Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bitki uzmanı (7 Kullanıcı)

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm böyle faydalı bir konu açtığınız için Allah razı olsun sizden.benim sorunum yüzümü çok sık temizlememe rağmen kaşlarım çok kaşınıyor birazda kepek var birde başımda yara var kaşıntı yapıyor nekadar ilaç kullandıysam geçmedi selametle

hastetim

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın şifacı arkadaş sana bir sorum var?
acı cehre bitkisi nası iyimi?onun kullandıkmı saglıklı zayıflama olurmu?ahmet maranki öneriyor?bana yardımcı olurmusunuz?kulansak bir zararı olurmu_şimdiden yardımıznız için sagolun..

peki önereceginiz bir zayıfla formu var mı?

hastetim

Kayıtlı Kullanıcı
acı cehre bagısak çalıstırma konusunda mükembel bir bitki
zayıflamada da etkisi vardır ama önermiyorum
saglıklı zayıflamak için mutlaka ben bitki takviyesini öneriyorum kapsül çay ama 1ayda 4kilo verilirse bir diyette saglıklı zayıflama olur bagırsak boşaltıcı oldugundan dolayı çok hızlı kilo verilir bu yüzdende hemen geri alınır. dahasaglıklı bitkisel ürünler kullanabilirsinz

ömerilerinizi yazarsanız mutlu olurum saglıklı zayılama kapsül çay bunlar ne?anlamadım

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeşim alayım kullanayım inşallah faydası olur. koşamıyorum. fazla yürüyemiyorum. dizimi bükemiyorum. namaz kılarken zorluyor. Allah şifa versin nerde varsa. dizim iki yıl dedim daha fazla hatta. oğlum bebekti şimdi beş yaşında. Allah razı olsun kardeşim senin burda olduğunu bilmek bile bi huzur veriyor bana. moral veriyor. Allah razı olsun senden seninde hastalığın varsa Rabbim şifa ; derdin varsa Rabbim derman versin inşallah. Rabbim hayırlı kapılar açsın.

çok sagolun yaa inanın fırsat buldukça işten güçten hemen açıp yazıyorum eger bi nemze faydam dakunuyosa ne mutlu bana allahım hepimizdem razı olsun kardeşim

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm böyle faydalı bir konu açtığınız için Allah razı olsun sizden.benim sorunum yüzümü çok sık temizlememe rağmen kaşlarım çok kaşınıyor birazda kepek var birde başımda yara var kaşıntı yapıyor nekadar ilaç kullandıysam geçmedi selametle
as
kaşlarınıza tatlı badem yagı kullanın saçta dökülme varmı bitkisel bir şampuan kullanabilirsiniz sabun kullanıyosanızda ardıç katranlı bir sabun kulanın kaşıntıyı ve kepegi yaraya faydalı olur allahım herkese şifa versin

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
peki önereceginiz bir zayıfla formu var mı?

fx15 güzel bir zayıflama ilacıdır ama sahtelerine dikkat edin
zayıflama cayı olarakta
bitkileri yazyım size eşit miktarda karıstırarak içebvlirsiniz düzenli kullanmanız ve ayda 1 hafta ara vermeniz gerekli
biberiye funda yeşilçay kekik kirazsapı atkuyrugu
bu bitkilere adçyını eklerseniz iştah kapatır benim gibi tatlı hastalıgınız varsa çok yiyorsanız civanperçemini mutlaka çayınıza ekleyin derim

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim...
Formunuzun hepsini okumadım ama belki yazmışsınızdır...
Ben yüzdeki siyah noktalar için ne öneririsiniz onu saoracaktım...
Selam ve dua ile...

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,akciğer kanseri olan annem kemoterapi aldıktan sonra aralıklı kontröller yapılmakta ciğerde bir kaçtane nodül bulunmakta ama ebatları küçük en büyüğü 10mm radyo terapi almadı ama doktorumuzun ilerde gereke bilir demesi düşündürdü yaklaşık ibr yıl oldu kemuterapi biteli bu durmda hastamıza neler tavsiyye edebilirsiniz?

şu aralar üşüttü astımı ve şekeride var bronşit de var aslına doktorların demesine göre annem mucize nasıl yaşadığını anlamış değiller.hamdolsun haline veren allah şükürsüzlük etmiyoruz.isyanımızda yok ama bir dosya dolusu raporu var ve bu güne kadar kullanmadığı ilaç ve görmediği tedavi kalmadı.53 yaşında.şimdiden allah razı olsun.

çok özürdilerim sizi atlamışım görmemişin kusurabakmayın büyük geçmiş olsun
köpek balıgı kıkırdagı nodülleri küçültmeye yardımcı olur ganoderma savunma sitemini güçlendirir bu iki ürün kanser tedavisinde kullanılıyor faydasını allahın izniyle görürsünüz

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm şifacı kardeşim...
Formunuzun hepsini okumadım ama belki yazmışsınızdır...
Ben yüzdeki siyah noktalar için ne öneririsiniz onu saoracaktım...
Selam ve dua ile...

aleyküm selam haftada bir bitkisel bir peeling yapmanız faydalı olur gülsuyunun içine 5-6damla biberiye yagı kayısı yagı damlatıp pamuk yardımıyla cildinizi temizleyebilirsiniz

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam haftada bir bitkisel bir peeling yapmanız faydalı olur gülsuyunun içine 5-6damla biberiye yagı kayısı yagı damlatıp pamuk yardımıyla cildinizi temizleyebilirsiniz

allah razı olsun kardeşim..
ben sadece şu an cildime gülsuyu kulllanıyorum...
ama sizin tavsiye ettiginize alıp deneyecegim...
teşekkürler...
selam ve dua ile..

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
as
kaşlarınıza tatlı badem yagı kullanın saçta dökülme varmı bitkisel bir şampuan kullanabilirsiniz sabun kullanıyosanızda ardıç katranlı bir sabun kulanın kaşıntıyı ve kepegi yaraya faydalı olur allahım herkese şifa versin

Allah razı olsun .inşallah deneyeceğim ardıç katranlı sabunu nerde bulabilirim Allah yar ve yardımcınız olsun

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
hosgeldiniz kardeşim.ne kadar hasta varmış diyeceksinz kesin.bende sinüzit var ilaçlar ağrımı kesmiyo ne yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.selametle[

hoşbulduk teşekkür ederim siz sordukça ben mutlu oluyorum vakit buldukça yazarım seve seve
papatya bugusu yapabilirsiniz sinüzlerdeki iltihabı sökmeye yardımcı olur
ayrıca size benim hastalara verdigim kendi formülümü vereyim sinisleri boşaltmaya ve baş agrısını geçirir
40cc çörek otu yagı
5cc nane yağı
5cc biberiye y
5 damla ardıç yagı
bu yagları karıstırın her aksam başınızın altına yastık koyarak her buruna 2damla damlalıkla bu karısımdan damlatın yutkunmayın 10dak bekleyin faydasını görürsünüz

tesekkür ederim allah razı olsun bişey daha var ama burada söylenmez

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim
Önerilerinizi uygulayacağım
Siz ürün satışı da yapıyormusunuz acaba? Daha önce sorduğum soru için önerdiğiniz ürünleri ve bu hemoroid için olanların ürünlerini hangi marka almalıyım? Önereceğiniz bir marka varsa sevinirim....

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim
Önerilerinizi uygulayacağım
Siz ürün satışı da yapıyormusunuz acaba? Daha önce sorduğum soru için önerdiğiniz ürünleri ve bu hemoroid için olanların ürünlerini hangi marka almalıyım? Önereceğiniz bir marka varsa sevinirim....

rica ederim herkese hayırlı cumalar önerebilcecegim tabiki çok iyi markalar var ama burdan marka ismi vermem dogru degil sanırım mail atarsanız bana yardımcı olurum

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
sitemize hoş geldiniz.allah yar ve yardımcınız olsun.
Annemin kabızlık sorunu var .bitkisel olarak önereceğiniz bir çözüm var mı?
Annem 72 yaşında.çok teşekkür ediyorum.

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
cumanız mubarek olsun şifacı kardeşim

cumanız mubarek olsun şifacı kardeşim

ablamın astım rahatsızlığı var bunun'la ilgili ne önerirsiniz
kilo almak için bitkisel olarak bir çözüm varmı?
daha önce sormuştum fakat cevap alamadım
yada rastlamadım
kolay gelsin

şifacıı

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
sitemize hoş geldiniz.allah yar ve yardımcınız olsun.
Annemin kabızlık sorunu var .bitkisel olarak önereceğiniz bir çözüm var mı?
Annem 72 yaşında.çok teşekkür ediyorum.
aleyküm selam hoşbuldum çok teşekkürler
geçmiş olsun günde 2.5litre ılık su içmesi şart yoksa ne kullanırsa kullansın sonuç vermez ögütülmüş keten tohumu kullansın yada aktarlarda çiçek unu vardır birkac bitkinin karısımı onuda kullanabilir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt