Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu bacılar neden ağlıyor, ağlatılıyor?(mutlaka bak ) (1 Kullanıcı)

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
EKLEME YAPMADAN GECEMIYCEM SAHSIMA SALDIRI VEDE HAKARETEN DOLAYI
arkadasa bak ya mücahitmis
sen mi mucacitsin ?yine komiklesti zavali
sen degil senin gibi ler ugrasamazlar benimle
o yarim bulanmis aklinizla
SENIN GIBILER DEGIL MÜCAHIT KÖLE SIFATINDA KALMAYA MAHKUM INSANLARSINIZDIR ANCAK
SSEN DEGIL SÜLALEN GELSE NE YAZAR
GEC BUNLARI DELIKANLI OL
SANA KÜFÜR ETMIYCEM NEKADAR UGRASSANDA
DEDIM YA BANA YAKISMAZ SEN SE SANA YAKISTIR BU TARZ PRIMITIF DAVRANIS BICIMINI
SIMDIYE KADAR SADECE KENDIMI SAVUNDUM
AMA SENIN GIBILERINI HARCAMAK BENIM ICIN CEREZDIR KAFANI YORMA SEN
YANI DENGIM DEGILSIN DENGINLE GIT UGRAS SEN
ÜZECEM KALBNI KIRACAM SIMDI
GÜNAHINA GIRMEYIM GIT BELANI BASKASINDA ARA
ZATEN 2 AY YOKUM BOL BOL ARKAMDAN ATIP TUTARSIN ARTIK
TABI SANADA YAKISAN BU ELBET
BENI RAHATSIZ ETMEZ
KOMPLEXLISIN BU SEKILDE SATAS;MAK TATMIN EDICI OLUYOR SENIN ICIN ANLADIM
BEYINDEDE PEK BISEY OLMAYIN CA TAS DEVRINDEN BUYANA EVRIM GECIREMEMIS BIR HOMOSAPIYES GIBI DAVRANIYORSUN ANLIYORUM AMA ÜZÜLME DOSTUM BUDA GECER :)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
SENIN GIBILER DEGIL MÜCAHIT KÖLE SIFATINDA KALMAYA MAHKUM INSANLARSINIZDIR ANCAK
GEC BUNLARI DELIKANLI OL
BENI RAHATSIZ ETMEZ
BEYINDEDE PEK BISEY OLMAYIN CA TAS DEVRINDEN BUYANA EVRIM GECIREMEMIS BIR HOMOSAPIYES GIBI DAVRANIYORSUN ANLIYORUM AMA ÜZÜLME DOSTUM BUDA GECER :)

mrk etme ben sana çok gsl cwplar yazıcm ama şuan zmnm kıstlı senin gibi biryle kıstlı zamanımı harcayamam gdn zamana yazk ;)

armour

Kayıtlı Kullanıcı
küçük mücahit muhammed harikasın paylaşımın güzel ablan olarak arkandayım kardeşim.artı başörtüsü ilim almaya engel değildir zaten bu zihniyet yüzünden türkiye bu halde iranlaşırmıyız korkusuyla amerikanlaşan insanlarla beraber yaşıyoruz neylersin......üzgünüm...üzgünüz.....bizi üzenlerden davacıyız......dua ile aydınlatmaya devam muhammed...eyvallah

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
küçük mücahit muhammed harikasın paylaşımın güzel ablan olarak arkandayım kardeşim.artı başörtüsü ilim almaya engel değildir zaten bu zihniyet yüzünden türkiye bu halde iranlaşırmıyız korkusuyla amerikanlaşan insanlarla beraber yaşıyoruz neylersin......üzgünüm...üzgünüz.....bizi üzenlerden davacıyız......dua ile aydınlatmaya devam muhammed...eyvallah

ablacm tşk ederm allh razı osln çkmam lazm ii akşmlr aeo kib diğer byfendiyede cwp yazamadm çk üzldm ya şmdi der laflam altnda kldı diye ama çok bklesn BİZ MÜSLÜMANZ MÜSLMN bölelernn altnda klmz

