Sevginingücü
Kayıtlı Kullanıcı
Burdayım , burdayım.
Geldim..
Geldim..
Hoşgeldiniz ?Burdayım , burdayım.
Geldim..
Bu sabaha bizi ulaştıran Rabbime şükürler olsun ?
Biz her daim BURADAYIZ ??Bizler buradayız...
SİZ NEREDESİNİZ ?
Amin Allah razı olsun kardeşim hayırlı bayramlar..Allah Celle Celalehu, şifalar nasip etsin inşallah.
Amin Allah razı olsun kardeşim hayırlı bayramlar..Rabbim acil şifalar versin inşallah ? Aminn
Amin Allah razı olsun canım benim öyle kötü bir durum yok ama uzun zamandır sağlığım yerinde değil sürekli doktora gidip geliyorum bayramdan sonra yine gideceğim bir kaç bölüm var doktor için gönlü kalbi güzel kardeşim benim hayırlı bayramlar.Canım benim inşallah önemli birşey değildir ...bende yogundum yeni girneye başladım .dun yokluğunu farkettim .umarim iyisindir .Rabbim safi ismiyle Şifa versin dualarimızdasin inşallah güzel gönlü kardeşim benim ?
Amin Allah razı olsun canım benim öyle kötü bir durum yok ama uzun zamandır sağlığım yerinde değil sürekli doktora gidip geliyorum bayramdan sonra yine gideceğim bir kaç bölüm var doktor için gönlü kalbi güzel kardeşim benim hayırlı bayramlar.
@Leyla-1 » Amin. Allah razı olsun canım benim öyle kötü bir durum yok ama uzun zamandır sağlığım yerinde değil sürekli doktora gidip geliyorum bayramdan sonra yine gideceğim bir kaç bölüm var doktor için gönlü kalbi güzel kardeşim benim hayırlı bayramlar.
Amin Allah razı olsun canım benim öyle kötü bir durum yok ama uzun zamandır sağlığım yerinde değil sürekli doktora gidip geliyorum bayramdan sonra yine gideceğim bir kaç bölüm var doktor için gönlü kalbi güzel kardeşim benim hayırlı bayramlar.
Ve Aleyküm selam kardeşim ?Selamunaleyküm.
Bende buralardayım. Selametle..