Sen her zaman değerlisin kardeşim...Vayy... Birileri bana birazcııık torpil geçmiş , acaba kimmm???
Ayın üyesi olmuşum da , söylemesi ayıptır. ?
Demek ki emeklerimi fark edenler varmış yani ??
Hayır , şimdi kafam karıştı... ??Oo tebrik ederim kardeşim .muradına erdin ?ödül okarak nöbetin bir hafta daha uzadı ?malum boş birakmayacagız burayı ve sen bu işi çok iyi yapıyorsun ?
Hayır , şimdi kafam karıştı... ??
Ödül mü oldu , yoksa bana iş yaptırabilmek için ağzıma bir parmak bal mı sürüldü... Bilemedim şimdi ?
Sendeki hizmet aşkı kardeşim ?maşallah ? hala kavurma bekliyoruz bu arada ?
Kendi kendini alkışlamak mı??misafirim var öğlene ben yaptım misafirlerimi bekliyorum bile ??? alkışlar bana ?hiçte zor değil hadi bakalım öğleni bekliyoruz sabırsızlıkla ?
Kendi kendini alkışlamak mı??
Bize olsa iyiymiş?
Et girmeyen eve dert girer...Kavurma kavurma dedik birde et konusuna değinelim...yıllarca bu millete kırmızı et zararlı yemeyin diye telkinlediler ..geçen aylarda Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre et virüslere karşı müthiş bir direnc sağlıyormuş..peygamber efendimizin de en sevdiği yemekmis ..simdi insanları vegana teşvik ediyorlar yakında hayvanlardan virüs yayılıyor diye hayvanlar imha edilme planı var .Ama bu korku ve paniği şuurlu müslüman olursak yaşamayız Allah in izniyle ? onların bir planı varsa Rabbimin de var ?
Dolayısıyla @GEVHER kardeşim et girmeyen eve dert girer ?
İnşallah yarından sonra dolar taşar buralar ???Bayram yoğunluğundan dolayı kardeşlerimiz yoklar sanırım ?
Abi gerçekten de nöbet tutuyoruz yani ?