Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan: Emine Emel
NiYETİ: Rabbim gönlümüzdekileri biliyor dillendiremediğimiz kimseye söyleyemediğimiz dertlerimizin çözümü feraha erebilmemiz dualarımızın kabulu için ..

4444 Tefriciye

tsunami.........................550(okundu)
Kalbun_Kesir...................250(okundu)+100
Nazlım.........................2550(okundu)
Hanife deniz....................500(okundu)+194
Kardelele.......................100(okundu)
GülünSanaAşkı..................100
mir_erhan.........................100

Toplam........................4444
Kalan............................0

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm
100 tane de ben aldım..
Rabbim dualarının kabulüne vesile kılsın inşallah
selam ve dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aletkum Kardeşim,
100 Erhan Kardeşimiz almış,194 kalıyor.Allahın izni ile ben kalanı bu akşam okurum.Siz sırsdaki kardeşimize başlatabilirsiniz.
Selam ve Dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
NiYETİ: Rabbim gönlümüzdekileri biliyor dillendiremediğimiz kimseye söyleyemediğimiz dertlerimizin çözümü feraha erebilmemiz dualarımızın kabulu için ..

4444 Tefriciye

Kalbun_Kesir...................250(okundu)+100
GülünSanaAşkı..................100
mir-erhan............................100

Toplam........................4.444

Tefriceyimiz cok sukur bitmistis okuyan herkesten Allah cc razi olsun .
Okuyan arkadaslar bitirince yazarlarsa duasi yapilacaktir .

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Dilekcim siradaki arkadas icin liste olusturursan 500 ekle bana selametle. Dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Es selamu aleykum Leyla ablam.. NASILSIN?
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli..
Hala bir gelişme yok mu o durumdan? Ne yaptın abla..
Biz tefriciye okuyoruz.. Buradaki listeyi düzenleyemedim bir karışıklık var sanırım..
Senin bakıp düzeltmeni bekledim.. İstersen bir bak.. Düzenlemeler olsun, bizim okuduklarımızı da üzerine ekleyip, yeni tefriciyeye devir edelim arta kalanları.. Rabbim yardımcın olsun abla.. Hayırlısıyla bir düzelse durumlar.. Aylar oldu. Nerdeyse bir sene olacak değil mi?
Senin için de tefriciye okuruz ablam.. En kısa zamanda inşaAllah.. Rabbim razı olsun bir kaç arkadaşın olduk.a fazla katılımları oluyor. Rabbim razı olsun kendilerinden.. Dualarına amiiinler olsun binlerce kez.. Rabbim senden razı olsun.. İnşaAllah herşey yoluna girer, düzelir.
Rabbim sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın.. Hayırlı, bereketli cumalar. Dualarda buluşmak duasıyla..

Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam canım benim Allah razı olsun hepinizden de emekerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım ben artık eskisi gibi siteye sık sık giremiyorum ve dualara fazla katılamıyorum annem hasta biliyorsun bu sene daha kötü oldu ameliyay olamadı tekrar birde iki yeğenim var bir kaç ay sonra ikidide 2 yaşına girecekler onlarada ben bakıyorum onlar benim mutluluk kaynağım Allah o duyguyu hepimize nasip etsin inşallah.Çok şükür bende iyiyim canım iyi olmaya açlışıyorum ama maalesef hayatımın nerdeyse son bir yılı çok kötü geçti çok acılar sıkıntılar yaşadım sağlığımdan oldum hastanelik oldum hayatımda o kadar acılar yaşadık ama ben en son yaşadığım borç olayından dolayı çok yıprandım bu benim hayatımda unutamayacağım içimde kalacak bir acı tecrübe olacak herkese ders olsun bu da bana ve bütün kardeşlerime bir ders olsun bir iyikle insanın hayatı bir anda nasıl değişiyormuş herkes görsün Allah yinede beterin beterinden korusun Alalh bundan geriye koymasın başka acı keder vermesin Rabbim.Canım yakında bir yıl olacak verdiğim borcu alamadığım gibi ben borç batağına düştüm ödeme gücüm olmadığı için nelerle mücade ediyorum benim kaç milyar kayıbım oldu ödemeye çalışıyorum ama daha bütün boç olduğu gibi duruyor bana ödeme yapılmadığı için hepsi borç oluyor ama Allah büyük bu günlerde Allah'ın izniyle geçecek biraz zor olacak ama Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.Ah canım yaşaki neler görecekmiş insan gerçekten benim çok zoruma gidiyor para umrumda bile değil o trilyonda olsa umrumda değil zaten onu ödeyecek ne maddi gücüm nede bir biriimim yok ama yapılanlar beni çok üzüyor hayırlısı olsun.Allah'ım tez zamanda hayırlı kapılar açsın hayırlı bir rızk kapısı iş kapısı kısmet kapısı açmak nasip etsin Rabbim. Annem benim yüzümden daha çok hasta oldu sürekli başı ağrıyor tansiyonu büyük 20'ye küçük 10'a çıkıyor Allah'ım anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Sen nasılsın canım neler yapıyorsun?Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

4444 Tefriciye

Kalbun_Kesir...................350(okundu)
GülünSanaAşkı..................100(okundu)
mir-erhan............................100

Toplam........................4.444

Tefriceyimiz cok sukur bitmistis okuyan herkesten Allah cc razi olsun .
Okuyan arkadaslar bitirince yazarlarsa duasi yapilacaktir .

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
100 tane de ben aldım..
Rabbim dualarının kabulüne vesile kılsın inşallah
selam ve dua ile

Selamun Aletkum Kardeşim,
100 Erhan Kardeşimiz almış,194 kalıyor.Allahın izni ile ben kalanı bu akşam okurum.Siz sırsdaki kardeşimize başlatabilirsiniz.
Selam ve Dua ile

Ve aleykum selam..
Rabbim kabul etsin. Çok sağolun.
Allah celle celaluhu razı olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam canım benim Allah razı olsun hepinizden de emekerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım ben artık eskisi gibi siteye sık sık giremiyorum ve dualara fazla katılamıyorum annem hasta biliyorsun bu sene daha kötü oldu ameliyay olamadı tekrar birde iki yeğenim var bir kaç ay sonra ikidide 2 yaşına girecekler onlarada ben bakıyorum onlar benim mutluluk kaynağım Allah o duyguyu hepimize nasip etsin inşallah.Çok şükür bende iyiyim canım iyi olmaya açlışıyorum ama maalesef hayatımın nerdeyse son bir yılı çok kötü geçti çok acılar sıkıntılar yaşadım sağlığımdan oldum hastanelik oldum hayatımda o kadar acılar yaşadık ama ben en son yaşadığım borç olayından dolayı çok yıprandım bu benim hayatımda unutamayacağım içimde kalacak bir acı tecrübe olacak herkese ders olsun bu da bana ve bütün kardeşlerime bir ders olsun bir iyikle insanın hayatı bir anda nasıl değişiyormuş herkes görsün Allah yinede beterin beterinden korusun Alalh bundan geriye koymasın başka acı keder vermesin Rabbim.Canım yakında bir yıl olacak verdiğim borcu alamadığım gibi ben borç batağına düştüm ödeme gücüm olmadığı için nelerle mücade ediyorum benim kaç milyar kayıbım oldu ödemeye çalışıyorum ama daha bütün boç olduğu gibi duruyor bana ödeme yapılmadığı için hepsi borç oluyor ama Allah büyük bu günlerde Allah'ın izniyle geçecek biraz zor olacak ama Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.Ah canım yaşaki neler görecekmiş insan gerçekten benim çok zoruma gidiyor para umrumda bile değil o trilyonda olsa umrumda değil zaten onu ödeyecek ne maddi gücüm nede bir biriimim yok ama yapılanlar beni çok üzüyor hayırlısı olsun.Allah'ım tez zamanda hayırlı kapılar açsın hayırlı bir rızk kapısı iş kapısı kısmet kapısı açmak nasip etsin Rabbim. Annem benim yüzümden daha çok hasta oldu sürekli başı ağrıyor tansiyonu büyük 20'ye küçük 10'a çıkıyor Allah'ım anneme ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Sen nasılsın canım neler yapıyorsun?Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Leyla ablam. Rabbim annecine acil şifalar versin.. Senin de tüm sıkıntılarını tez vakitte gidersin..
Borcun hala ödenmemiş olmasına çok üzüldüm.. Rabbim büyük.. Sıkıntılarını feraha çıkarsın Rabbim inşaAllah.
Hayırlı bir iş nasip etsin.. Rabbime emanetsin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan: Leyla ablamız
Niyeti: Rabbim annesina acil şifalar versin.. Tez zamanda içinde bulunduğu borç sıkıntısından ve tüm sıkıntılardan kurtulması, hayırlı bir iş, hayırlı bir rızık kapısı, hayırlı insanlarla karşılaşması..

***** 4444 Salat-ı Tefriciye*****

tsunami..........................500
Kalbun_Kesir....................300

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Bende ablamız için 200 tane alıyorum..
Rabbimiz her ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda gidersin inşallah
amin
Selam ve dua ile

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Niyeti: Rabbim annesina acil şifalar versin.. Tez zamanda içinde bulunduğu borç sıkıntısından ve tüm sıkıntılardan kurtulması, hayırlı bir iş, hayırlı bir rızık kapısı, hayırlı insanlarla karşılaşması..

salavatqetir.....................300
mir_erhan.......................200
smyyes..........................144

toplam:
1444
kalan:3000

nazlim

Kayıtlı Kullanıcı
500 tane tefriciye okunmuştur.rabbim kabul etsin.

mir_erhan

Moderator

tsunami.........................500
Kalbun_Kesir..................300
salavatqetir....................300
mir_erhan......................200
Nazlım...........................500

toplam:
1944
kalan:2500

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
300 tefriciye alıyorum

Rabbim kabul etsin canım.. Ağzına sağlık..

Selamün Aleyküm...
Bende ablamız için 200 tane alıyorum..
Rabbimiz her ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda gidersin inşallah
amin
Selam ve dua ile

Ve aleykum selam ve rahmetullah..
Allah celle celaluhu razı olsun..
Amiin, inşaAllah..

salavatqetir.....................300
mir_erhan.......................200

toplam:
1444
kalan:3000

Rabbim razı olsun canım. Listeyi düzenlemişsin, sağolasın..

500 tane tefriciye okunmuştur.rabbim kabul etsin.

Rabbim kabul etsin canım.. (Yanımdasın şu an ama buradan da teşekkür ediyorum :) )

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt