Yaş Rahim Ya Rahim diye tesbih çekerek uyuyorlar🤗@mavci, ne güzel hiçbir derdi yok gibi uyuyor 😹
Ne kadar düşünceli kardeşimiz maşallah 🤗👏😂@mavci abi kedinin rahatı kimsede yok , güvende hissettiği için de keyfi yerinde.
O.. O... m&m mi yoksa... Abi kutunun hepsi size fazla gelir bence🤔
Sırf sizin sağlığınızı düşündüğüm için yemeye yardım edebilirim 😬🤣
@Nur_u Secde kardeşim, Allah şifa versin.
Durumu nasıl yeğenimizin ?
[/QUOT Allah razı olsun kardeşim..aynıyız valla bir düşüp bir çıkıyor...su iki yıldır enteresan virüsler çıktı.dogal yollarla ayağa kaldirdigimiz çocuklarımıza artık tesir etmiyor..kuru ates anlamsız sebepsiz öksürükler..sanırım büyüdükçe dışarda bizden gizli yedikleri paket yiyecekler bağışıklık sistemlerini cokertiyor..ne artık meyvemiz ne sebzemiz sağlıklı .
Amin kardeşim Allah razı olsun 🤲@Nur_u Secde, Allah cc şafi ismi şerifi hürmetine şifa ihsan eylesin kardeşim
Ne güzel maşallah...Bu arada oğlum hasta olduğu için yıllık izninden 1hafta izin aldım..yılbaşı için organisazyon hazırlıklarında olmıcam ..ayın sonundada kalan iznimi yazdırdım..yılbaşı haftasıda olmıcam oğlum atesliyken aklıma geldi bu fikir.. .ajkima getiren Rabbime kurban olurum
Hamdü senalar olsun kardeşim 🤲😊@Nur_u Secde. Allah kalbinizin sıkıntısını görüp de kapılar açmaz mı.. hamd olsun