Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır şunu anlamıyorum hem sosyal yaşayıp hem de dinin gereklerini yerine getiremiyorsun.dinin gereklerini yerine getiren bir insan görüyorlar sonra senin sosyal yanını keşfediyorlar.ne bileyim sinemadır tiyatrodur ya da gezmeyi seviyorsundur.ama sen böylemiydin?ALLAH ALLAH ikisi birarada olamazmı yasak mı?Dini ölçülerde tabikide.ALLAH'IN yasaklarına elinden geldiğince uyarak yani.
yok kardeşim itiraf olarak değil.ben sadece toplumda nasıl bir yöne doğru gittiğimizin farkındalığını belirtmek istedim.muhabbet muhabbeti açınca sadece söyledim biraz da ibret olsun diye ondan dolayı.yoksa günahlarımı dökmek gibi bir niyetim yoktu.senin açından çok sevindim kaim kardeş.