armour

Kayıtlı Kullanıcı
ablacm tşk ederm allh razı osln çkmam lazm ii akşmlr aeo kib diğer byfendiyede cwp yazamadm çk üzldm ya şmdi der laflam altnda kldı diye ama çok bklesn BİZ MÜSLÜMANZ MÜSLMN bölelernn altnda klmz
sen işine bak muhammed ve bir abla tavsiyesi herkese kulak asma bırak herkesin aklı bir olmaz o tartışma kısmını okumadım vaktime ve gözlerime yazık sende bakma yazı güzeldi ve biz seni seviyoruz....en emin olana emanet...

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı

:a01: ÜZÜLME ÜZÜLME DEMEM
HEY ALLAHM EMPERYALISTLERDEN BAHSEDIYORUUM AMERIKANLASMAKTAN BAHSEDIYOR
EMPERYALISTLER KIM?
BUNU BIR CEVAPLASANA SEN?
SANKI BAS ÖRTÜSÜYLE ILLIM ALINMAZ DEMISIZ
LAFI SAPTIRMA LÜTFEN
BEN NEDEN BAHSETMISIM SEN NELER SÖYLÜYORSUN BE
TÜRKIYENIN NE AMERIKANLASMAYA NEDE IRANLASMAYA IHTIYACI VAR
TÜRKIYE TÜRKIYEDIR
UGRUNA KANLAR DÖKÜLEN TÜRKIYEDIR HERKESIN BU TOPRAKLARDA YASAYAN ANA DOLUSUDUR
BIZIM KÜLTÜRÜMÜZ ZENGINLIKLERLE DOLUDUR
NE IRANIN KINE NEDE AMERIKANIN KINE IHTIYACIMIZ VAR KONUYU SAPTIRMA ARKADASIM

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
Bır kere menderes actı basımıza bu belaları önce tarıh oku

armour

Kayıtlı Kullanıcı
buraya yorum takip etmeye değil konu okumaya giriyoruz lütfen ilgilenmiyorum fikirlerinle üzerimden yazmasazsan sevinirim!!!

