Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu bacılar neden ağlıyor, ağlatılıyor?(mutlaka bak ) (1 Kullanıcı)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
ayrica ne mutlu müslümanim diyene degildi o türküm diyeneydi
allahın yoladıgı tüm kıtaplara vede dınlere aynı saygıyı göstermek mecburıyetındedır bır müslüman senın yaptıgınsa burda bıle ayrımcılık yapmaktır!!!!

iyde kmse şuan diğer dinlere ve kitaplara bi şy demediki ;) ve artı niye burda ayrılımcılkla ne alakası var onu anlmadm ben müslümanm bunu sölediğimde diğer dnlerle armda ne ayrmclk yapmş oluyorum ki ;)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
@ayse-rana
yani tercümelerinden bahsetmisim aslinda kusura bakmayin avrupada yasadigim icin bazen yazim hatalari yapabiliyorum
ben zaten kimseye aslinda satasacak tarzda bir insan degilim
adanaliyim aslen dolayisiyla sicak kanliyiz vede cabuk tepesi atan yapiya sahibiz arkadas catinca birde küfür edince hic kaldirabilecegim seyler degildir
ayni fikirde olmaya biliriz gerci arkadasin gencliginede verdim
yoksa is ilerliyecekti kimseyide rahatsiz etme hakkina sahip olmadigimizi düsünüyorum
o yüzden biraz frenledim desek daha dogru olur
niyetim kargasa cikarmak degil
ben bu fikre sahibim nasil baskalarinin yorumlarina saygi duyuyorsam yada duyuluyorsa farkli fikirdede olsam benimkinede saygili olunmak zorundadir diye düsünüyorum
bütün ici temiz art niyetsiz olan arkadaslarimdan allah razi olsun...

arkadaşın gençliğine verme konuş istediğin gibi biz çok şkr 8 9 yaşmzdan beridr kurs lardan abilerden ablalardan dersler alıyoz vede hepsne tek tek söz verdik allah ın mücahide olcağıma onun için km ne ders desn hazr sözlüyüm hemn ortaya çkr ve artı duan içinde amin ;)

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
Bu senın fıkrın sen vede senın gıbıler allahı mantıksızlıkla sucluyorsunuz ozaman
b as örtüsü farz degıldır na mahrem bölgelerını örtmek önerıdır kuranda
bu yanı omuz vede dız arasıdır
yanı buralar örtse bır kadın yeterın ce müslüman oluyor
kuranda bas örtüsü dıye bırsey gecmez
sonra ben bas örtülü ünıye gıremez demıyorum madem gıremıyorlar dıyorum
devlet cözüm üretsın dıyorum
yanı memleketı harac memac satacaklarına yabancı devletlere
devletın vede mılletın hazınesını satacaklarına gelır kaynagını kesecegın e mılletı dılencı aglayan bır toplum halıne getıorecegıne bunu cözsün önce
demokratı dıyorum ısmı de olsa yanmlızca yınede bır ülkede cok rahatlık kaynagıdır demokrası
evet haklısın türkıyede bu malesef hala düzgün ıslememekte
ama eger böyle bır platformda bıle düsünce özgürlügüne saygı duyulmuyorsa ozaman devlete nasıl olsun
cok seyler öncede halkın kendısınde mevcut olmalı
sen bana farklı düsüncede oldugum ıcın satastın
bak demokrası anlayısı gelısmemıs demek ozaman baskasındanda demokrası bekleme
mını eteklıyıde aynı kefeye koyarım hemde allahına kadar koyarım
benım ıcın aynı dır
her mını eteklı namusuz dınsız degıldır
benım kızım var vede gıyebılır cok abartmadıgı sürece vede aıledenbır erkek varsa yanında gıye bılır zaten kızını düzgün yetıstıren ın kızı neyı nere gıyecegınıde bılır
aılemdekı tüm kızlarve kadınlar hepsı neyı nerde gıyecegını bıldı vede telı duaklı evlendıler hıc bırzamanda laf getırmedıler bıze
namus yürektedır bacaklarda degıl
bunu ögren önce
okulda okudular ünverstede allaha sükür

allah benı bunun ıcın yakacaksa allahına kadar hazırım ben
ben allahtan korktugum ıcın degıl sevdıgım vede mantıgıma sıgdırdıgım ıcın ınanmaktayım
sızın gıbılerın nıyetı serıat okadarını anladık ama bunu yapamıyacaksınız
dını emelerınıze ulasmanın aracı olmasına ızın vermıycez bızde
kızlarımızı kadınlarımızı köle etırmeyecegız
9 yasında evlılık dıye sapıkların ellerıne düsmesıne ızın vermeyecegız
bunuda sız bılmıs olun
dın dıye
ınsanları köle halıne getırıyorlar oysa bunların hıcbırıde dınden gelmıyor
hepsı uydurma hurafe
bunları ınsanlara dını emır dıye yuturmaktan vazgececekler elbet
gecılmesı ıcınde var gücümüzle savasırız
dını köreltme aracı yapmaktan vazgecın artık bunu yapmakla kendınızı ınanclımı sanıyorsunuz günahsızmı sanıyorsunuz
ıstedıgın kadar cıldır dostum gerceklerı degıstıremezsın!!
Eyvallah..

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Burnumun direği sızladı, gözlerim doldu.. zulmedenlerde bizden ülkemizden.. dış ülkede bile bu kdr değer verilirken insana sırf örtüsü icin asagılananlar.. ne diyim bilmiyorum
Rabbim gören bilen..

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Bu senın fıkrın sen vede senın gıbıler allahı mantıksızlıkla sucluyorsunuz ozaman
b as örtüsü farz degıldır na mahrem bölgelerını örtmek önerıdır kuranda
bu yanı omuz vede dız arasıdır
yanı buralar örtse bır kadın yeterın ce müslüman oluyor
kuranda bas örtüsü dıye bırsey gecmez
sonra ben bas örtülü ünıye gıremez demıyorum madem gıremıyorlar dıyorum
devlet cözüm üretsın dıyorum
yanı memleketı harac memac satacaklarına yabancı devletlere
devletın vede mılletın hazınesını satacaklarına gelır kaynagını kesecegın e mılletı dılencı aglayan bır toplum halıne getıorecegıne bunu cözsün önce
demokratı dıyorum ısmı de olsa yanmlızca yınede bır ülkede cok rahatlık kaynagıdır demokrası
evet haklısın türkıyede bu malesef hala düzgün ıslememekte
ama eger böyle bır platformda bıle düsünce özgürlügüne saygı duyulmuyorsa ozaman devlete nasıl olsun
cok seyler öncede halkın kendısınde mevcut olmalı
sen bana farklı düsüncede oldugum ıcın satastın
bak demokrası anlayısı gelısmemıs demek ozaman baskasındanda demokrası bekleme
mını eteklıyıde aynı kefeye koyarım hemde allahına kadar koyarım
benım ıcın aynı dır
her mını eteklı namusuz dınsız degıldır
benım kızım var vede gıyebılır cok abartmadıgı sürece vede aıledenbır erkek varsa yanında gıye bılır zaten kızını düzgün yetıstıren ın kızı neyı nere gıyecegınıde bılır
aılemdekı tüm kızlarve kadınlar hepsı neyı nerde gıyecegını bıldı vede telı duaklı evlendıler hıc bırzamanda laf getırmedıler bıze
namus yürektedır bacaklarda degıl
bunu ögren önce
okulda okudular ünverstede allaha sükür

allah benı bunun ıcın yakacaksa allahına kadar hazırım ben
ben allahtan korktugum ıcın degıl sevdıgım vede mantıgıma sıgdırdıgım ıcın ınanmaktayım
sızın gıbılerın nıyetı serıat okadarını anladık ama bunu yapamıyacaksınız
dını emelerınıze ulasmanın aracı olmasına ızın vermıycez bızde
kızlarımızı kadınlarımızı köle etırmeyecegız
9 yasında evlılık dıye sapıkların ellerıne düsmesıne ızın vermeyecegız
bunuda sız bılmıs olun
dın dıye
ınsanları köle halıne getırıyorlar oysa bunların hıcbırıde dınden gelmıyor
hepsı uydurma hurafe
bunları ınsanlara dını emır dıye yuturmaktan vazgececekler elbet
gecılmesı ıcınde var gücümüzle savasırız
dını köreltme aracı yapmaktan vazgecın artık bunu yapmakla kendınızı ınanclımı sanıyorsunuz günahsızmı sanıyorsunuz
ıstedıgın kadar cıldır dostum gerceklerı degıstıremezsın!!
Eyvallah..

