Selamun Aleykum tsunami kardeşim
Dilek tefriciyenin altına annesi için okunmasını istemiş,ona başlayın,çarşamba günü sınavım var diyen kardeşimizede yardımcı oluruz Allahın izni ile.Ben şimdi Dileğin annesi içinokumaya başlayacağım,ardındanda diğer kardeşimize.
Selam ve Dua ile
Allah Rızası,Peygamber Efendimizin Ruhu için ve Şefaatine nail olmak umuduyla,
Dilek Kardeşimizin Annesinin Şifasına vesile olması İçin
4444 Tefriciye
...............LİSTE..................
tsunami............................500
meanihta..........................500
hanife deniz......................500
okunan.........................1.500
Allah hepinizden razı olsun
Dilekcim ben 500 tane annene sifa niyetiyle 500 adette meanihta kardesimiz sinavi icin aliyorum.
Rabbim razı olsun canım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun..1000 tane de ben alıyorum canım annene ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN.DUALARIM SİZİNLE
Dilekcim evet hanife ablamiz oyle yazmis bende duzeltmedim ama yinede okurum yeterki okunsun ben okurum sevabi meanihta kardesimize gitsin hep kendimiz icin olmaz dimi.
okuyan her birinizden Allah razı olsun... Kendime sürekli tefriciye okumak için sebepler bulurdum, bundan sonra bu sayfayı takip edeceğim inşaALLAH...
Anneniz için ben de 100 tane alıyorum, daha fazla okuyabilirsem de yazarım buraya okudum diye..
Hoş geldiniz aramıza kardeşim..
Rabbim yardımcınız olsun..
Zihin açıklığı versin..
Hayırlı sonuçlar nasip etsin..
Sınavınızda başarılar..
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun, uzun zamandır istifade ediyordum ama son zamanlarda yorumlarda da bulunmaya başladım. Daim olur inşaALLAH..
İsmim Nesibe, bir yanlışlık oldu rumuzum meanihta olarak kaydedildi o yüzden.. Benim seçimim değil yaniTıp öğrencisiyim, dini uyuşmazlıklardan ötürü bir yıl sınıfta kaldım ve hala adapte olamadığım için zor durumdayım. Bu yüzden dualarınıza muhtacım, Rabbim Firdevsi Ala'da Habibine komşu eylesin tüm iyi niyetiyle okuyanları inşaALLAH...
Anneniz için 100 adet okunmuştur.
canım annen için 1000 tane almıştım 1500 tane okunmuştur.rabbim acil şifalar versin