Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
Tabi abi beyler olarak hayat size güzel 😊 biz çamaşır as topla utule yerleştir bulaşık yemek çocukların dersleri terbiyesi...vs😊
Ben üst katı süpürüp sildikten sonra bu ortam oluştu 😂🫣Tabi abi beyler olarak hayat size güzel 😊 biz çamaşır as topla utule yerleştir bulaşık yemek çocukların dersleri terbiyesi...vs😊
Asil 🐱🐈
Valla o zaman bravo abi 👏👏👏👏Ben üst katı süpürüp sildikten sonra bu ortam oluştu 😂🫣
Önceleri biraz tüy vs sorun oldu ama sonra alıştik.gitti🤗Herkeste kedi 😊var maşallah..benim çocuklar çok istiyor ama ben hiç isteniyirum ..temizligi bakımı zor olmuyor mu 🙄
Özel bir durum varsa tabi ki erteleyin...Önce ablalarının evlenip gitmesini beklemeri gerekiyor 😂çünkü kedi kızımın gozlerine alerji yapıyor kanlanıyor 🙄
Maşallah Barekallah 🌼🙌Ekli dosyayı görüntüle 1865730
Kitap okuma saatimiz beni bekleyen iki aslan parçam 😊🤲
Maşallah maşallah canım benim Allah kolaylık versin.Ekli dosyayı görüntüle 1865730
Kitap okuma saatimiz beni bekleyen iki aslan parçam 😊🤲
Çok uysal, heybetli ve aksi gibi duruyor ama bütün gün uyuyor@Kaan Erdem kardeşim , sizin kedi de evin sahibi gibi geziyor , özgüven tavan 😂
Amin canım Allah razı olsun 🤲Maşallah maşallah canım benim Allah kolaylık versin.
Allah razı olsun kardeşim cümlemizden 🤲 çocuk duyduğunu değil gördüğünü yaparmış..büyük bir İslam düşünürün adını hatırlamıyorum,bir yazısını okumuştum..çocuklari lisan diliyle değil beden diliyle yetiştirin..ne kadar çok konuşursak o kadar etkisiz kalıyor cunlelerimiz...tabi bazen çok zor oluyor 😂bu yenil çocukları dehşet herşeye bir değil on cevapları var😂çok sabırlı olmalıyız çok 🙄@Nur_u Secde kardeşim , maşallah maşallah..
Bilinçli anne bilinçli bir nesil demek ,Allah CC razı olsun kardeşim sizden.
Boşuna kadınların bilinçlenmesini , öğrenmesini engellemeye çalışmıyorlar yani 🙈
Teşekkürler kardeşim 🙌@mavci abi , siz kediyi de çaycı yapmışsınızdır kesin 🤭
Yanında çay karşısında TV , oh , kedinizin keyfi kimsede yok 😂
Afiyet şifa olsun abimize de