@ muhammet
gülüyorum artik neden diyceksin
sabahtan beri anlatigim seyi kendi agzinla kabul etmisin ali hocan sana ailendeki kadilari uyarman gerektigini söylemis
bu bir dilden dile giden bir ögretiymis iste
na mahrem i ben kizima ögretirim ki kizim simdi bile mini giymiyor kendisi su an 4 yasinda ama ilerde yetiskin bir insan oldugunda kendisi karar vermeli elbete ben derim kizim böyle olmasa daha iyi olur olacaksada yanliz cikamasan disari daha iyi olur diye kendi secimi dir sonucta
dedik ya Allah vede kul arasinda diye ögretmesi benden uygular uygulamaz kendi bilecegi istir
O BAHSETIGIN KITAP ICIN TESEKÜRLER
GEREK DUYMUYORUM AMA DENK GELIRSEM OKUYCAM BAKALIM MILLETIN NASIL BEYINLERINI YIKIYORLAR DIYE
BEN KENDIM BIR HIRISTIYAN DEVLETINDE YASIYORUM ZATEN
SENDEN COK BURDA MÜSLÜMANLIGI HIRISTIYANLARA KARSI SAVUNDUK MERAK ETME DOSTUM BURDA
BENIM SEVABIM VEDE GÜNAHIM BENIMDIR BASKASININKI BASKASININDIR
BUNU TARTISMAK BILE YANLISTIR
KANUNEN GIREMEZ BAS ÖRTÜLÜLER VEDE BU KANUN DEGISTIRILEMEZ DEGISTIRILMEYE KALKISILIRSADA ASKERIYE DEVREYE GIRER
YANI BU KANUNU YASASAYDI YA ATATÜRK YADA INÖNÜ DEGISTIRME YETKISINE SAHIPTI ARTIK BUNU KIMSE YAPAMAZ
YAPAMAYACAGINA GÖRE BASKA CÖZÜMLER GEREK MADEM NIYET OKUMAKSA NERESI OLDUGU ÖNEMLIMIDIR KI?NEDEN DERT OLDU BU ANLAMADIM
SEN BAS ÖRTÜSÜNLE SINIRLANDIRIRKEN MÜSLÜMANLIGA BILGI FAKIRI OLMUYORMUSUN SANIYORSUN
BIR HOCA BÖYLE DEMIS DIYE TÜRKIYEDEKI TÜM ACIKLARA YADA FARKLI DÜSÜNENLERE SAVAS ACMIYORMUSDUN
HEY ALLAHIM YA
NEYSE KARDES SEN YOLUNA BEN YOLUMA UARIM INANCLARINI MANTIGINLA DENGELEMEYI ÖGRENIR VEDE ÖYLE ONUN BUNUN LAFIYLA DINI SINIRLAMASIN YINEDE IYI DILEKLERIMLE
İii okU BeyFendİ aLLh KOrUsuN zİNaYa KAdaR gİdBlr diYO

bravo gerçekten bravo sper bi baba vahh vahhh gerçektende böle bi baba olurmu diye dşnyrm şuan vay be yok yok harbiden beyfendi sen bu emine şenlioğlunun kitabını oku o zmn gr neler dediğini neler yaptığını EMİNE ŞENLİKOĞLU HRİSTİYAN GÜLÜ

sizn gibilerin beyni yaknmş ya hrbiden szn gibilern beyni yknmş çkmş diyosn kısmı uyarırım giyer giymez o blr vay be helal olsun sğper bi baba bravo

sende aynı bana dokunmayan yılan bin yaşasn diyosn cahiller gibi evet doğrudr sana yıln doknmaz ama DİN KARDŞİNE DOKUNABLR BİDE O YNDEN BAK PEYGAMBER EFENDMZ VE SAHABELER BİRBİRİ İÇİN NASIL CANLARINA YOK SAYMŞLARSA BGNDE SENDE ÖLE OLCN BANA DKNMAYN YLN BİN YAŞASN DİYEMESN EĞER DİYOSN MÜSLÜMANLIĞINA YOKLA DERM

evet niyet okumak ama özgrce hkınca İSLAMİYETN şartlarına gre okumak

senin bgn başörütüsü dedin şey var ya belki szn gibilern gznde bez parçası ama sırf onun uğrnda canlarını yok sayanlar var tmm mı bunuda o aklndan çkrma UNUTMA HERKES SZN GİBİ YARM MSLMN DEĞİL

kardeş kmse açıklara savaş açmıyo kapalılar nasl bacımızsa onalrda öle tmm mı ama szn giblere SAVAŞ AÇIYORUZ YOK KAPALILAR BAŞKA YERDE OKUSN YOK O YOK BU YOK ŞU DİYOSNZ SONUNA KADAR SAVAMŞ VAR SONUNA KADAR SİZE CMLMEZ VAR MRK ETMEYN

TEKRAR ALLAH HİDAYET EYLESİN DİYORUM BİDE SİZİ MODERN MÜSLÜMANLKTAN DOĞRU MÜSLMLIK YOLUNA SOKSUN İNŞ DLKLERMLE