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
cahilmi neyi cahiliymisim ben
bir cok dini arastirdim okul yilarimda hata gazetede her zaman dinlerle ilgii yazilarim vardi ve herkes tarafindanda beyenilyordu
arastirip aciklamalarini yapmaktaydim
yani dinle ilgililerle ilgili bir cihaletim olamaz
ayrica hoca torunuyum ben
müslümanligi bizden ögrendiniz bizemi satacaksiniz
bari de dogru dürüst ögrenmis olsa insanin zoruna gitmez
ünverste okudum gerci insanin okumusuda cahil kalabiliyor
ama bana daha sen cahilsin diyen olmadi
söylediklerim islerine gelmeyen senin gibisi haric
ben herzaman insanin kendisini her yönde gelistirmesinden tarafim bunuda herzaman uygulamaa calistim
unutmaki HZ MUHAMMET 1saat ilimle ugrasmak 40 yil ibadeten daha makbuldür demis
demeki ben gercek bir müslümanim ki kendime göre belirli bir derecede ibadetim de vardir
sadece ben YÜCE ALLAHI VEDE MÜSLÜMANLIGI SIZIN SINIRLAMALARINIZ TARZINDA OLMADIGINI DÜSÜNENLERDENIM BUDA ISINIZE GELMIYOR
ISIN KOLAYINA KACMAK SIZIN KI
INSAN OGLU ICIN UGRASMAK
VEDE INSANLARA ELINDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLMA YERINE AMAN DUA EDERIM NAMAZ KILARIM GERISINI YAPMASAMDA OLUR NASILSA FARZDIR KI FARZ DIYEDE GECMEZ ILAKI BU SADECE MÜSLÜMAN OLANIN BELIRTISI OLARAK GECER ASLINDA
NASILSA ALLAH IBADETIMI GÖRÜR VEDE BENI CENNETE YOLAR MANTIGI ILE HAREKET ETMEKTE BIR COGU DINCI
TEKRARLIYORUM DINDARLAR BIR TARAFA VEDE DINCILER BIRTARAFA
BU ANLATIGIM DINCILERE MAHSUSTUR
MÜSLÜMANLIGI HURAFELERLE YOBAZLIKLARLA DOLDURDUNUZ
HERKES ARTIK MÜSLÜMANLIK SANIYOR AMA BUNLARIN HICBIRI MÜSLÜMANLIK DEGIL
HURAFE ESKI BUDIZIMDEN SEMANIZIMDEN YADA HIRISTIYANLIKTAN GELMEDIR
AYNI BU TÜRBAN OLAYI GIBI
TÜRBAN FRANSIZCA KELIMEDIR
ERKEKLERIN ESKIDEN BASINA TAKILAN SEYE TÜRBAN DENIR
DOLAYISIYLA FRANSA BIR COK ÜLKELERE HÜKMETMISTIRTARIHTE
BU YÜZDEN DE ADETLERDE BIRBIRINE KARISI VERMISTIR
SACININ TELI BILE GÖRÜNMEMESI DE HIRISTIYANLIKTAN YANI RAHIBELERDEN GELMEDIR
BUNU DA MÜSLÜMANLIGA ENTEGRE ETILER
YANI NEYIN NERDEN GELDIGINI IYI ARASTIRMAK LAZIM
EMPERYALIST GÜCLER MÜSLÜMANLIGI BIZE BÖYLE BENOIMSETMEYE CALISIYOR
CÜNKÜ MÜSLÜMANLIK NEKADAR ZOR OLURSA ISTE INSANLAR OKADAR UZAKLASIR VEDE HIORISTIYANLIGA YÖNELIRLER
BU DA BIR CESIT MISYONERLIK TAKTIKLERI DIYELIM
TIPKI GÜNEY AMERIKA VEDE AFRIKADA YAPTIKLARI GIBI INSANLAR DINLERINDEN BÖYLECE SOVUTULMAK ISTENIYOR
BÖYLE SEYLER YÜKLENIYORKI O DIN ARTIK ANLAMINI KAYBETSIN
ISTE MALESEFKI MÜSLÜMANLIKTA ASIL AMACINDAN UZAKLASTIRILMAK ISTENIYOR
DININIZI ARASTIRIN TARIHI ARASTIRIN NEYIN NERDEN GELDIGININ FARKINA VARACAKSINIZ
KIMLERIN BU DIN ÜZERINDEN OYUNLAR OYNAADIGINI ANLIYCAKSINIZ
HER ÖNÜNÜZE KONANI YEMEYIN
BUNUN ICINDE NE VAR NLERLE YAPILMIS VEDE FAYDASI VEDE ZARARI NELERDIR DIYE ARASTIRIN
SORU SORMAYI ÖGRENMELIYIZ ARTIK HALK OLARAK
BIZI YOZLASTIRMAK ISTIYORLAR AYNI BASKA YERLERDE YAPTIKLARI GIBI YOZLASTIRIP KAFAMIZA KAFAMIZA VURACAKLAR HAKKIMIZI ARADIKMI
IYI GÜDÜLEN KOYUN OLMAMIZI ISTIYORLAR ASIL BUNUN FARKINA VARAMAMAK CIHALETIR
BUNLARI COK IYI AYIRIP VEDE AYIKLAMAMIZ GEREK YOKSA ESIR OLMAKTAN BASKA BIRSEY OLAMIYACAGIZ
ISTE OZAMAN ALLAHIM NEDEN BÖYLE OLDU DEDIGINIZ ZAMAN
EE SANA AKIL FIKIR VERDIM NIYE KULANMADIN DER ALLAH...

1-şmdi sen hoca torunuyum morunuyum diye hava tıyonda ona bakarsan ABDUURHMAN YALÇINKAYADA HOCA TORUNU AMA BİR NUMARALI İSLAM DŞMANI YOBZ AYNI SENİN GİBİ SENDE İİ TAKİP ET BÖEL ŞELYRİİ TMM MI ;)
2-sen dinini en gsl şeklde en has şeklde öğrnmeden başkasına öğrtmeye klkrsn seninki sahtlktr vede diğer sana inanlarn gerizeklldr demktn başka bi şy demyrm bgn çkmş karşıma yok ünv genç kıslara bşka okllar açlsn yok başörtülüyle mine etekli kıs benm gzmde aynıdr yok o yok bu yok şu deyen adama inanlara ben grizeklı demktn başka hiçbrşey diyemyrm ;)
3-hz peygamber onu gerçk inanlar için sölemş vede gerçk ilimle uğraşnlara demş dünyanın en iii kalpli en yardım sever insanı olsun yne ilimle uğraşsn neye yarıcak sölermsn ALLAH a PEYGAMLERE KİTAPLARA İNANMADIKTAN SNRA NEYE YARICK SÖLESENE BADM ÇOK BİLMŞLK TASLIYOSN VE ARTI SNEİN CAHİL OLDUĞUNU Türkiyenin yüzde 97 si müslümn diyip ve snrada onlar için yzde 3 lk bi azınlık için onların yok sayılmasını dediğin cmlede anlmştm cahl olduğunu ;)
4-ebe cahil NAMAZI KILAN DUAYI EDEN BİR İNSAN ALLAHINDA VAR OLDUĞUNA İNANMIŞTR İNANMAK NE DEMKTR ALLAHIN VARLIĞINA DİRİLĞİNE İNANMASIDR O ADAM BENİ SENİ İNANRBLR AMA ALLAHI İNANDRMAZ Kİ İSTERSE 24 SAAT İÇİNDE 24000 sevap işlesn ALLAH ın rızası için değilde cennet için yapcaksa NEYE YARAR ONLR ;) dua namaz herşeye çare olmadığını AMA ALLAH IN SEVGİLİ KULA OLMASININ SEBEPLERNDEN BRDR Allahın sevgili kulu olduktan snrada ztn mrk emte srtn hiç yere gelmz BUNUDA HER AKLI BAŞLLI MÜSLÜMAN BLR ;)
5-gerçkten der ALLAH kulum sana akıl fikir verdm neden kullanmadn neden bacının en rozeti olan başörütüsüyle uğraştn der ;)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
GEC BUNLARI DELIKANLI OL
BENI RAHATSIZ ETMEZ

offfffff offfffffff koptumm glme komasına grdm brda elin yobazı çkmş neler diyo sen mrk etme senin gibilern LAFLARINI YEDİYRM YA YİNE SİZE ONDN KABL EDMEZSNZ MÜCAHTLİĞİ:D:D:D:Deve tabi köleyim olum ben ALLAH a (C.C) MUHAMMME DE (S.A.V.) KUR AN I KERİM İN KÖLESYM SENİN GİBİLERNDE BAŞBELASI SZN GBİLER ÇKP MLLETE MODERN MÜSLÜMANLIĞI SAVNAMCKLAR HMN BÖLE YERİNE OTRCKLR :D:D:D
BENİM SÜLALEM GELSE İNAN SENİN SÜLALEN DÜNYADA KALMAZ ONLARI SZN GİBİLERN KAFASINI BİLGİLERİYELE MÜSLÜMANLIKLARIYLA DOĞRULKLA KOPARIR MERK ETME SEN ;):D:D BANA ÇEREZ DİYENE BAK SEN BENDEN BYÜKSN AMA BENDEN DAHADA BYÜK ÇEREZSİN BÜGN ÇKMŞ YOK TÜRKİYENİN YZDE 97 Sİ MSLMN YZDE 3 DEĞİL YZDE 3 İÇİN YZDE 97 Yİ BTRLM DİYEN ADAMA ADAM DEMİYRZ BİZ GLM;):D:D
ben satmşadm sen çktn çkt yok şöle yok böle diyip başörtülüleri eleştrdn bende dedmki o bşörtüller için yobzlrı onlara krb ederz mrk etmeyn ;):D
ve artı inan eğer birilerin arkasından atıp tutn biri olsaydm bgn burda bu lafları etmzdm hoş ya senin gibi bi yzn neyini atp tutcm ;):D:D
ve artı dmşsn beyn gelşmemş mrk etme bnm bynm daha 16 17 yaşnda gelşck daha ama seninki 35 yaşnda gelşmemş halinae acıdm ya bgn yok laiklk yok dmkrtk yok o yok bu diyen adam çkp ünv başörütüsü olmz veya olsada başörtülülere başka başka oklar açlsn diyen adamn beynine gelmşmemş derler tmm glm ;):D:D

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
:a01: ÜZÜLME ÜZÜLME DEMEM
HEY ALLAHM EMPERYALISTLERDEN BAHSEDIYORUUM AMERIKANLASMAKTAN BAHSEDIYOR
EMPERYALISTLER KIM?
BUNU BIR CEVAPLASANA SEN?
SANKI BAS ÖRTÜSÜYLE ILLIM ALINMAZ DEMISIZ
LAFI SAPTIRMA LÜTFEN
BEN NEDEN BAHSETMISIM SEN NELER SÖYLÜYORSUN BE
TÜRKIYENIN NE AMERIKANLASMAYA NEDE IRANLASMAYA IHTIYACI VAR
TÜRKIYE TÜRKIYEDIR
UGRUNA KANLAR DÖKÜLEN TÜRKIYEDIR HERKESIN BU TOPRAKLARDA YASAYAN ANA DOLUSUDUR
BIZIM KÜLTÜRÜMÜZ ZENGINLIKLERLE DOLUDUR
NE IRANIN KINE NEDE AMERIKANIN KINE IHTIYACIMIZ VAR KONUYU SAPTIRMA ARKADASIM

ya sen çkp başörütülülere bşka okllar açlsn yok bu yok şu diyen değilmydnki şmdide çkmş diyosn yok bşörtülerle ilim alnmaz malnmaz demmşm diye ha o ha aynı şey mrk etme sana tek diyecğm ALLAH HİDAYET NASP ETSN ;)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Bır kere menderes actı basımıza bu belaları önce tarıh oku

MENDERES DEDİĞİN ADAM Bİ TEK CIMBIZ YÜZNDEN İDAM EDLMŞ GT İİ OKU TARH KİTAPLARINI ONUA NLATM SANA CHLSN KM BLR KMN KTBNDAN OKMŞSNDR ;) faturlr vln inceleniyo bi srn yok en sn yerlere glolr aha cımbız alnmş kime drk sefgilisene hımm ölesi devletn parasını ymkten idam direk idam edolr ardan senler mnler geçio o zmnın devlet aşçısı çkıp diyoki mnders o cımbızı yemekhanedki alınan tavklarn kalan bi kaç tyleri alnsn diye almş benide tehdt etmşeler bunu sölim diye MENDERES MENDRS DEDİĞİN ADAM BÖLE BİRİ İŞTE ÇKP KARŞAM TARH MARH OKUYRM MKRM DİYE HAVA ATMA ;) YOK BENM DEDEM MEDEM HOCA MOCAYMIŞ DİYİP KARŞIMA ÇKMA YA ÇKMA NEYSEN O OLRK ÇK BAK ABDRRHMAN YALÇN KAYADA HOCA MOCA AİLESİNDEN AMA Bİ KERE BZK ÇKMŞ İŞTE NAPICKSN ;) ve artı mendereste müslüman diye bu oyunlar baışnda oynandı ama ALLAH DİRİDİR HEPSİNİ GRÖYO İŞİTİYO HEPS öbr dünyada gün güzene çkıcak mrk etmeyn ;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt