Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((Bu Bayramda Huzur Evleri Ve Çocuk Yuvaları)) (1 Kullanıcı)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.SİZLERDEN BİR KONU HAKKINDA BİR ŞEYLER RİCA EDECEĞİM İNŞALLAH.KARDEŞLERİM RAMAZAN GELDİ GEÇİYOR,ÖNÜMÜZ BAYRAM.BU BAYRAMDA SİZDEN BİR RİCAM YAŞLILARIMIZI ZİYARET EDELİM.HEPİMİZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE HUZUR EVİNDEKİLERİ ZİYARETE EDİP HAYIR DUALARINI ALALIM NENELERİMİZİN DEDELERİMİZİN.ONLAR YİNE BU BAYRAM EN GÜZEL ELBİSELERİNİ GİYECEK İNAN Kİ YOL GÖZLEYECEKLER,NE OLURSUNUZ ONLARIN BU BEKLEYİŞİNİ BOŞA ÇIKARMAYALIM.KARDEŞLERİM, ZİYARETE GİDELİM

ONLARIN DÜNYALARI O KADAR GÜZEL VE FARKLI Kİ ANLATAMAM SİZE.ONLARA BİR GÜLÜMSEYİŞİNİZ DÜNYALARA BEDEL. O KADAR HASSAS KALPLERİ VAR Kİ,İÇİ SEVGİ İLE DOLUP TAŞMIŞ.BELKİ İLK DEFA GÖRECEKSİNİZ ONLARI AMA SİZE ÖYLE BİR SEVGİ GÖSTERİYORLAR Kİ,SANKİ TORUNU,KIZI,OĞLU GİBİYMİŞ GİBİ..BİR GÜN BİZDE YAŞLANACAĞIZ,GENÇLİĞİMİZDE BİZDE YAŞLILARIMIIZIN DUALARINI ALALIM Kİ İLERDE BİZE EL ÖPMEYE GELEN TORUNLARIMIZ ,EVLATLARIMIZ OLSUN..

KARDEŞLERİM KÜÇÜK KARDEŞLERİMİZİDE UNUTMAYALIM.ONLARIDA ZİYARET EDELİM BU BAYRAMDA.ANNE BABA SEVGİSİ GÖRMEMİŞ ÇOCUKLARA,BİZLER ABİ ABLA SEVGİSİ VERELİM.ONLARIN BU SEVGİYE ÇOK İHTİYAÇLARI VAR.NE OLURSUNUZ ELİMİZDEN GELENLERİ YAPALIM.SEVELİM,SEVİNDİRELİM VE HAYIR DUALAR ALALIM.HERKES BİZLER KADAR ŞANLI DEĞİL.BİZİM SAHİP OLDUĞUMUZ İMKANLARA SAHİP DEĞİL.AMA BİZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞALIM..ZİYARET EDELİM VE ONLARI BU BAYRAMDA MUTLU EDELİM..SELAM VE DUA İLE

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((Bu Bayramda Huzur Evleri Ve Çocuk Yuvaları))

Allah onların ve bizlerin yardımcıları olsun ilerideki halımız onlar,onların gecmişteki halleri biz unutmayalım ki her şey insan başına bugun size yarın bize.Ziyaret edelim dualarını alalım yarın önümüze cıksın.B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

haklısın veysel kardeşim.katılıyorum.sağolasın.Allah razı olsun.ne ekersek şüphesiz onu biçeceğiz..selametle.

ikbal05

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efemdigital.com

canim gülerim ne güzel yazmisin , hastahanedeki kardeslerimizde unutmayalim ve kücük müslümanlarida bu ziyaretlerde yanimizda ****ürelim.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

ikbal05 yazdı:
canim gülerim ne güzel yazmisin , hastahanedeki kardeslerimizde unutmayalim ve kücük müslümanlarida bu ziyaretlerde yanimizda ****ürelim.
Allah(CC) Razı olsun ablacığım.inşAllah ablacığım.çok sağoalsın.selam ve dua ile

UNUTMAMAK
VE
UNUTULMAMAK
DİLEĞİ İLE

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

kimsenin ziyaret edeceği yok galiba sevgili güler

ama insan büyüklerini unuturmu bilmiyorum ya ne biçim bi zamanda yaşıyoruz anlamıyorum ben

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
kimsenin ziyaret edeceği yok galiba sevgili güler

ama insan büyüklerini unuturmu bilmiyorum ya ne biçim bi zamanda yaşıyoruz anlamıyorum ben
KARDEŞİM YA İNŞALLAH ÖYLE DEĞİLDİR.YA BİZ GENÇLER OLARAK DUYARLI OLMALIYIZ.SONUÇTA BİZDE YAŞLANACAĞIZ.GERÇEKTEN O YAŞLILIK DUYGUSU ÇOK FARKLI BİR ŞEY..BEN O YAŞLILARI ÇOK İYİ BİLİYORUM,SEVGİLERE O KADAR İHTİYAÇLARI VAR Kİ,NE OLURSUNUZ GİDELİM.ALLAH(CC) RIZASI İÇİN BUNU YAPALIM.VEYSEL KARDEŞİM DUALARINI EKSİK ETME..İNŞALLAH BU FORUMA YAZAMASALAR BİLE ZİYARETE GİDERLER..BEN İSTERİM Kİ BAYRAMDAN SONRA KARDEŞLERİMİZ GELSİN DUYGULARI PAYLAŞSIN.İNAN Kİ ONLARI GÖRDÜĞÜNÜZD EDÜŞÜNCELERİNİZ ÇOK DEĞİŞECEK.HER BAYRAM ONLARA ZİYARET ETMEK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPACAKSINIZ.LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM..SELAM VE DUA İLE

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

duyar olmak.
BAYRAMLARDA DUYARLI OLMAK YETMİYOR KARDEŞİM.
ben
ve birkaç arkadaşım
BULUNDUGUMUZ İLÇENİN COÇOK ESİRGEME YURDUNDA GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞTIK.
İNANINKİ BİZLERLE GEÇİRDİKLERİ ZAMAN ZARFINDA GÖZLERİ OKADAR GÜZEL PARLIYO OKADAR GÜZEL UMUTLA BAKIYORKİ.
YA HUZUR EVLERİ.BELEDİYENİN BİZ GENÇLERDEN OLUŞAN YARDIMLAŞMA GRUBUNDA ONLAR5I ZİYARET ETTİGİMİZDEKİ MUTLULUGU.TARIFI MÜMKÜN DEGİL.
HASTANEDE YATAN HASTALARIMIZ ONLARDA AYNI KAPISI HİÇ AÇINMAYAN NİCE HASTA.
BAYRAMDA OLSA BİLE BİRGÜN BİR SAAT ONLARIN YANINDA KALIN.
ONLARIN YERİNE KOYUN KENDINIZI İNANİN BU DURUMA DAHI KATLANAMAZSINIZ.
GÜLER KARDEŞİM BEN DEN ÖNCE DAVRANIP BU KONU AÇMIŞ.ALLAH RAZI OLSUN.
UNUTMAYALIM ONLARI.
KIMSİ GEÇMİŞİMİZ.
KIMİSİ GELEÇEGİMİZ DİR ONLAR S.A.
ASIL YALNIZLIK TIR ONLARIN Kİİİ
:(:(:(

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
duyar olmak.
BAYRAMLARDA DUYARLI OLMAK YETMİYOR KARDEŞİM.
ben
ve birkaç arkadaşım
BULUNDUGUMUZ İLÇENİN COÇOK ESİRGEME YURDUNDA GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞTIK.
İNANINKİ BİZLERLE GEÇİRDİKLERİ ZAMAN ZARFINDA GÖZLERİ OKADAR GÜZEL PARLIYO OKADAR GÜZEL UMUTLA BAKIYORKİ.
YA HUZUR EVLERİ.BELEDİYENİN BİZ GENÇLERDEN OLUŞAN YARDIMLAŞMA GRUBUNDA ONLAR5I ZİYARET ETTİGİMİZDEKİ MUTLULUGU.TARIFI MÜMKÜN DEGİL.
HASTANEDE YATAN HASTALARIMIZ ONLARDA AYNI KAPISI HİÇ AÇINMAYAN NİCE HASTA.
BAYRAMDA OLSA BİLE BİRGÜN BİR SAAT ONLARIN YANINDA KALIN.
ONLARIN YERİNE KOYUN KENDINIZI İNANİN BU DURUMA DAHI KATLANAMAZSINIZ.
GÜLER KARDEŞİM BEN DEN ÖNCE DAVRANIP BU KONU AÇMIŞ.ALLAH RAZI OLSUN.
UNUTMAYALIM ONLARI.
KIMSİ GEÇMİŞİMİZ.
KIMİSİ GELEÇEGİMİZ DİR ONLAR S.A.
ASIL YALNIZLIK TIR ONLARIN Kİİİ
:(:(:(
ALLAH(CC) RAZI OLSUN KARDEŞİM..NE GÜZEL BÖYLE BİR KURUMDA BULUNMUŞSUN..HAKLIISN KARDEŞİM.CANI GÖNÜLDEN SENİ VE ARKADAŞLARINNI TEBRİK EDİYORUM.ALLAH NE NİYETİNİZ VARSA KABUL BUYURSUN İNŞALLAH KARDEŞİM.ÇOK SAĞOALSINIZ..SELAM VE DUA İLE

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

onları bir çoçugu sevindirmek ÇOK KOLAY.
***LÜTFEN BU BAYRAM ONLARI BOYNU BÜKÜK KOYMAYALIM***

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

******BOYNU BÜKÜK BIRAKMAYALIM********

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞLERİM BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN BARİ:(

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

SEVGİLİ KARDEŞİM NE DEMISTIM GECEN GUNLER DE KİMSE ÖNEMSEMİYOR BAKINIZ KI BENIM UCUNCU HATIRLATMAM AMA TIK YOK NEDEN DIR BILMEM

ÜZÜCÜ Bİ DURUM ŞAHSIM ADIMA SOYLUYORUM

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
SEVGİLİ KARDEŞİM NE DEMISTIM GECEN GUNLER DE KİMSE ÖNEMSEMİYOR BAKINIZ KI BENIM UCUNCU HATIRLATMAM AMA TIK YOK NEDEN DIR BILMEM

ÜZÜCÜ Bİ DURUM ŞAHSIM ADIMA SOYLUYORUM
haklıısn kardeşim o üzüntüyü bende yaşıyorum ya ne bileyim biz gençler bu kadar duyarsız olamayız ki!
olamayız ki!
olmamalıyız!
:(:(

ANELKA

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ÇOK ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA BAŞLATMIŞIN .RABBİM ÇALIŞMANIN I BOŞ ÇIKARMASIN .İNŞ SENİN SAHENDE O KİŞİLER ORALARI ZİYARET ERDER İNŞ.RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
ONLARIN. HEPİMİZİ ONLARA SAHİP ÇIK MALIYIZ. INUTMAYALIM Kİ BİRGÜN BİZİM BAŞIMIZA DA GELEBİLİR.ONLARA DUA EDELİM KARDEŞİM..
GÜLER KARDEŞİM RABBİM SENİNLE OLSUN.;)B)

sedat altun

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH"U TEALA YARDIMCILARI OLSUN BÜTÜN DUALARIM ONUNLA

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM, ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN, GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ Bİ MESELA BENCE BU BAYRAMLARDA ZİYARET ETMEMİZ GEREKEN KİŞİLER ONLAR. KÖŞELERİNE ÇEKİLMİŞ ESKİ BAYRAMLARI DÜŞÜNEN 'BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLEYDİ..' DİYEREK İÇ GEÇİREN DEDELERİMİZİ, NİNELERİMİZİ ZİYARET EDİP ONLARI MUTLU ETMEMİZ GEREKİR. HEPİMİZİN BU İNCELİĞİ DÜŞÜNMESİ DİLEĞİYLE ,İNŞAALLAH RABBİM NASİP EDER,SELAMETLE..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

GÜLER KARDEŞİM DİYECEK KELİME YOK ARTIK.SENI KONUSTUMDADA DEDİĞİM GİBİ ONLARI GÖRMEZLİKTEN GELİYOR GERÇEKLERDEN KACIYORUZ.
UNUTMAYALIMKİ ONLAR BİZİM GEÇMİŞİMİZ VE GELECEGİMİZ DİR .SA. KARDEŞİM YANINDAYIM GECEM

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

ANELKA yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ÇOK ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA BAŞLATMIŞIN .RABBİM ÇALIŞMANIN I BOŞ ÇIKARMASIN .İNŞ SENİN SAHENDE O KİŞİLER ORALARI ZİYARET ERDER İNŞ.RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
ONLARIN. HEPİMİZİ ONLARA SAHİP ÇIK MALIYIZ. INUTMAYALIM Kİ BİRGÜN BİZİM BAŞIMIZA DA GELEBİLİR.ONLARA DUA EDELİM KARDEŞİM..
GÜLER KARDEŞİM RABBİM SENİNLE OLSUN.;)B)
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.SAĞOLASIN.İNŞALLAH BİR ŞEYLERE VESİLE OLUR BU FORUM.İNŞALLAH GENÇLERİMİZ DAHA DUYARLI OLUR.HAKLIISN KARDŞEİM BUGÜN ONLAR YARIN BİZ..

O ZAMANDA EKMEDİĞİMİZ BİR YİYECEĞİN MEYVESİNİ YİYEMEYECEĞİZ..AMA BU GALİBA GÖRMEK İSTENMİYOR.KARDŞEİM RABBİMDE SENİNLE OLSUN İNŞALLAH.DUALARINI EKSİK EYLEME İNŞALLAH.SELAMVE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt