZUR EVINE GOTURUR. EN SON GERI ARABASINA ATLAR VE GIDERKEN KENDI OĞLU BABASINA SOYLE SOYLER BABA SEN YASLANINCA BENDE SENI BURAYA MI GETIRCEM DER VE BABANIN KAFASINA SANKI BIR ŞOK INER VE TEKRAR GERI DONER BABASINI HUZUR EVINDEN ALIR.
NASIL Bİ ŞEYDİR BU? KÜÇÜK Bİ YÜREKTEN KOCAMAN BİR DERS ÇIKMIŞ, AMA ANLAYANA... RABBİM HERKESE BU ÖYKÜDEN DERS ÇIKARMAYI NASİP ETSİN. BU KÜÇÜK AMA KOCAMAN YÜREKLERDE OLMASA...ALLAH RAZAI OLSUN, ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI...
hani zeynep kardeşim.çocukalr dile gelir ya,Allah(CC) onlara söyletiyor,işte bu çocukta öyle..ve gerçekten çok ders alınması gereken bir hikaye..ya gençlerimiz çok daha duyarlı olması lazım.o çocuğun dedikleriinden bir şeyler almalı..inş öyle olur...selam ve dua ile

iman

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim hak olanı çocukların diline yerleştirmiş ne güzel B)

iman

Kayıtlı Kullanıcı

BİDE[big][/big] arkadaşlar ben bayramın 2. günü ümraniyedeki çeçen mülteci kampına gidicem biiznillah. Huzur Evleri Ve Çocuk Yuvaları kadar onlarında ihtiyaçları var.bundan önceki gitmemizdede bi kardeşimiz doğum yapacaktı bebek kıyafetleri ****ürmüştük.yine böle bi kardeşimiz dodum yapacakmış tekrar ihtiyaç var. eger yardım yapmak gelmek isteyen kardeşlerimiz varsa buyursunlar. ümraniye_yimpaş da inerseniz orada sorun halilurahman camii altında
gitme imkanı olmayıpta yardım göndermek isteyen olursa ben ****ürebilirim
ama para veya giyecek tamam bunlarda önmli ama onların size manevi olrakta ihtiacı var.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

iman kardeşim.Allah(CC) Razı olsun..ne güzel hayrılı işler yapıyorsunuz..Rabbim Daim etsin inşAllah..sağoalsın kardeşim.selam ve dua ile

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

MERHABA BEN HÜZÜN;

6 YAŞINDAYIM,KÜÇÜKKEN BENİ BIRAKMIŞLAR BURAYA,,

KİMSEM YOKMUŞ,ASLINDA VARMIŞ AMA BENİ İSTEMEMİŞLER.

BİR SABAH GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA KENDİMİ BURDA BULDUM.

HİÇ TANIMADIĞIM İNSANLARI GÖRDÜM BURDA,

İLK ARADIĞIM NEYDİ BİLİYOR MUSUNUZ?

ANNE KOKUSU,

ANNE KOKUSU,

ANNE KOKUSU,

SİZLER İÇİNİZE DOYA DOYA ÇEKTİĞİNİZ ,O KOKUYA BEN DOYAMADAN AYRILDIM,

NE SÖZLERİM,NE GÖZYAŞLARIM ANLATIR,BU ÖZLEMİMİ,

BİLİYORUM YARIN BAYRAM,

TÜM ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLURMUŞ,

AMA BEN ADIM GİBİ OLACAĞIM,HÜZÜNLÜ OLACAĞIM HERALDE,

DOLU DOLU GÖZLERLE BAKACAĞIM CAMDAN,

YAŞITLARIMI GÖRDÜKÇE BELKİDE AĞLAYACAĞIM,

İÇİME GÖMECEĞİĞM O ACIMI VE HASRETİMİ,

AMA;

KİMSEYE DİYEMECEĞİM..

BİLMİYORUM GÖZYAŞLARIMI BU BAYRAMDA SİLMEYE GELECEK OLAN OLACAK MI?

BİLMİYORUM BU BAYRAMDA ŞEKERİNİ BENİMLE PAYLAŞACAK OLAN VAR MI?

BİLMİYORUM..

BAŞIMI OKŞAYACAK OLAN OLACAK MI?

:(:(:(:(:(

konak

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
konak yazdı:
Evet malesef içine düştüğümüz buhranın mini bir göstergesi.
Rabbim bizleri bu durumlarla sınava tabii tutmasın.
Selam ve dua ile.
AMİN KARDEŞİM AMİN.RABBİM KİMSEYİ BU DURUM İLE İMTİHAN ETMESİN..İNŞALLAH.SAĞOLASIN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE

Rabbim sizden razı olsun. İnanıyorum ki yarın bu siteden yararlanan pek çok kardeşimiz çağrınıza uyarak yaşlılarımızı ve çocuklarımızı ziyaret edeceklerdir.
Şimdiden sizin Ramazan Bayramınızı kutluyorum.
Selam ve dua ile.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
guler yazdı:
konak yazdı:
Selam ve dua ile.
AMİN KARDEŞİM AMİN.RABBİM KİMSEYİ BU DURUM İLE İMTİHAN ETMESİN..İNŞALLAH.SAĞOLASIN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE

Rabbim sizden razı olsun. İnanıyorum ki yarın bu siteden yararlanan pek çok kardeşimiz çağrınıza uyarak yaşlılarımızı ve çocuklarımızı ziyaret edeceklerdir.
Selam ve dua ile.
inşAllah kardeşim.inşAllah.Allah(CC) razı olsun kardeşim.senind emübarek olsun kardeşim.çok sağolasın.hayırlı bayramlar
.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
konak yazdı:
guler yazdı:
konak yazdı:
Selam ve dua ile.

Selam ve dua ile.
inşAllah kardeşim.inşAllah.Allah(CC) razı olsun kardeşim.senind emübarek olsun kardeşim.çok sağolasın.hayırlı bayramlar
.
SELAMÜNALEYKÜM GÜLER KARDEŞİM İNSALLAH HER SÖZDE OLDUGU GİBİ BU TÜR İŞLERİMİZDE SÖZDE KALMAZ ALLAHA EMANET OL.S.A.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM GÜLER KARDEŞİM İNSALLAH HER SÖZDE OLDUGU GİBİ BU TÜR İŞLERİMİZDE SÖZDE KALMAZ ALLAHA EMANET OL.S.A.
Aleykümselam kardeşim.inşAllah kardeşim.ya biraz daha duyarlı olsak bu konuda.onları geçmişi bizim geleceğimiz.lütfen Allah(CC) Rızası için duyarlı olalım inş...sağolasın kardeşim....selam ve dua ile

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
gecem yazdı:
Aleykümselam kardeşim.inşAllah kardeşim.ya biraz daha duyarlı olsak bu konuda.onları geçmişi bizim geleceğimiz.lütfen Allah(CC) Rızası için duyarlı olalım inş...sağolasın kardeşim....selam ve dua ile
BAYRAMINI KUTLARIM İNŞALLAH UNTAMIYACAGIN BİR BAYRAM OLUR.
""UFACIK BİR TEBESSÜMÜ ONLARA ÇOK GÖRMEYELİM"

god one

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamun aleyküm

RE: selamun aleyküm

canım kardeşim çok güzel şeyler yazmışsın ben her sene ziyarete gidiyordum geçen sene kısmet olmadı ama bu sene kısmetse gidicem yine onların birini gördükleri zaman yüzlerindeki o ifade varya kardeşim inan dünyalara değer...unutmayalım kardeşlerim biz insan yüzü ne hasret kalırken 2 gün görmeyince onlar ne yapsınlar...öyle güzel bir duyguki sizden istedikleri tek birşey var oturup onları dinlemeniz...çünkü anlatacakları okadar çok şey varki...bizlerde bu sene roman okumayalım:) gidelim onların hikayelerini dinleyelim onlar içini boşaltsın biz de hem Allahın rızasını hemde hayattan dersimizi alalım...sizler içinde çok faydalı olacağını düşünüorum..selametle

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
BAYRAMINI KUTLARIM İNŞALLAH UNTAMIYACAGIN BİR BAYRAM OLUR.
""UFACIK BİR TEBESSÜMÜ ONLARA ÇOK GÖRMEYELİM"
TEŞEKKRÜ EDERİM DEĞERLİ KARDEŞİM.SENİNDE MÜBAREK OLSUN..İNŞ MUTLULUKLA DOLU BİR BAYRAM OLUR HEPİMİZ İÇİN..İNŞALLAH SENİN İÇİNDE VE HERKES İÇİNDE ÖYL EOLUR..SAĞOLAISN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

god one yazdı:
canım kardeşim çok güzel şeyler yazmışsın ben her sene ziyarete gidiyordum geçen sene kısmet olmadı ama bu sene kısmetse gidicem yine onların birini gördükleri zaman yüzlerindeki o ifade varya kardeşim inan dünyalara değer...unutmayalım kardeşlerim biz insan yüzü ne hasret kalırken 2 gün görmeyince onlar ne yapsınlar...öyle güzel bir duyguki sizden istedikleri tek birşey var oturup onları dinlemeniz...çünkü anlatacakları okadar çok şey varki...bizlerde bu sene roman okumayalım:) gidelim onların hikayelerini dinleyelim onlar içini boşaltsın biz de hem Allahın rızasını hemde hayattan dersimizi alalım...sizler içinde çok faydalı olacağını düşünüorum..selametle
canım kardeşim,yüreği güzel kardeşim,inşAllah dediğin gibi olur ..ümidimiz bu..çok sağolasın kardeşim bu duyarlılığın için..Allaha emanet ol güzel kardeşim..selam ve dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Güler kardeşim ne olursun kendini bu kadar üzme. İnan bak bu site yoluyla ulaşılan insanların pek çoğunun gideceğine inanıyorum. Aynı zamanda dışarıdan gördüklerimize de söyleriz inşallah katılım fazla olur diyorum ben ve ümitliyim.
Rabbim duyarlılığını yitirmesin ama kendini de bu kadar üzme ne olur.
Selam ve dua ile.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
Güler kardeşim ne olursun kendini bu kadar üzme. İnan bak bu site yoluyla ulaşılan insanların pek çoğunun gideceğine inanıyorum. Aynı zamanda dışarıdan gördüklerimize de söyleriz inşallah katılım fazla olur diyorum ben ve ümitliyim.
Rabbim duyarlılığını yitirmesin ama kendini de bu kadar üzme ne olur.
Selam ve dua ile.[/quoteKardeşim inan ki bu yorumunu dua mahiyetind ekabul ediyorum ve bütün içtenliğim ile AMİN AMİN AMİN DİYORUM..inşAllah kardeşim..Allahım razı olsun kardeşim inşAllah ,çok sağolasın..ümidim var inşAllah..selam ve dua ile

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.

GİDENİNİZ OLDU MU?

PAYLAŞMALIM MI GÜNÜMÜZÜ?

NE DERSİNİZ?

SELAM VE DUA İLE..

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Güler Kardeşim.
Bu kardeşin bugün bütün ihtiyarları ziyaret etti. Bütün bildiği ve haberini aldığı hastaların bayramına gitti. Hepsine giderken de Güler Kardeşini anımsadı. Rabbim ziyaretimizi makbul kılsın. Selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt