hacer_fatih
Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimiz için Rabbim kabul ederse inşaallah 100 tane okudum:a12:
Serabım senin adına o kadar çok sevindim ki bilemezsin. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşaallah hep böyle mutlu olursun biliyorsun özellikle şu dönemde sabırlı olman, kimsenin ne olursa olsun onlar seni üzsede kalp kırmaman gerekir. Sonuçta ailenin senin üzerinde bir hakkı var beyaz gelinliğinla baba evinden çıkarken gönül kırma sonra çok üzülürsün inan bana o an yaşanan tüm olumsuzlukları unutursun. Seni bilirim yumuşak huylusun hemen unutuverirsin kırgınlığını bak zaman çok çabuk geçiveriyor insanoğlu hiçbirşey anlamıyor geçen zamandan. Mutlu ayrıl ki ömür boyu pişmanlığın olmasın. Rabbim yeni kuracağın yuvandan huzuru, imanı, bereketi eksik etmesin. Herzaman yanında olacağımı bil. Unutma biz seninle kardeşiz ve kardeşler herzaman birbirlerine destek olurlar hem düğününe gelmez olurmuyum senin o mutlu anını görmeyi bende çok istiyorum. Ben ve eşim herzaman yanınızdayız canım.
Bebişlere gelince inş. annelerine tutunmuşlardır ve benimledirler bugün 7.günümüz ve perşembe günü bizimle olup olmadıklarını öğreneceğiz. Rabbim bize bağışlar inş.Her zaman dualarımdasın seninde dualarında olamaya talibim. Mevlama emanet ol selam ve dua ile
ablacım yanlış anlama olmuş sanırım.seni listeye ekledim sana hatta yazmıştım ablacım bilseydim sıramı sana verirdim ama ben siteye girmediğimde kardeşlerim benim tefriciyemi başlatmış.ama seni ilk sayfada var sırayla girmiştimçünkü listeyi 10 sırada yazmıştım ablam .ben sırmaı o zaman durumundan haberim yoktu narinim kardeşimize verdim.benden sonra mavci sonra leyla ablam vardı.leyla ablamda o melek kalbiyle hacerevermiş sırasını bebek tedavisi için.kendini sonraki sıraya almış.yani sen birtanecik güzel ablam 10cu sıradaydın.ama tabi hastalıktan dolayı ön sıraya alınabilirsin ablacım diğer kardeşlerimiz içinde sorun olmazsa.kimsenin hakkı geçmesin diye yazdım güzel ablam .sen nasılsın iyimisin tedavin nasıl tüm kalbime hep dua ediyorum sana .emin ol herşey çok güzel olacak ablam .kalbimiz dualarımız seninle.
canımsın sen sorun değil inan herkesin kismetinde ne varsa o okunur zamanı felan ama benim terapiler ALLAHIMIN yardımıyla ve sizlerin dua alrıyla iyi gidiyor
3.haftaya girdim tedavilerin işte hepsi 6 hafta az kaldı 11.de kan alındı iyi çıktı işte 24 yeniden kan kontrolu inş oda iyi çıkar
işte zaman geçiyor inş RABBİMİN yardımcımız olsun tüm hastaların canım hak nedemek eyer bi hakkım varsa helali hoş olsun
ve inş hayırlı ise tüm dileklerimiz kabul olsun
bende 100 tefriciye alıyorum fazlada okursam eklerımhepiniz ALLAH c.c. emanet olun hepinizi çok seviyorum
S.A arkadaşlar Rabbim cümlenizden kat kat razı olsun sevabını kat kat alırsınız inşaallah test sonucumu öğrendim bebeğim yada bebeklerim annelerine tutunmuşlar HAMİLEYİM RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN . Allahım isteyen her kuluna nasip etsin şuan hala inanamıyorum galiba görmedende inanamıycam. Mevlam sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin cümle minik meleklere arada benim meleğime yada meleklerimede sıradaki arkadaş için okumaya başladım sayıyı burdan bildircem Allahım herkesin gönlüne göre versin
canımın içi bende annemleri mümkün olduğu kadar affettim küslük şeytandan diye annem anjiyo oldu yanında gittim .çünkü nefsime yenilip kimseyi kırmak istemedim .inşallah telimle duvağımla çıkacağım birtanem şuradan .dün gelinliğime felan gittik dikecekler modeli verdim çok ama çok mutluyum.sağol birtanem sen benim canım kardeşimsin hep diyorum ve diyeceğim Alamnyanın bana kazandırdığı en güzel hediyesin birtanem.seni çok seviyorum çokk.hem daha düğünümde oynayacağız değilmi.fatyihtende ALLAH binlelrce kez razı olsun birtanem sendende.senin yaptığını kimse yapmazdı baan .seniçok seviyorum prensesim .ALLAHA emanet ol
benim canımın içi ablam .çok sevindim sonuçlarının güzelçıkmasına .hadi ablam az kaldı hep birlikte el ele yürek yüreğe atlatacağız bu günleri .dönüp binşükür RABBİME bugünlerde geçtidiyeceğiz.ALLAHIN izniyle kalbimiz dualarımız seninle birtanecik ablam .dua okuyan dillerine ve yürerğinede sağlık ablam .ALLAHA emanet ol
bebeğüm birtanem prensesim yaşasın yaşasın yaşasın .çooookkkkk ama çoooookkkk mutluyum şu an da binşükür RABBİME binşükür sonunda meleklerimiz yada meleğimiz annesine sıkıca tutunmuş.ALLAHIM inşallah meleklerimin doğumunuda göstersin bize .teyze oluyorum yani şimdi.oy oy benim güzel gözlüm annemi olacak .aman maşallah diyelim de nazarda değmesin .seni çok seviyorum birtanem çookkk.ALLAHA emanetsiniz hepiniz![]()
S.A arkadaşlar Rabbim cümlenizden kat kat razı olsun sevabını kat kat alırsınız inşaallah test sonucumu öğrendim bebeğim yada bebeklerim annelerine tutunmuşlar HAMİLEYİM RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN . Allahım isteyen her kuluna nasip etsin şuan hala inanamıyorum galiba görmedende inanamıycam. Mevlam sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin cümle minik meleklere arada benim meleğime yada meleklerimede sıradaki arkadaş için okumaya başladım sayıyı burdan bildircem Allahım herkesin gönlüne göre versin
Evet canım Allah'a şükür hamileymişim ama yinede korkuyorum işte daha görmeden inanamıyorum Rabbim inş. bize bağışlar daha kimselere söylemedik biraz daha geçsin öyle söylemeyi düşünüyoruz. Dün seni aradım ama telin kapalıydı. Fatih radyoda bi reklam duymuş Eryaman 5. etapda bir alışverişmerkezinin içinde mobilya fiyatları çok uygun satılcakmış bu pazar düşünürseniz bi bakın derim Allah' a emanet ol canım