SAYGI DEĞER HOCAM ALİ HOCA HER ZAMAN ŞUNU DERDİ EVLATLARIM ANNENİZİ ABLANIZI KADINLARI SAÇLARI İÇİN UYARIN GEREKSİZ YERE SAÇLANIN TELİ GRÜNÜYORSA ALLAH KORUSUN ZİNAYA KADAR GİDİO DERDİ ALLH RAZI OLSUN ;) EVET DOĞRU BU ÜLKEDE ÇOK AMA ÇOK DİLENCİLER VAR ONLARDAN BİRDE SENSN BİLGİ FAKİRİSİN ;)SEN İN FARLI DŞNCEN DEĞİLKİ ORDA RESMN BAŞÖRÜTÜLÜLERİ RENCİDE EDİYON ALLAH AŞKINA LAFA BAKN YA BAŞÖRTÜLÜLERE BAŞKA BŞKA ÜNV AÇILSIN NEDENMŞ EFNDM AÇLCKMŞ AZINLK KMSE ONUN İÇİN AÇLSN AZNLKLAR GOCUNSNLAR ;) SENİN FARKLI DŞNCENDEN BŞKA NE BKLERM Kİ ;) BAK ((( b as örtüsü farz degıldır na mahrem bölgelerını örtmek önerıdır kuranda
bu yanı omuz vede dız arasıdır ))) bu senin yazdığın bide kısım mine etek giyeblr diyosn vlla ne diyicğimi blmyrm bunun hknda iki yzllk ;) BİZ KMSEYİ KÖLEMİZ YAPMIYORUZ BİZ ZTN KENDMİZ KÖLEYİZ ALLAH C.C KÖLESİ ;) SON SÖZÜM ALLAH HİDAYET NASİP ETSİN BİDE Bİ TAVSİYEM EMİNE ŞENLİKOĞLUNUN HRİSTİYAN GÜLÜ KİTABINI OKUMANı tavsiye ederm keşke sen benm büyüyom olrk bana tavsiye etsydn ama yok senin benden çok ihtycn var unutylm lütfen EMİNE ŞENLİKOĞLU HRİSTİYAN GÜLÜ ;)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Burnumun direği sızladı, gözlerim doldu.. zulmedenlerde bizden ülkemizden.. dış ülkede bile bu kdr değer verilirken insana sırf örtüsü icin asagılananlar.. ne diyim bilmiyorum
Rabbim gören bilen..

Kardeşm napcksn TÜRKİYENİN LAİK VE DEMOKRASİ ANLAYIŞI İŞTE :) TEK SÖZM LANET OLSUN BÖLE ANLAYIŞA ;)

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
@ muhammet
gülüyorum artik neden diyceksin
sabahtan beri anlatigim seyi kendi agzinla kabul etmisin ali hocan sana ailendeki kadilari uyarman gerektigini söylemis
bu bir dilden dile giden bir ögretiymis iste
na mahrem i ben kizima ögretirim ki kizim simdi bile mini giymiyor kendisi su an 4 yasinda ama ilerde yetiskin bir insan oldugunda kendisi karar vermeli elbete ben derim kizim böyle olmasa daha iyi olur olacaksada yanliz cikamasan disari daha iyi olur diye kendi secimi dir sonucta
dedik ya Allah vede kul arasinda diye ögretmesi benden uygular uygulamaz kendi bilecegi istir
O BAHSETIGIN KITAP ICIN TESEKÜRLER
GEREK DUYMUYORUM AMA DENK GELIRSEM OKUYCAM BAKALIM MILLETIN NASIL BEYINLERINI YIKIYORLAR DIYE
BEN KENDIM BIR HIRISTIYAN DEVLETINDE YASIYORUM ZATEN
SENDEN COK BURDA MÜSLÜMANLIGI HIRISTIYANLARA KARSI SAVUNDUK MERAK ETME DOSTUM BURDA
BENIM SEVABIM VEDE GÜNAHIM BENIMDIR BASKASININKI BASKASININDIR
BUNU TARTISMAK BILE YANLISTIR
KANUNEN GIREMEZ BAS ÖRTÜLÜLER VEDE BU KANUN DEGISTIRILEMEZ DEGISTIRILMEYE KALKISILIRSADA ASKERIYE DEVREYE GIRER
YANI BU KANUNU YASASAYDI YA ATATÜRK YADA INÖNÜ DEGISTIRME YETKISINE SAHIPTI ARTIK BUNU KIMSE YAPAMAZ
YAPAMAYACAGINA GÖRE BASKA CÖZÜMLER GEREK MADEM NIYET OKUMAKSA NERESI OLDUGU ÖNEMLIMIDIR KI?NEDEN DERT OLDU BU ANLAMADIM
SEN BAS ÖRTÜSÜNLE SINIRLANDIRIRKEN MÜSLÜMANLIGA BILGI FAKIRI OLMUYORMUSUN SANIYORSUN
BIR HOCA BÖYLE DEMIS DIYE TÜRKIYEDEKI TÜM ACIKLARA YADA FARKLI DÜSÜNENLERE SAVAS ACMIYORMUSDUN
HEY ALLAHIM YA
NEYSE KARDES SEN YOLUNA BEN YOLUMA UARIM INANCLARINI MANTIGINLA DENGELEMEYI ÖGRENIR VEDE ÖYLE ONUN BUNUN LAFIYLA DINI SINIRLAMASIN YINEDE IYI DILEKLERIMLE

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
@ muhammet
gülüyorum artik neden diyceksin
sabahtan beri anlatigim seyi kendi agzinla kabul etmisin ali hocan sana ailendeki kadilari uyarman gerektigini söylemis
bu bir dilden dile giden bir ögretiymis iste
na mahrem i ben kizima ögretirim ki kizim simdi bile mini giymiyor kendisi su an 4 yasinda ama ilerde yetiskin bir insan oldugunda kendisi karar vermeli elbete ben derim kizim böyle olmasa daha iyi olur olacaksada yanliz cikamasan disari daha iyi olur diye kendi secimi dir sonucta
dedik ya Allah vede kul arasinda diye ögretmesi benden uygular uygulamaz kendi bilecegi istir
O BAHSETIGIN KITAP ICIN TESEKÜRLER
GEREK DUYMUYORUM AMA DENK GELIRSEM OKUYCAM BAKALIM MILLETIN NASIL BEYINLERINI YIKIYORLAR DIYE
BEN KENDIM BIR HIRISTIYAN DEVLETINDE YASIYORUM ZATEN
SENDEN COK BURDA MÜSLÜMANLIGI HIRISTIYANLARA KARSI SAVUNDUK MERAK ETME DOSTUM BURDA
BENIM SEVABIM VEDE GÜNAHIM BENIMDIR BASKASININKI BASKASININDIR
BUNU TARTISMAK BILE YANLISTIR
KANUNEN GIREMEZ BAS ÖRTÜLÜLER VEDE BU KANUN DEGISTIRILEMEZ DEGISTIRILMEYE KALKISILIRSADA ASKERIYE DEVREYE GIRER
YANI BU KANUNU YASASAYDI YA ATATÜRK YADA INÖNÜ DEGISTIRME YETKISINE SAHIPTI ARTIK BUNU KIMSE YAPAMAZ
YAPAMAYACAGINA GÖRE BASKA CÖZÜMLER GEREK MADEM NIYET OKUMAKSA NERESI OLDUGU ÖNEMLIMIDIR KI?NEDEN DERT OLDU BU ANLAMADIM
SEN BAS ÖRTÜSÜNLE SINIRLANDIRIRKEN MÜSLÜMANLIGA BILGI FAKIRI OLMUYORMUSUN SANIYORSUN
BIR HOCA BÖYLE DEMIS DIYE TÜRKIYEDEKI TÜM ACIKLARA YADA FARKLI DÜSÜNENLERE SAVAS ACMIYORMUSDUN
HEY ALLAHIM YA
NEYSE KARDES SEN YOLUNA BEN YOLUMA UARIM INANCLARINI MANTIGINLA DENGELEMEYI ÖGRENIR VEDE ÖYLE ONUN BUNUN LAFIYLA DINI SINIRLAMASIN YINEDE IYI DILEKLERIMLE

İii okU BeyFendİ aLLh KOrUsuN zİNaYa KAdaR gİdBlr diYO ;) bravo gerçekten bravo sper bi baba vahh vahhh gerçektende böle bi baba olurmu diye dşnyrm şuan vay be yok yok harbiden beyfendi sen bu emine şenlioğlunun kitabını oku o zmn gr neler dediğini neler yaptığını EMİNE ŞENLİKOĞLU HRİSTİYAN GÜLÜ ;) sizn gibilerin beyni yaknmş ya hrbiden szn gibilern beyni yknmş çkmş diyosn kısmı uyarırım giyer giymez o blr vay be helal olsun sğper bi baba bravo ;) sende aynı bana dokunmayan yılan bin yaşasn diyosn cahiller gibi evet doğrudr sana yıln doknmaz ama DİN KARDŞİNE DOKUNABLR BİDE O YNDEN BAK PEYGAMBER EFENDMZ VE SAHABELER BİRBİRİ İÇİN NASIL CANLARINA YOK SAYMŞLARSA BGNDE SENDE ÖLE OLCN BANA DKNMAYN YLN BİN YAŞASN DİYEMESN EĞER DİYOSN MÜSLÜMANLIĞINA YOKLA DERM ;) evet niyet okumak ama özgrce hkınca İSLAMİYETN şartlarına gre okumak ;) senin bgn başörütüsü dedin şey var ya belki szn gibilern gznde bez parçası ama sırf onun uğrnda canlarını yok sayanlar var tmm mı bunuda o aklndan çkrma UNUTMA HERKES SZN GİBİ YARM MSLMN DEĞİL ;) kardeş kmse açıklara savaş açmıyo kapalılar nasl bacımızsa onalrda öle tmm mı ama szn giblere SAVAŞ AÇIYORUZ YOK KAPALILAR BAŞKA YERDE OKUSN YOK O YOK BU YOK ŞU DİYOSNZ SONUNA KADAR SAVAMŞ VAR SONUNA KADAR SİZE CMLMEZ VAR MRK ETMEYN ;) TEKRAR ALLAH HİDAYET EYLESİN DİYORUM BİDE SİZİ MODERN MÜSLÜMANLKTAN DOĞRU MÜSLMLIK YOLUNA SOKSUN İNŞ DLKLERMLE ;)

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
yine mesajlarim silinmis oysa kurallara uygundu fakat yine birinin isine gelmemis anlasilan
@ muhammet tekrarliyorum kizimin adini anma madem gercek bir müslümansin ozaman kücük bir kiza dil uzatmaya kalkisma

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
yine mesajlarim silinmis oysa kurallara uygundu fakat yine birinin isine gelmemis anlasilan
@ muhammet tekrarliyorum kizimin adini anma madem gercek bir müslümansin ozaman kücük bir kiza dil uzatmaya kalkisma

yoo silnmemş msjlarına veriln cewplar senin işine gelmmş ondn fark etmemşsndr ;) ben kısını tanımıyrm bile sne çktın dedin yok mine etek gyrbllr edeblr bende bravo süper bi babasnz dedm :)

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
son yazdigim silinmis malesef
cevap vermektek aciz degilim sen kafami yorma

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Muhammed kardeş Allah Razı olsun.Bırak islam düşmanları saldırsın cehenneme kadar yolu var.Mini etekli fahişeleri Müslüman bacılarımızla bir tutmaya kalkışmasın kimse.

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Muhammed kardeş Allah Razı olsun.Bırak islam düşmanları saldırsın cehenneme kadar yolu var.Mini etekli fahişeleri Müslüman bacılarımızla bir tutmaya kalkışmasın kimse.

sendende ALLAH RAZI OLSUN ABİ :) yok ama şmdi bırakırsak islama saldrmalarını o zmn müslmanları kçk grrler şmdiden kafasını ezcksnki yada lafı eline vercksn bak bidaha bi şy diyeblyrmı KİMSE UNUTMASIN BİİZ ALLAH(c.c) KULLARI MUHAMMMED MUSATAFA (S.A.V) İN ÜMMETİ YİZ YOLUMUZ İSLAM KİTABIMIZ KUR AN I KERİM ;) onlların uğruna değil canımız 100000000 can veda ederrz ;)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğinize sağlık

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
beyniniz okadar kücük ki hala söyledigim seylerden birsey anlamamisiniz zavalisiniz baska birsey diyemiycem sizin gibi kuklalara acinir ancak müslüman sayiyorlar arkadaslar kendileriniama baskalarina küfür edip yargilamaktanda kacinmiyorlar yani arkadaslar birden kendilerini hz muhammet yada allah sayiyor galibasiz kimsiniz ya kimsinizkapaliyida acigida bir tutarim ben gerisi bana degil ALLAHA KALMISTIR ALLAHIN MÜSLÜMANLIK ANLAYISI COK SÜKÜRKI SIZIN GIBI DEGILSIZ KIRALDAN COK KIRALCISINIZMÜSLÜMANLIGI KENDI SAPKIN DÜSÜNCELERINIZE GÖRE YARGILAYIP KIRLETMEYE HAKKINIZ YOK ALLAHSIZLIK YAPMAYINSIZ DEGIL TOPUNUZ BENIMLE UGRASAMAZSINIZ ANCAK BÖYLE MESAJ SILERSINIZ!!!!

efendi efendi cahil olduğun burdan anlaşılıyo bizim msj silme gibi bi özlliğimz yok msj silmeyi admnler modlar yapablylr ne diyim cahl adamn hali başkadr ;)
HAŞA HAŞA HAŞA BEN DEĞİL HZ. ALLAH(C.C) BEN DEĞİL HZ MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V) ADAKLIK KURBANLARI OLAMAM BELKİ İŞTE sizin gibi yarm mslmnlar ALLAH a şirk koştumu aıkllı başılı müslümnlar doğru yolu gsterdimi hmn oaraya buraya sldrrsnz piss ybazlar blyrm sen kndini kim sanıyosn ama öle bi uğraşıyorum ki seninle bak ne kdr yüzsüz ne kadar yobz ne olduğunu ortaya çkıyo ama sen yinede utanmayıp konuşuyosn UNUTMA BİZ MÜCAHİDLERİN SİZ YARIM MÜSLÜMN YARIMDA ÖRÜMCEK KAFALI PİS YOBAZLARI TEMİZLİCEĞZ SEN MERK ETME BEN ALLAH IMI MUHAMMEDİMİ DİNİMİ KUR ANIMI EN BÜYÜK EN GSL EN ÜSTÜN KİŞİLERDEN ÖĞRNDM AMA SENDE BATILŞMŞ Bİ DİN ÖĞRNMŞSN ONDN SNEİDE YARGILMK FAZLA İİ DEĞİL AMA CAHİLLK DİHYİP GEÇİYORUM EMİNE ŞENLİKOĞLU HRİSTİYAN GÜLÜ OKUDA NEYİN NE OLDUĞUNU ÖĞREN TAMMAM MI SANA YİNE TEK SÖZÜM ALLH HİDATETİİNİ SENİN GİBİ KULLARINA NASİP ETSN DMEKTEN BŞKA Bİ ŞY DEMİYORUM ;)

HERAKLES01

Kayıtlı Kullanıcı
cahilmi neyi cahiliymisim ben
bir cok dini arastirdim okul yilarimda hata gazetede her zaman dinlerle ilgii yazilarim vardi ve herkes tarafindanda beyenilyordu
arastirip aciklamalarini yapmaktaydim
yani dinle ilgililerle ilgili bir cihaletim olamaz
ayrica hoca torunuyum ben
müslümanligi bizden ögrendiniz bizemi satacaksiniz
bari de dogru dürüst ögrenmis olsa insanin zoruna gitmez
ünverste okudum gerci insanin okumusuda cahil kalabiliyor
ama bana daha sen cahilsin diyen olmadi
söylediklerim islerine gelmeyen senin gibisi haric
ben herzaman insanin kendisini her yönde gelistirmesinden tarafim bunuda herzaman uygulamaa calistim
unutmaki HZ MUHAMMET 1saat ilimle ugrasmak 40 yil ibadeten daha makbuldür demis
demeki ben gercek bir müslümanim ki kendime göre belirli bir derecede ibadetim de vardir
sadece ben YÜCE ALLAHI VEDE MÜSLÜMANLIGI SIZIN SINIRLAMALARINIZ TARZINDA OLMADIGINI DÜSÜNENLERDENIM BUDA ISINIZE GELMIYOR
ISIN KOLAYINA KACMAK SIZIN KI
INSAN OGLU ICIN UGRASMAK
VEDE INSANLARA ELINDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLMA YERINE AMAN DUA EDERIM NAMAZ KILARIM GERISINI YAPMASAMDA OLUR NASILSA FARZDIR KI FARZ DIYEDE GECMEZ ILAKI BU SADECE MÜSLÜMAN OLANIN BELIRTISI OLARAK GECER ASLINDA
NASILSA ALLAH IBADETIMI GÖRÜR VEDE BENI CENNETE YOLAR MANTIGI ILE HAREKET ETMEKTE BIR COGU DINCI
TEKRARLIYORUM DINDARLAR BIR TARAFA VEDE DINCILER BIRTARAFA
BU ANLATIGIM DINCILERE MAHSUSTUR
MÜSLÜMANLIGI HURAFELERLE YOBAZLIKLARLA DOLDURDUNUZ
HERKES ARTIK MÜSLÜMANLIK SANIYOR AMA BUNLARIN HICBIRI MÜSLÜMANLIK DEGIL
HURAFE ESKI BUDIZIMDEN SEMANIZIMDEN YADA HIRISTIYANLIKTAN GELMEDIR
AYNI BU TÜRBAN OLAYI GIBI
TÜRBAN FRANSIZCA KELIMEDIR
ERKEKLERIN ESKIDEN BASINA TAKILAN SEYE TÜRBAN DENIR
DOLAYISIYLA FRANSA BIR COK ÜLKELERE HÜKMETMISTIRTARIHTE
BU YÜZDEN DE ADETLERDE BIRBIRINE KARISI VERMISTIR
SACININ TELI BILE GÖRÜNMEMESI DE HIRISTIYANLIKTAN YANI RAHIBELERDEN GELMEDIR
BUNU DA MÜSLÜMANLIGA ENTEGRE ETILER
YANI NEYIN NERDEN GELDIGINI IYI ARASTIRMAK LAZIM
EMPERYALIST GÜCLER MÜSLÜMANLIGI BIZE BÖYLE BENOIMSETMEYE CALISIYOR
CÜNKÜ MÜSLÜMANLIK NEKADAR ZOR OLURSA ISTE INSANLAR OKADAR UZAKLASIR VEDE HIORISTIYANLIGA YÖNELIRLER
BU DA BIR CESIT MISYONERLIK TAKTIKLERI DIYELIM
TIPKI GÜNEY AMERIKA VEDE AFRIKADA YAPTIKLARI GIBI INSANLAR DINLERINDEN BÖYLECE SOVUTULMAK ISTENIYOR
BÖYLE SEYLER YÜKLENIYORKI O DIN ARTIK ANLAMINI KAYBETSIN
ISTE MALESEFKI MÜSLÜMANLIKTA ASIL AMACINDAN UZAKLASTIRILMAK ISTENIYOR
DININIZI ARASTIRIN TARIHI ARASTIRIN NEYIN NERDEN GELDIGININ FARKINA VARACAKSINIZ
KIMLERIN BU DIN ÜZERINDEN OYUNLAR OYNAADIGINI ANLIYCAKSINIZ
HER ÖNÜNÜZE KONANI YEMEYIN
BUNUN ICINDE NE VAR NLERLE YAPILMIS VEDE FAYDASI VEDE ZARARI NELERDIR DIYE ARASTIRIN
SORU SORMAYI ÖGRENMELIYIZ ARTIK HALK OLARAK
BIZI YOZLASTIRMAK ISTIYORLAR AYNI BASKA YERLERDE YAPTIKLARI GIBI YOZLASTIRIP KAFAMIZA KAFAMIZA VURACAKLAR HAKKIMIZI ARADIKMI
IYI GÜDÜLEN KOYUN OLMAMIZI ISTIYORLAR ASIL BUNUN FARKINA VARAMAMAK CIHALETIR
BUNLARI COK IYI AYIRIP VEDE AYIKLAMAMIZ GEREK YOKSA ESIR OLMAKTAN BASKA BIRSEY OLAMIYACAGIZ
ISTE OZAMAN ALLAHIM NEDEN BÖYLE OLDU DEDIGINIZ ZAMAN
EE SANA AKIL FIKIR VERDIM NIYE KULANMADIN DER ALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt