Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (12 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aynı sefa kremi ve kantaron yagından başka bişey kullanmayın aynı sefa kremi daha iyi olur hemen ve düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz işallah geçmiş olsun malesef çok zamanım olmuyo kusura bakmayın fırsat buldukça girmeye çalısıyrum
hım kokusu kantarondan daha iyi diye lavanta yağını tercih etmiştim. tamam o zaman kantaron kullanalım. aynı sefa kremini de sonradan aklıma geldi sipariş ettik netten. Allah razı olsun. olsun sizin buraya gelme ihtimaliniz bile rahatlatıyor beni. hayırlı günler.

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
selam sifaci kardes artik pek girmiyorsun herhalde
benim icin arasdirma yapacaktin sonucunu merak ettim birsey bulabildin mi
tesekkürler

e.derya

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hocam bn 17 yaşında bir genç kızım fakat boyum yaşıtlarıma göre uzun olduğu söylenemez .uzamax kullandm fakat düzenli kullanamadm düzenli kullanmadığımdan mı yoksa uzamaxn bi yararı mı yok anlamadm.şimdide polen hapı diyorlar napcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim.

yoladevam

Kayıtlı Kullanıcı
selemun aleyküm arkadaşlar bitki uzmanlıgı yapıyorum forma daha yeni üye oldum ve bu sıcak ortamı çok sevdim ve gerçekten faydalanıyorum benden istedigiz cilt yada hastalıklarla ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalısırım seve seve herşeyin bir yaradılış nedeni var yüce allahımda bitkileri yaratırken hepsine ayrı ayrı şifa vermiş allaha emenet olun

s.a. arkadaşım çok yakın bir akrabamın yüzünde doğum lekesi var alnının ortasında kızarıklık zaman zaman gelip gidiyor kızarıklık bazen olmuyor acaba kalıcı bir çözümü varmı şimdiden teşkkürler...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeş boğaz ağrısına ve yanmasına iyi gelecek bitkileri önerebilirmisin Allah razı olsun hayırlı günler.

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın yogun iş temposundan dolayı birazda tatil giremedim uzamax kullanmaya devam et ama düzenli kullan ben müşterilerimden sonuç alıyorum işallah sende faydasını görürsün bagaz agrısınad kış çayı tarifi vermiştim sanıyrum meyan kökü adaçayı bogaz ihtihabını kurutur agrıyı keser allahım nerde kulu varsa şifa versin sık sık girmeye çalısıcam

atris

Kayıtlı Kullanıcı
şifacı kardesım ıkı sorum olcak kıraz yada vısne saplarının kaynatılıp ıcılmesı dogrumu bıde arap kızı kremı beyazlatıyomu cıldı gercekten

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
şifacı kardesım ıkı sorum olcak kıraz yada vısne saplarının kaynatılıp ıcılmesı dogrumu bıde arap kızı kremı beyazlatıyomu cıldı gercekten[/QU

tıbbi olarak kiraz sapı kullanılııyr ödem atıcı özelligi vardır idrar söktürücüdür ve 2dak kaynatlıp demlenir öle içilr
arap kızı kreminin cilt rengini acıcı özelligi var lekelerde kullanlıyır ama tamamen cilt rengini beyazlatmaz

yusuf42400

Kayıtlı Kullanıcı
panik atak

panik atak

panik ataka karsi hangi dualari veya hangi bitki kulanabiliriz ?? simdiden allah razi olsun sizlerden ve bu siteyi yapanada

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı
babam şeker hastası zeyrtin yapraklarının iyi gelğini duyduk doğrumu ayrıca nasıl kullanılmalı eger doğruysa şimdidn allah razı olsun tşk

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı aksamlar panik atak kimde kaç yasında nezamandır var?bunları sölerseniz yardımcı olmaya calısıcam zaynep hanım zeytin ysprsgını kullanabilirsiniz günde 3kere ac karna içebilirsiniz düzenli kullanırsa faydasını görür işallah allahım nerde kuln varsa şifa ver bu arada hayırlı ramazanlar dualarınızda unutulmamak dilegiyle....

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim ALLAH sizden razı olsun benim bir yıldır topuk dikenim var doktora gittim ağrı kesici verdi işe yaramadı tabanlık kullandım olmadı en sonunda kortizon iğnesi yapıldı 3,4 ay iyiydim 4 aydır ağrım geri geldi bana ne tavsiye edersiniz:a17:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt